agnieszka32 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Matko, jaka ona jest piękna!!! Zrobimy wszystko, by znalazła dobry dom ;) Quote
fioneczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 piękna dziewczynka ... szkoda ze znalazła się w miejscu w którym być nie powinna a właściciel .... no cóż i tak zachował się "po ludzku" ... do pierdla zabrać jej nie mógł ... dobrze że w lesie nie przywiązał jak nie przyjęli jej w schronie Quote
pinkmoon Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote]natchło mnie dzisiaj jak zobaczyłam u mariamc te szczęśliwe mordki rwące się do człowieka nastawione pokojowo i przyjaźnie - no i natchło mnie, że może do każdego ogłoszenia o psiaku warto byłoby zrobić krótki filmik, żeby pokazać, że to wcale nie agresywne psy tylko pieszczochy i przylepy i za człowiekim to w ogień. No bo chodzi o to, że zdjęcia nie oddają tego jaki pies jest w całości, a jak ktoś obejrzy filmik i zobaczy taką rozdzawiona szczęśliwą mordę co to całym cielskiem pcha sie na kolanka do przytulania i miziania to serducho zmięknie, na 100% . Mozeby podejśc do temtu, co o tym myslicie?[/quote] Filmiki potrafią zdziałać cuda! Po naszej wizycie w Szczecinku krótkie (około minuty) filmiki, pokazujące kontakt z człowiekiem i fajność psa :lol: filmiki mają: Halo, Majlo, Candy. Są na ich wątkach. Quote
agnieszka32 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Psiaki ze szczecińskiego schroniska też miały filmiki, ale nie wszystkie... A czy w każdym ogłoszeniu można dodać filmik? Chyba nie, jak robiłam ogłoszenia, to tylko fotki mogłam dodawać, na kilku tylko można było dodać film, ale ja to straszna noga jestem w tym :evil_lol: Filmik się super ogląda, psiak staje się taki... bliższy ;) Quote
pinkmoon Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale jeśli nie ma opcji dodania filmiku, to zawsze można w treści ogłoszenia podać link do youtube ;) Quote
ageralion Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cudna ta dziewczynka astowa :) Aga zadzwonisz jutro rano sie na nia zapisac? Prosze :) Co do filmikow, to jak juz dziewczyny pisaly, wiekszosc psiakow ma ale i tak te filmiki nie oddaja wszystkiego :) Dodatkowo sa zmontowane fajne filmy z metamorfozami astow, tylko nie pamietam gdzie mam linki :( PS dzisiaj spotkalam Eni ale sie dziewzcynka dobrze trzyma :) Jest piekna, lsniaca i taka spokojna i calusna :) Quote
agnieszka32 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='ageralion']Cudna ta dziewczynka astowa :) Aga zadzwonisz jutro rano sie na nia zapisac? Prosze :) Co do filmikow, to jak juz dziewczyny pisaly, wiekszosc psiakow ma ale i tak te filmiki nie oddaja wszystkiego :) Dodatkowo sa zmontowane fajne filmy z metamorfozami astow, tylko nie pamietam gdzie mam linki :( PS dzisiaj spotkalam Eni ale sie dziewzcynka dobrze trzyma :) Jest piekna, lsniaca i taka spokojna i calusna :)[/QUOTE] Marta, nie zadzwonię, bo już od 9 rano mam zapierdziel w pracy i klientów non stop do godziny 17.00. Jakbyś mogła, to zadzwoń, bo ja będę mogła dopiero w piątek ;) Quote
Freya73 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [B]Ageralion[/B], masz skrzynke zapchana. Dziekuje za nr konta. Quote
szczecinianka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Niestety nie udało mi się zrobić zdjęć - kwarantanna była zamknięta i z niewiadomych powodów nie można było tam wejść Quote
agnieszka32 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='szczecinianka']Niestety nie udało mi się zrobić zdjęć - kwarantanna była zamknięta i z niewiadomych powodów nie można było tam wejść[/QUOTE] Kiedyś też zamykali, jak wykradziono z kwarantanny dwa psiaki, chyba ONka i Husky. Ja z Martą prosiłyśmy o otworzenie przez pracownika i tak brałyśmy psiaki na spacer i fotki. Może znów im jakiś pies zaginął.:roll: Barany, zamiast zamykać boksy, to oni zamykają całą kwarantannę :shake: Quote
ageralion Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 NIe dosc ze zamykaja cala kwarantanme, to jeszcze pracownicy robia wielkie ale, ze musza ja otwierac. Zreszta nawet jak otworza, to stoaja i tupia nozka poganiajac ogladajacych, Paranoja!!! A tak wogole, to z samego rana zadzwonilam i zapisalam sie na suczke. Schronisko jeszcze nie zdarzylo jej obejrzec i zalozyc karty, a ja juz wisialam na telefonie ;) Monika czy przy okazji mogla bys sie upewnic, ze nie "zapomnieli" mojej rezerwacji wpisac w karte? Quote
kamilqax95x Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No co wy będą czekać w taki upał żeby was wpuścić?? zgłupiałyście przecież oni powinni się w tym czasie opalać i popijać drinki a wy wszystko psujecie .... poprostu nie nie mam juz sił do tych pracowników .... Quote
Freya73 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Z bazarku na TTB Szczecin powinno wplynac 166 zl (w tym koszty przesylki). Wlasnie rozeslalam rozliczenia. Quote
ageralion Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Freya73']Z bazarku na TTB Szczecin powinno wplynac 166 zl (w tym koszty przesylki). Wlasnie rozeslalam rozliczenia.[/QUOTE] Jak tylko dojda jakies wplaty (i bede miala neta :angryy:) podesle szybciutko :) Dzieki jeszcze raz :loveu: Quote
agnieszka32 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ageralion, dziękuję że się zapisałaś na sunię :) Ja wczoraj sprawdzałam rano na stronie schronu, ale jeszcze jej nie było. Dzisiaj już jest. Zaraz wyślę jej zdjęcie mojemu fryzjerowi, już od jakiegoś czasu myśli nad przygarnięciem młodej amstaffki, ma psa posokowca bawarskiego. Może mu się spodoba? Chłopak fajny, młody, aktywny, żona też ;) Quote
agnieszka32 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kopiuję z wątku Fussa - może ktoś się przyłączy w weekend? [quote name='ageralion']Planuje napasc na schronisko w weekend, jesli pogoda pozwoli i wyprowadzic naspacer psiaki... ktos chetny?[/QUOTE] Na spacer to raczej z Wami nie pójdę, bo zdrówko mi nie pozwala :( Starowinka ze mnie już ;) To kto chętny do wyprowadzenia psiaków? Quote
Freya73 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agnieszka32']Kopiuję z wątku Fussa - może ktoś się przyłączy w weekend? Na spacer to raczej z Wami nie pójdę, [B]bo zdrówko mi nie pozwala :([/B] Starowinka ze mnie już ;) To kto chętny do wyprowadzenia psiaków?[/QUOTE] Zycze Ci wiec Agnieszko, duzo zdrowia. Ja natomiast jesli tylko bylabym na miejscu z ogromna przyjemnoscia podjechalabym do schroniska na spacer. ;) Quote
beataczl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wystarczy kliknac raz dziennie, zeby nakarmic psa ze schronu [URL="http://szerlok.pl/nakarm_psa/"][COLOR=#4444ff]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/COLOR][/URL] !!! fajna akcja- dolaczcie sie! Quote
ageralion Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agnieszka32']Na spacer to raczej z Wami nie pójdę, bo zdrówko mi nie pozwala :( Starowinka ze mnie już ;)[/QUOTE] Te "starowinka", a nie wpadniesz chociaz poznac pieknosci bialej? ;) Quote
agnieszka32 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='ageralion']Te "starowinka", a nie wpadniesz chociaz poznac pieknosci bialej? ;)[/QUOTE] Jasne, że wpadnę :) Tylko na spacerek z Wami nie pójdę :( Quote
kamilqax95x Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zobaczcie jaki brzydal trafił do schroniska :P on chyba jakiś mieszaniec jest bo na pysk króciutki jak buldog i ogon jakiś dziwny ... [IMG]http://szczecin.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/50092.jpg[/IMG] Quote
Freya73 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sliczny, taki muminek.:loveu: To juz nawet i takie psy trafiaja do schronow.:shake: Quote
kamilqax95x Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='ageralion']To shar-pei...[/QUOTE] wiem ze to "shar pie" ale taki dziwny jakiś chyba mieszaniec Quote
Recommended Posts