Romka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mamanabank']Romka, jeśli Jurek ma zawieźć Farę na kąpiel, to może dopiero w czwartek, chyba, ze jest ktoś chętny, żeby zawieźć ją jutro na 12.00 Jeśli nie, to mam nadzieję, że jeden dzień nie robi różnicy.[/QUOTE] Kapiel przeniesiona na jutro.Mamanabank my spotykamy sie wieczorem i jedziemy do Pani Tymczasowej! Quote
argusiowa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Przypominam o wpłatach deklaracji kto jeszcze nie wpłacił :D a już mógłby :D Quote
mamanabank Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='argusiowa']Przypominam o wpłatach deklaracji kto jeszcze nie wpłacił :D a już mógłby :D[/QUOTE] Dziękuję za nr konta, deklarację już/dopiero wpłaciłam Quote
bahlsa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='argusiowa'] Bahlsa mam pytanie czy Twoje wpłaty dla Fary traktować jako jednorazowe czy stałe? już trzeci miesiąc wpłacasz 50zł :) za co serdecznie dziękujemy w imieniu Faruska :D [/QUOTE] może... poproszę "jednorazowe" bo boję się, że jak zapomnę to nakrzyczycie na mnie ;) [ech ten mój Alzhaimer ;) ] ale jak zapomnę, to krzyczcie :) Quote
argusiowa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 cudownie :) będę krzyczeć zgodnie z życzeniem :) oczywiście jak będzie potrzeba :D dałam dziś Romce karmę dla Fary i 230zł na DT :) Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='argusiowa']cudownie :) będę krzyczeć zgodnie z życzeniem :) oczywiście jak będzie potrzeba :D dałam dziś Romce karmę dla Fary i 230zł na DT :)[/QUOTE] W tym były pieniądze UMilkowe na Farę.Wszystko wczoraj przekazane Pani Tymczasowej.Fara grapie się więcej niż ostatnio,dobrze,ze dzis wizyta u lekarza i kąpiel. Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Odbierałam dziś Farę z lecznicy po kąpieli!Pani doktor pobrała Farze zeskrobiny i wiecie co Fara,NIE MA JUŻ NUŻYCY!Świąd wynika ze zmian alergicznych ,suczka dostała odpowiednie leki.Prawdopodobnie będzie musiała je brać przez całe zycie.Rozważamy czy nie zrobić Farze testu na co włąściwie jest uczulona.Ale tu chyba trzeba wizyty u specjalisty.Zobaczymy czy będzie nadal drapała się po lekach i wtedy coś postanowimy.I jeszcze jedno p.doktor powiedziała,zeby ja mniej karmić bo nam się dziewczynka trochę zaokrągliła. Quote
Figafiga Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 to już trzeba pani u której Fara mieszka powiedzieć, tylko karma bez dodatków w ciągu dnia czyt. smakołyków i więcej spacerków, Quote
mamanabank Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 już to mówiłyśmy, głównie ze względu na drapanie, ale przypomnimy jeszcze. Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/a5d7ee3a92a3d47cdd7e7d5882cffe6c,10,19,0.jpg[/IMG] Tak smakowała nowa karma Farze. Quote
mamanabank Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Dostałam wczoraj deklaracje Grażynki i Camisiowej, jest u mnie Farowe 20zł (po 10) do przekazania do skarbonki Fary. Quote
argusiowa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Post rozliczeniowy zaktualizowany, dodaję 20zł od camisowej i Grażynki do rozliczenia :) a pieniądze dotrą w międzyczasie :) Quote
mamanabank Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 właśnie wysłałam na konto Fary deklarację Grażynki i Camisiowej :-) Quote
oska1983 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Zobaczcie do czego to doszło żeby psy były alergikami :). Moja Lara jest uczulona na trawę:) i po każdy spacerze ma cały czerwony brzuch. Może Fara też ma tego typu alergię? Quote
Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Musimy pogadać z pania doktor o testach alergicznych ale decyzja w tej sprawie należy do lekarza. Quote
Figafiga Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 kurcze trzeba jej zrobić te testy, będzie wiadomo na co ma uczulenie... Quote
argusiowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='mamanabank']właśnie wysłałam na konto Fary deklarację Grażynki i Camisiowej :-)[/QUOTE] informuję że wpłata zaksięgowana na koncie :) Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dzwoniłam dziś do Pani Tymczasowej z zapytaniem czy Fara drapie się.Okazuje się,że po lekach,które dostała Fara nie drapie się i wszystko wróciło do normy! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 U Fary wszystko ok.nie drapie sie i to jest najwazniejsze.Przekazałam te informację p.doktor.Na razie Fara nie będzie nawet kąpana.Jak porcja ostatnich leków skończy sie mamy dać znać .Trzeba dawac Farze co raz mniej leków i czekac na efekty! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Kaja10014']Super! Teraz trzeba tylko domu![/QUOTE] Po 15 lipca Mamanabank ułozy tekst do ogłoszeń dla Fary! Quote
Recommended Posts