Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='mamanabank']Fara jest podobna do Milki UMilki, prawda Romka? Figa, zamorduję Cię![/QUOTE] A ja zamorduję Ciebie!:mad::mad::mad:Jak już tak ładnie zagaiłaś to odpowiem:tak Fara bardzo jest podobna do Milki UMilki.Mówię poważnie są bardzo podobne. Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 No to komentarz,który może być tylko entuzjastyczny!Fara jest bardzo inteligentnym,kontaktowy psem.Syglalizuje swoje potrzeby,nie tylko siusiu czy koopę ale także chęć napicia się wody.Ma też swoje fobie,np przeniosła się ze spaniem do drugiego pokoju,kiedy pani wzięła łapkę i pacnęła muchę.Fara zinterpretowała to po swojemu i doszła do wniosku ,ze czas przenieść się do drugiego pokoju.Nadal kłapie zębami pokazując emocje.Na zdjęciach widac jak upominała się o głaski kładąc łapę na moje ręce.Rozumie komendy i czuje nastroje ludzi ją otaczających.Jest uparta.Na spacerze ma swoje utarte szlaki i trzeba iść na spacer zgodnie z planem.Niektóre spacerki odbywa bez smyczy bo jest bardzo posłuszna.Dogaduje się z innymi zwierzętami.Jak szuka azylu to chowa się w przedpokoju.Nie wchodzi do kuchni i łazienki bo jest zbyt ślisko na glazurze.Jak już musi stawia ostroznie łapy.Wita nas z radością ale tez z radościa wraca do domu i tam zostaje.SUPER PIES! Farze zostały tylko 2 tabletki,zobaczymy jak zareaguje jej organizm kiedy leków juz nie będzie przyjmować.Te,które bierze są podawane profilaktycznie.No i nasza Fara,robi się parówa!No, paróweczka.Ale jest cudną psinką! Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Oczywiście przekazałyśmy Pani Tymczasowej 230zł i karmę.Pieniądze otrzymałam od Argusiowej i karmę zresztą też.Karma widoczna na zdjęciu i pilnowana przez Farę jak tylko poczuła jej zapach! Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Dostałam dziś deklarację Kajki na Farę 5 zł.Przekażę razem z deklaracją Antkową jak się spotkamy. Quote
mamanabank Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 pamiętaj tez o przekazaniu deklaracji Grażynki, Camisiowej i mojej, razem 30zł, pamiętasz? Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='mamanabank']pamiętaj tez o przekazaniu deklaracji Grażynki, Camisiowej i mojej, razem 30zł, pamiętasz?[/QUOTE] Teraz pamiętam!:lol: Quote
Andzike Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Posłałam swoją deklarację sierpniową na Farę :) Jest przepiękna !!!! Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Będę dzwonic do Argusiowej wieczorem i przekażę wszystkie deklaracje. Quote
UMilki Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja też, ja też dałam w niedzielę swoją deklarację Romce ;) Quote
argusiowa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 odnotowałam wpłatę Andzike :) reszta wieczorem po spotkaniu z Romką, Quote
kajkoowa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Argusiowa a moja wpłata? W sobotę przekazałam Romce 5 zł i nie ma odnotowanego. Quote
mamanabank Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 pewnie będzie, po spotkaniu z Romką ;-) Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Wszystko przekazałam Argusiowej,której dziś nie będzie na forum ale jutro wszystko ładnie uzupełni i wpisze wszystkie deklaracje.Tak prosiła przekazać! Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 I ma jeszcze jedna wiadomość!Dzwoniłam dziś do Pani Tymczasowej ponieważ Farze kończyły się leki i byłam ciekawa czy będzie się drapać po ich odstawieniu.No i dowiedziałam się,ze Fara drapie się jak tylko nie bierze leków.Jutro dzwonię do p.doktor. Quote
argusiowa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Wszystko odnotowane :) Kaju możesz aktualizować posta Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jutro idę do lecznicy po leki dla Fary,żeby się psiątko nie drapało dalej. Quote
Figafiga Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Argusiowa miałam Twój nr konta, ale wykasowałam PW, więc proszę prześlij mi na PW. Od jakiegoś czasu muszę leżeć w łóżku, więc nie mogę podrzucić. Prześlę za lipiec i za sierpień,ok Quote
mamanabank Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Romka']Jutro idę do lecznicy po leki dla Fary,żeby się psiątko nie drapało dalej.[/QUOTE] Ja będę jutro po Tolę, to może ja wezmę? Quote
argusiowa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Farusku znikaj wyżej :) cieplej :) i mocnej :) prosto do czyjegoś serducha :) Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Zapomniałyśmy wziąc leków dla Fary ,w jutro odwiedzę p.doktor i poproszę o leki. Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Ja zapomniałam, chociaż sama zaproponowałam, ech! Quote
Romka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Romka']Jutro rano będą leki dla Fary![/QUOTE] Leki rano odebrane ,dostarczę wieczorem Pani Tymczasowej! Quote
Recommended Posts