Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara vel Puma ogłaszana będzie na zachodnio-pomorskie i Wielkopolskę.
Właśnie wysłałam informacje do AgnieszkaO.
Jakieś nowe zdjęcia Sarze by się przydały. ;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tobciu']Sara vel Puma ogłaszana będzie na zachodnio-pomorskie i Wielkopolskę.
Właśnie wysłałam informacje do AgnieszkaO.
Jakieś nowe zdjęcia Sarze by się przydały. ;)[/QUOTE]

Zajrzyj na jej watek,tam można jeszcze jakieś ciekawe znaleźć ;) Dziękuję za ogłoszenia w imieniu TTB i Saruni :)

Posted

[quote name='BajUla']Zdjęcia będą, ale dopiero w przyszłym tygodniu niestety....[/QUOTE]

oooooooooooooooooooo
i w przyszłym tygodniu fotograf ma czas...
Ula plissssssss

Posted

Aniu 28.05 przelewałam 200zł z bazarku ogłoszeniowego tego:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226280-ZAKO%C5%83CZONY!!!-30-og%C5%82osze%C5%84-5z%C5%82-na-Boksie-Asty-i-kundelki-do-15-05/page12[/url]

post 288,dnia 28.05,nie ma wpisane w rozliczeniu,że pieniążki doszły :(

Posted

Jakby ktoś ze Szczecina,Polic lub okolic miał na zbyciu klatki po zwierzakach wszelkiego rodzaju-po króliku,szynszylu,psiaku czy kociaku(zależy nam na dużych klatkach) to z chęcią Toz Police przyjmie,lub kupi za niewielką cenę.Ale żeby odbiór był osobisty,bo przesyłka zbyt kosztowna by była.Mamy aktualnie na stanie cztery kotki z kociakami,musimy je rozdzielać,a pomieszczenie tylko jedno i żeby pomóc tym zwierzakom potrzebujemy klatek.Propozycje proszę kierować do mnie:Ada: 502-350-461 lub na pw

coś w tym stylu:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/1464/d0430fe8692ab994med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

dziewczyny, potrzebuję pomocy w szczecinie. trzeba pomóc właścicielce w kąpaniu leczniczym psa. chodzi o naszą azę-astkę z obory, może ją pamiętacie?
jest was tu kilka ze szczecina, może udało by się to zorganizować by któraś/któreś z was pomogły? bardzo proszę...
nie wiem jak się osiedle nazywa, ale w każdym razie pani mieszka blisko tu_ania_tu

Posted

Tu_ania_tu mieszka na Prawobrzeżu, a my wszystkie jesteśmy z lewej strony ;(
Daj znać czy ta kobietka jest osobą pracującą- ja w wakacje mam luźne środy (szkoły są pozamykane), więc mogłabym pomóc, ale tylko do południa (aby rozliczyć kilometry w aucie służbowym;))
no i muszę dokładnie wiedzieć na czym te kąpiele mają polegać?

No i z przyjemnością poznam Azę- jej historia bardzo mnie wzruszyła...;-/

Posted

[B]tatankas[/B] ja mam taką dużą króliczą klatkę (100x55cm),leży w sumie w szafie,bo moja adoptowana króliczka już za TM :( a jakoś tak wyszło,że kolejnego kicaja nie braliśmy. Będę musiała ją jedynie wyszorować i mogę oddać na ważniejsze cele niż leżenie odłogiem w szafie ;-)

EDIT: właśnie doczytałam,że pisać na PW lub tel...o ja zakręcona ;)

Posted

[quote name='Marta666'][B]tatankas[/B] ja mam taką dużą króliczą klatkę (100x55cm),leży w sumie w szafie,bo moja adoptowana króliczka już za TM :( a jakoś tak wyszło,że kolejnego kicaja nie braliśmy. Będę musiała ją jedynie wyszorować i mogę oddać na ważniejsze cele niż leżenie odłogiem w szafie ;-)[/QUOTE]

Martusiu....a nie myślałaś czasem o adopcji tchórzofretek...wykastrowane, wysterylizowane, nauczone kuwetowania...???
Tobie oddałabym bez wahania...

Posted

[quote name='Marta666'][B]tatankas[/B] ja mam taką dużą króliczą klatkę (100x55cm),leży w sumie w szafie,bo moja adoptowana króliczka już za TM :( a jakoś tak wyszło,że kolejnego kicaja nie braliśmy. Będę musiała ją jedynie wyszorować i mogę oddać na ważniejsze cele niż leżenie odłogiem w szafie ;-)

EDIT: właśnie doczytałam,że pisać na PW lub tel...o ja zakręcona ;)[/QUOTE]

Dzięki Marta666,bardzo się przyda,szczególnie że doszły przed chwilą kolejne maluchy znalezione,czy ci ludzie hurtowo kociaki teraz wyrzucają,czy co,ja nie mogę tego pojąć :(

Posted

[quote name='tatankas']Dzięki Marta666,bardzo się przyda,szczególnie że doszły przed chwilą kolejne maluchy znalezione,czy ci ludzie hurtowo kociaki teraz wyrzucają,czy co,ja nie mogę tego pojąć :([/QUOTE]

nieeee, moherowe berety twierdzą, że sterylizacja jest wbrew naturze i nie chcą pozwalać na sterylizowanie wolnożyjących kotów ;(

Posted

[quote name='mama blanki']Tu_ania_tu mieszka na Prawobrzeżu, a my wszystkie jesteśmy z lewej strony ;(
Daj znać czy ta kobietka jest osobą pracującą- ja w wakacje mam luźne środy (szkoły są pozamykane), więc mogłabym pomóc, ale tylko do południa (aby rozliczyć kilometry w aucie służbowym;))
no i muszę dokładnie wiedzieć na czym te kąpiele mają polegać?
[/QUOTE]ta pani nie pracuje, to starsza kobieta, jest cały czas z azunią w domu. chodziłoby o pomoc z wniesieniem psa do wanny, przytrzymaniem, wyjęciem-zwykła kąpiel szamponem od weta. problem w tym, że pani miał pomagać jej syn ale spadł z drabiny i się poobijał(chyba nawet trochę połamał). spróbuję się jeszcze do ani dodzwonić, może też da radę pomóc jakoś i jeszcze dopytam panią jak często trzeba azunię kąpać. dziękuję za odzew :) rozumiem, że od wakacji, czyli od przyszłego tygodnia będziesz "wolna"?

Posted

[quote name='mama blanki']Martusiu....a nie myślałaś czasem o adopcji tchórzofretek...wykastrowane, wysterylizowane, nauczone kuwetowania...???
Tobie oddałabym bez wahania...[/QUOTE]
A potem mój Adrian oddałby mnie razem z tym majdanem również bez wahania ;)

Posted

[quote name='mama blanki']nieeee, moherowe berety twierdzą, że sterylizacja jest wbrew naturze i nie chcą pozwalać na sterylizowanie wolnożyjących kotów ;([/QUOTE]

A u nas żadna kotka nie wychodzi niewysterylizowana,domowa czy wolnożyjąca ;)

[quote name='gagatekk']gr... że nie mówiłaś wcześniej a ja swoją mega oddałam jakiemuś głupolowi[/QUOTE]

ach,że ja ci muszę wszystko mówić,u nas wszystkiego brak,klatka na teraz aktualnie potrzebna,ale jakby ktoś miał koce,pościele,ręczniki,cokolwiek,czym można wyłożyć klatkę chorego zwierzaka,a później wyrzucić to też przyjmujemy ;)

Posted

[quote name='tatankas']
ach,że ja ci muszę wszystko mówić,u nas wszystkiego brak,klatka na teraz aktualnie potrzebna,ale jakby ktoś miał koce,pościele,ręczniki,cokolwiek,czym można wyłożyć klatkę chorego zwierzaka,a później wyrzucić to też przyjmujemy ;)[/QUOTE]

z pościeli coś znajdę. To podrzucę do Polic.

Posted

[quote name='agaga21']ta pani nie pracuje, to starsza kobieta, jest cały czas z azunią w domu. chodziłoby o pomoc z wniesieniem psa do wanny, przytrzymaniem, wyjęciem-zwykła kąpiel szamponem od weta. problem w tym, że pani miał pomagać jej syn ale spadł z drabiny i się poobijał(chyba nawet trochę połamał). spróbuję się jeszcze do ani dodzwonić, może też da radę pomóc jakoś i jeszcze dopytam panią jak często trzeba azunię kąpać. dziękuję za odzew :) rozumiem, że od wakacji, czyli od przyszłego tygodnia będziesz "wolna"?[/QUOTE]rozmawiałam z panię. mówi że daje rade, ma brodzik a nie wanne i pomału przyzwyczaja aze do kąpieli, tylko nie chce na siłe by jej nie wystraszyć, także na razie odwołuję moją prośbę :)

Posted

[quote name='tatankas']

ach,że ja ci muszę wszystko mówić,u nas wszystkiego brak,klatka na teraz aktualnie potrzebna,ale jakby ktoś miał koce,pościele,ręczniki,cokolwiek,czym można wyłożyć klatkę chorego zwierzaka,a później wyrzucić to też przyjmujemy ;)[/QUOTE]

widzisz... nie pomyślałam...

Posted

[quote name='tobciu']z pościeli coś znajdę. To podrzucę do Polic.[/QUOTE]

To zapraszamy,możesz dzwonić w razie co do mnie,o każdej porze dnia i nocy :cool3: to cię oprowadzę po naszych tozowych włościach ;)

[quote name='gagatekk']widzisz... nie pomyślałam...[/QUOTE]

Kolejna wpadka i :mad:

Posted

[quote name='agaga21']rozmawiałam z panię. mówi że daje rade, ma brodzik a nie wanne i pomału przyzwyczaja aze do kąpieli, tylko nie chce na siłe by jej nie wystraszyć, także na razie odwołuję moją prośbę :)[/QUOTE]

OK- jakby co, to w środy i czwartki będę "luźniejsza"- więc śmiało możesz do mnie pisać ;)
pzdr

Posted

[quote name='agaga21']rozmawiałam z panię. mówi że daje rade, ma brodzik a nie wanne i pomału przyzwyczaja aze do kąpieli, tylko nie chce na siłe by jej nie wystraszyć, także na razie odwołuję moją prośbę :)[/QUOTE]

Ja mieszkam na prawobrzeżu, jak będzie potrzeba, chętnie służę pomocą:lol:

Posted

[quote name='mama blanki']OK- jakby co, to w środy i czwartki będę "luźniejsza"- więc śmiało możesz do mnie pisać ;)
pzdr[/QUOTE]

[quote name='BajUla']Ja mieszkam na prawobrzeżu, jak będzie potrzeba, chętnie służę pomocą:lol:[/QUOTE]dziękuję dziewczyny :)

Posted

[quote name='agnieszka32'][URL]http://ogloszenia.infoludek.pl/ogloszenia/info/613570.xhtml[/URL]

Przypomina mi jakąś sukę, ale nie mogę sobie skojarzyć... Jest wysterylizowana.[/QUOTE]

Oswiece Cie... Po raz ktory szuka domu? :angryy:
[URL]http://www.aukcjezwierzat.pl/aukcja9401_dafne-sliczna-suczka-mieszaniec-amstaffa-i-boksera.html[/URL]