oska1983 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A juz ją ogłaszacie, czy czekacie aż wyzdrowieje? Quote
Romka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Fara jeszcze nie jest ogłaszana,ale niedługo chcemy ja ogłaszać. Quote
argusiowa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ponieważ nie mogę zaktualizować postu rozliczeniowego z powodu jakiegoś chyba technicznego, aktualizuję post rozliczeniowy tutaj, zatem co następuje: [U][B]Deklaracje stałe miesięczne[/B] [B]110zł!!![IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/B][/U] mamanabank 10zł Romka 20zł argusiowa 20zł Andzike 15zł camisowa 10zł p. Grażynka 10zł UMilki 10zł Figafiga 5zł Kaja 5zł (od czerwca) [U][B]Deklaracje stałe miesięczne wpłacone za kolejne miesiące[/B][/U]: mamanabank 10zł[COLOR=SeaGreen] [B]V[/B][/COLOR] , [COLOR=Purple][B]VI[/B][/COLOR] Romka 20zł [B][COLOR=Green]V[/COLOR][/B], [B][COLOR=Purple]VI[/COLOR][/B] [B][COLOR=Cyan]VII[/COLOR][/B] camisowa 10zł [B][COLOR=Green]V[/COLOR][/B], [B][COLOR=Purple]VI[/COLOR][/B] p. Grażynka 10zł [B][COLOR=Green]V[/COLOR][/B][COLOR=Green][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR] [COLOR=Purple][B]VI[/B][/COLOR] Andzike 15zł [B][COLOR=Green]V[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]VI[/COLOR][/B] UMilki 10zł [COLOR=Green][B]V[/B][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR]15zł [B][COLOR=Purple]VI[/COLOR][/B] argusiowa 20zł [B][COLOR=Green]V[/COLOR][/B] [COLOR=Purple][B]VI[/B][/COLOR] Figafiga 5zł [B][COLOR=Green]V[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]VI[/COLOR][/B] Kaja 5zł [COLOR=Purple][B]VI[/B][/COLOR] [B][COLOR=Cyan]VII[/COLOR][/B] [B]razem: maj 100zł[/B] [B]czerwiec 110zł[/B] [B]lipiec 25zł[/B] [U][B]Wpłaty jednorazowe zaksięgowane w maju:[/B][/U] p. Ania z Łowicza 10zł p. Iwona z Łowicza 10zł p. Jadwiga z Łowicza 5 zł p. Beata z Łowicza 2 zł p. Ewelina z Łowicza 5 zł p. Sławek 10zł p. Ewelina J. z Łowicza 5zł oska1983 50zł bahlsa 50zł TOZ Łowicz 100zł 3zł argusiowa 160zł Kruczkowie 39zł mamanabank 17zł Figa figa [U]razem: 467zł Dziękujemy[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [/U][B]Wydatki w maju: [/B]230zł DT opłata za maj 86zł karma 199zł karma 17zł karma [U]Razem 532zł w maju w kasie zostaje 35zł[/U] [U] Wpłaty przeksięgowane na czerwiec z kasy Mysi, która znalazła nowy domek: [/U]5zł [B]oska[/B] wpłynęło 15zł [B]Andzike[/B] wpłynęło 10zł [B]Romka[/B] wpłynęło 10zł [B]argusiowa[/B] wpłynęło razem: 40zł [U] Wpłaty jednorazowe zaksięgowane na czerwiec: [/U][B]bahlsa[/B] 50zł [B]skarpeta łowicka[/B] 60zł [B]anonimowy darczyńca[/B] 200zł razem: 310zł[B] Wydatki w czerwcu: [/B]230zł DT opłata za czerwiec 82,65zł karma gotowana: -13,68zł paragon1 (ryż, marchew, woreczki śniadaniowe i torebki) -68,97zł paragon2 (mięso z kurczaka 5,7kg) Razem: [B]312,65zł[/B] [U]W czerwcu w kasie zostaje [B]182,35zł[/B][/U] 35zł reszta z maja +40zł kwota przeksięgowana z wpłat Myszki +310zł wpłaty jednorazowe za czerwiec +110zł deklaracje zaksiegowane =490zł -312,65zł wydatki za czerwiec =[B]182,35zł [/B] Quote
Andzike Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Argusiowa, ale z Ciebie fantastyczna księgowa :D U mnie Matki Boskiej Pienieżnej będzie w tym miesiącu w poniedziałek - puszczę wtedy deklarację za lipiec ;) Quote
argusiowa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 spoko Andzike :) u mnie MBP dopiero 6 lipca :/ Quote
Romka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Andzike']Argusiowa, ale z Ciebie fantastyczna księgowa :D U mnie Matki Boskiej Pienieżnej będzie w tym miesiącu w poniedziałek - puszczę wtedy deklarację za lipiec ;)[/QUOTE] Wiesz Andzike ja tez tak uważam!Świetnie ma to zawsze rozliczone!Wszystkie pozostałe dziewczyny prosimy o wpłaty bo najpózniej w srodę płacimy za dom tymczasowy Fary!Mamanabank bedzie dzwoniła do Ciebie Argusiowa w sprawie karmy dla Fary.Fara ma karmę do końca czerwca. Quote
UMilki Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 W poniedziałek odwiedzam Łowicz to przekażę stosowną kwotę :) Quote
Romka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dzwoniłam do Pani Tymczasowej,Fara trzy dni temu skończyła leki i dziś znów zaczęła sie drapać!Muszę przekazac informację p.doktor.W środę płacimy za dom tymczasowy,jestem umówiona na 20 00.Uprzejmie proszę o wpłaty na Farę. Quote
Romka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 W środę o 12 00 kąpiel Fary.Wtedy też p.doktor obejrzy suczke i prawdopodobnie zaordynuje jakies leki. Quote
Andzike Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Uprzejmie donoszę, że przelałam dziś na Farę 20zł :) Quote
Figafiga Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja jutro spotykam się z Argusiową i przekażę 5zł za lipiec Quote
Romka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja też musze sie z nia widzieć,zeby zabrać pieniądze dla Pani Tymczasowej.Argusiowa będę dzwonić! Quote
argusiowa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Informuję że Figa przekazała mi swoje 5zł za lipiec plus 113zł ze skarbonki skarpety dla Fary. Figa 1zł wpłaciłaś jednak nadwyżkowo :) ustalimy telefonicznie komu mam to przekazać czy po prostu zostawić w skarbonce Fary na poczet przyszłych wydatków ?:) Quote
Figafiga Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 zostaw to za kolejny miesiąc dam Ci za Farę 4 zł, bo to moje 5 zł tez dziś było dane. ok. tak się umówimy Quote
Romka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='argusiowa']Informuję że Figa przekazała mi swoje 5zł za lipiec plus 113zł ze skarbonki skarpety dla Fary. Figa 1zł wpłaciłaś jednak nadwyżkowo :) ustalimy telefonicznie komu mam to przekazać czy po prostu zostawić w skarbonce Fary na poczet przyszłych wydatków ?:)[/QUOTE] A ja informuję ,że jesteśmy juz umówione z Argusiowa na odbiór karmy i pieniędzy dla Pani Tymczasowej.Jutro kąpiel Fary i opłacenie hoteliku.Zrobimy tez zdjęcia Fary bo pewnie wszyscy chca widziec jak zdrowieje i w jakiej jest kondycji. Quote
argusiowa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Andzike wpłata zaksięgowana:) Figa oki tak zrobimy :) Quote
mamanabank Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Romka']W środę o 12 00 kąpiel Fary.Wtedy też p.doktor obejrzy suczke i prawdopodobnie zaordynuje jakies leki.[/QUOTE] Romka, jeśli Jurek ma zawieźć Farę na kąpiel, to może dopiero w czwartek, chyba, ze jest ktoś chętny, żeby zawieźć ją jutro na 12.00 Jeśli nie, to mam nadzieję, że jeden dzień nie robi różnicy. Quote
oska1983 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wycałujcie Farę od kibicujących ciotek z dogo:) Quote
argusiowa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 zaktualizowałam post rozliczeniowy na stronie 8 bardzo proszę się odnosić tylko do niego:) Cioteczki proszę o zadeklarowane wpłaty za lipiec :) chyba że Matki Boskiej Pieniężnej ( jak to mówi Andzike ;)) jeszcze nie nadeszła to poczekamy. Bahlsa mam pytanie czy Twoje wpłaty dla Fary traktować jako jednorazowe czy stałe? już trzeci miesiąc wpłacasz 50zł :) za co serdecznie dziękujemy w imieniu Faruska :D Karma w drodze, otrzymałam potwierdzenie nadania paczki z karmą zatem jutro powinna być u mnie :) Quote
UMilki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 O kurka wodna... wyleciało mi ze łba. Dobrze, że jadę dziś do Łowicza. Podrzucę pieniążki komu trzeba. A Ty Fara do góry. Quote
mamanabank Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='argusiowa']zaktualizowałam post rozliczeniowy na stronie 8 bardzo proszę się odnosić tylko do niego:) Cioteczki proszę o zadeklarowane wpłaty za lipiec :) chyba że Matki Boskiej Pieniężnej ( jak to mówi Andzike ;)) jeszcze nie nadeszła to poczekamy. Bahlsa mam pytanie czy Twoje wpłaty dla Fary traktować jako jednorazowe czy stałe? już trzeci miesiąc wpłacasz 50zł :) za co serdecznie dziękujemy w imieniu Faruska :D Karma w drodze, otrzymałam potwierdzenie nadania paczki z karmą zatem jutro powinna być u mnie :)[/QUOTE] Super, jeśli karma dotrze dzisiaj, bo poprzednie jedzenie Fara ma tylko właśnie do dzisiaj. Argusiowa, czy mogłabym prosić o nr konta, wpłacę lipcową deklarację. Quote
Romka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czy moge Was prosic o wklejenie banerka Laseczki do swojego podpisu(kto chce i ma miejsce)ona tak długo siedzi w schronisku.To zwiększa jej szansę na domek.Proszę! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzi%C4%99cia[/URL]!!! Banerek w pierwszym poście wątku. Quote
Recommended Posts