Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fara wygląda rewelacyjnie, to zupełnie inna suka niż w schronie, a nawet na moich ostatnich zdjęciach co Tatanabank ja zabierał, jeszcze było widać strupki, a teraz!!!!szok pozytywny.
Wycinanka śliczna ;-)
A najśliczniejsza hrabianka Aleksandra....

Posted

[quote name='Kaja10014'][URL]http://foto1.m.onet.pl/_m/c8082711f74a4f8e20f8d4fa9b74a995,10,19,0.jpg[/URL]

ślicznie jej się wygoił pyszczek :loveu:[/QUOTE]

Dla porównania: [url]http://i42.tinypic.com/1zyycrt.jpg[/url]

Posted

Zeby tylko nie było nawrotu choroby,żeby tylko nie było nawrotu choroby,żeby tylko...tak codziennie zaklinam,bo rzeczywiście bardzo wyładniała i domku jej trzeba.

Posted

Z dobrych wiadomości: otrzymałam [B]od anonimowego darczyńcy 200zł[/B] (proszę o dopisanie do listy) na jedzenie dla Fary :-D które, nota bene, Fara ma tylko do 9 czerwca, trzeba się organizować.

Po zakupach, to co zostanie przeleję do skarbonki Fary.

Posted

Zrobiłyśmy dziś z Mamanabank zakupy dla Fary.Jakieś kilogramy kurczaka ,marchewki i ryżu.Ile?Wie to tylko Mamanabank,która gotowała i porcjowała karmę dla Fary.Ja byłam kierowcą i nosiłam zakupy.Ale za to wiozłam Farę na kąpiel.Panienka dziś zażyła kąpieli i jak tylko weszła do lecznicyna kąpiel, to p.doktor powiedziała coś w rodzaju:"fiu,fiu,ale ładnie wyglądasz".No skoro mówi to pani doktor tzn ,ze jest dobrze.Fara zaokrągliła się także i bardzo ładnie wygląda.Będzie także niedługo odrobaczana po raz kolejny bo jak pamiętacie bardzo była zarobaczona.Dziś o 20 00 zanosimy do Pani Tymczasowej karmę na około14 dni oraz oleje z kwasami omega 3 i6.Niech nam Fara zdrowieje.
A najbardziej cieszyłam się jak Fara po wyjściu z samochodu biegiem wróciła do domu i była wyrażnie ucieszona.I o to chodzi!

Posted

Może ja sprecyzuję :-) Kupiłyśmy 5,7kg filetów drobiowych, 2 kg ryżu, i prawie 2 kg marchwi, porcji jest 21, czyli do końca czerwca. Paragony i resztę pieniędzy przekazałam Romce dla argusiowej do skarbonki Fary :-)

Posted

[quote name='mamanabank']Może ja sprecyzuję :-) Kupiłyśmy 5,7kg filetów drobiowych, 2 kg ryżu, i prawie 2 kg marchwi, porcji jest 21, czyli do końca czerwca. Paragony i resztę pieniędzy przekazałam Romce dla argusiowej do skarbonki Fary :-)[/QUOTE]
O czym jest napisane w poście Argusiowej.Reszty jest z 200zł.

Posted

[quote name='oska1983']Jak tam Fara żyje?:)[/QUOTE]

Dzwoniłam dziś do Pani Tymczasowej.Fara jak zawsze radosna ale zalecony kurczak nie słuzy jej,dostała po nim świądu.Musze w tej sprawie porozmawiać z pania doktor i uzyskac dalsze zalecenia.Po odstawieniu kurczaka świąd nie powrócił.

Posted

Rozmawiałam z p.doktor na temat diety Fary.Pani doktor zaproponowała,żeby nie kupować Farze karmy weterynaryjnej ale kupic jej na przykład dobra karmę typu Purina i zobaczyc jak organizm Fary reaguje na nią.Pewnie tak zrobimy bo juz rozmawiałam o tym z Mamanabank.Dodatkowo dostałam lek na odrobaczanie dla Fary.Trzeba powtórzyc z uwagi na duża ilośc robali jakie miała.