Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Fara jest podobna do Milki UMilki, prawda Romka?

Figa, zamorduję Cię![/QUOTE]
A ja zamorduję Ciebie!:mad::mad::mad:Jak już tak ładnie zagaiłaś to odpowiem:tak Fara bardzo jest podobna do Milki UMilki.Mówię poważnie są bardzo podobne.

Posted

No to komentarz,który może być tylko entuzjastyczny!Fara jest bardzo inteligentnym,kontaktowy psem.Syglalizuje swoje potrzeby,nie tylko siusiu czy koopę ale także chęć napicia się wody.Ma też swoje fobie,np przeniosła się ze spaniem do drugiego pokoju,kiedy pani wzięła łapkę i pacnęła muchę.Fara zinterpretowała to po swojemu i doszła do wniosku ,ze czas przenieść się do drugiego pokoju.Nadal kłapie zębami pokazując emocje.Na zdjęciach widac jak upominała się o głaski kładąc łapę na moje ręce.Rozumie komendy i czuje nastroje ludzi ją otaczających.Jest uparta.Na spacerze ma swoje utarte szlaki i trzeba iść na spacer zgodnie z planem.Niektóre spacerki odbywa bez smyczy bo jest bardzo posłuszna.Dogaduje się z innymi zwierzętami.Jak szuka azylu to chowa się w przedpokoju.Nie wchodzi do kuchni i łazienki bo jest zbyt ślisko na glazurze.Jak już musi stawia ostroznie łapy.Wita nas z radością ale tez z radościa wraca do domu i tam zostaje.SUPER PIES!
Farze zostały tylko 2 tabletki,zobaczymy jak zareaguje jej organizm kiedy leków juz nie będzie przyjmować.Te,które bierze są podawane profilaktycznie.No i nasza Fara,robi się parówa!No, paróweczka.Ale jest cudną psinką!

Posted

Oczywiście przekazałyśmy Pani Tymczasowej 230zł i karmę.Pieniądze otrzymałam od Argusiowej i karmę zresztą też.Karma widoczna na zdjęciu i pilnowana przez Farę jak tylko poczuła jej zapach!

Posted

[quote name='mamanabank']pamiętaj tez o przekazaniu deklaracji Grażynki, Camisiowej i mojej, razem 30zł, pamiętasz?[/QUOTE]
Teraz pamiętam!:lol:

Posted

Wszystko przekazałam Argusiowej,której dziś nie będzie na forum ale jutro wszystko ładnie uzupełni i wpisze wszystkie deklaracje.Tak prosiła przekazać!

Posted

I ma jeszcze jedna wiadomość!Dzwoniłam dziś do Pani Tymczasowej ponieważ Farze kończyły się leki i byłam ciekawa czy będzie się drapać po ich odstawieniu.No i dowiedziałam się,ze Fara drapie się jak tylko nie bierze leków.Jutro dzwonię do p.doktor.

Posted

Argusiowa miałam Twój nr konta, ale wykasowałam PW, więc proszę prześlij mi na PW. Od jakiegoś czasu muszę leżeć w łóżku, więc nie mogę podrzucić. Prześlę za lipiec i za sierpień,ok