Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja ta rybkę dostałam juz dawno temu i leżała i leżała i poszła w dobre miejsce, bo moja suka w 3 sekundy by ja wypatroszyła ;-)

to koniecznie trzeba Farę odrobaczyć.....

Posted

Leki na robale już mam,zaniosę wieczorem.Pani doktor była tak samo zaskoczona jak my,bo leki,które otrzymuje Fara na zmiany skórne są też na robale.Z opisu,który przedstawiłam p.doktor(po rozmowie z domem tymczasowym)wynika,ze może to być tasiemiec.Fara będzie brała przez 3 dni po rząd leki na te robale(2,5 tabletki dziennie).

Posted

Wróciłam od Fary.Miałam wrażenie,ze ma jeszcze więcej sierści niz miała.Bardzo ucieszyła się na mój widok i kłapała zębami.Drapie się.Dziś podrapała sobie nos.Wygryza sobie też pod ogonem.To ostatnie na pewno z powodu robali.W następnym tygodniu kąpiel i pewnie pani doktor powie jakie są rokowania.Póki co cieszmy się poprawą wyglądu naszej Fary.

Posted

I jeszcze jedno Pani Tymczasowa powiedziała,ze suczka pachnie intensywniej niż na poczatku.Ja ma znów odwrotne wrażenie,że nie pachnie już tak bardzo mysim gniazdem.

Posted

[quote name='Figafiga']a może kołnierz elżbietański jej sprawić, żeby się nie wygryzała, wtedy, gdy np. jest noc i nikt jej nie kontroluje.[/QUOTE]

Figa, to chyba nie jest głupi pomysł! Co o tym myślicie?

Posted

Widziałam dziś Farę,jak przyszłam wybierała się na spacerek z Panią Tymczasową i miałam wrażenie,ze jestem tam nie potrzebna,nie zwracała na mnie w ogóle uwagi.I to mi sie podobało!

Posted

[quote name='UMilki']W ramach małego sprostowania. Deklaracja stała 10 zł + 5 zł jako dodatek do czerwcowych wpłat :)[/QUOTE]

zapisałam przy wpłacie od Ciebie 15zł za czerwiec :) u innych dopiszę po prostu miesiąc :)

Dopisałam camisową i Grażynkę do wpłat czerwcowych

Posted

Mamanabank musimy osobiście sprawdzić ilośc karmy w nastepnym tygodniu lub w sobote jak wrócę.Cos mi sie wydaje ,że tam jest jeszcze troche tej karmy.