Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Romka, jeśli Jurek ma zawieźć Farę na kąpiel, to może dopiero w czwartek, chyba, ze jest ktoś chętny, żeby zawieźć ją jutro na 12.00 Jeśli nie, to mam nadzieję, że jeden dzień nie robi różnicy.[/QUOTE]

Kapiel przeniesiona na jutro.Mamanabank my spotykamy sie wieczorem i jedziemy do Pani Tymczasowej!

Posted

[quote name='argusiowa']
Bahlsa mam pytanie czy Twoje wpłaty dla Fary traktować jako jednorazowe czy stałe? już trzeci miesiąc wpłacasz 50zł :) za co serdecznie dziękujemy w imieniu Faruska :D

[/QUOTE]

może... poproszę "jednorazowe" bo boję się, że jak zapomnę to nakrzyczycie na mnie ;) [ech ten mój Alzhaimer ;) ]
ale jak zapomnę, to krzyczcie :)

Posted

[quote name='argusiowa']cudownie :) będę krzyczeć zgodnie z życzeniem :) oczywiście jak będzie potrzeba :D

dałam dziś Romce karmę dla Fary i 230zł na DT :)[/QUOTE]
W tym były pieniądze UMilkowe na Farę.Wszystko wczoraj przekazane Pani Tymczasowej.Fara grapie się więcej niż ostatnio,dobrze,ze dzis wizyta u lekarza i kąpiel.

Posted

Odbierałam dziś Farę z lecznicy po kąpieli!Pani doktor pobrała Farze zeskrobiny i wiecie co Fara,NIE MA JUŻ NUŻYCY!Świąd wynika ze zmian alergicznych ,suczka dostała odpowiednie leki.Prawdopodobnie będzie musiała je brać przez całe zycie.Rozważamy czy nie zrobić Farze testu na co włąściwie jest uczulona.Ale tu chyba trzeba wizyty u specjalisty.Zobaczymy czy będzie nadal drapała się po lekach i wtedy coś postanowimy.I jeszcze jedno p.doktor powiedziała,zeby ja mniej karmić bo nam się dziewczynka trochę zaokrągliła.

Posted

Zobaczcie do czego to doszło żeby psy były alergikami :). Moja Lara jest uczulona na trawę:) i po każdy spacerze ma cały czerwony brzuch. Może Fara też ma tego typu alergię?

Posted

Dzwoniłam dziś do Pani Tymczasowej z zapytaniem czy Fara drapie się.Okazuje się,że po lekach,które dostała Fara nie drapie się i wszystko wróciło do normy!

Posted

U Fary wszystko ok.nie drapie sie i to jest najwazniejsze.Przekazałam te informację p.doktor.Na razie Fara nie będzie nawet kąpana.Jak porcja ostatnich leków skończy sie mamy dać znać .Trzeba dawac Farze co raz mniej leków i czekac na efekty!