Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tak sobie....;)
Jak juz troche przewertowalam wätki, to tak sie zastanawiam, ile wyadoptowanych sierot nie przeszlo przez sanatorium mamy blanki, ze dwa? trzy?:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kamilqax95x']Jakie cudo :) Możliwe, że się zgubił bo taki tłuściutki jest ;)[/QUOTE]

Pewnie sie zgubil, i moze juz grzeje doopke w domku u zaryczanych wlascicieli, oby...:p

Posted

[quote name='BajUla']Pewnie sie zgubil, i moze juz grzeje doopke w domku u zaryczanych wlascicieli, oby...:p[/QUOTE]
Psiak dalej w schronie, Rudamania szczeke zbierala jak go zobaczyla. Jest przepiekny!!! Dosc nieufny do ludzi, ale co mu sie dziwic :(

Posted

Piękny to mało powiedziane.. To jest Brylant!!! O właśnie wymyśliłam mu imię hehehe , niech mu będzie Brylant! W razie "w" po 13 dniach zostaną szczęśliwą posiadaczką psa bo się na niego zapisałam hehehehhe...

Posted

[quote name='BajUla']A ja tak sobie....;)
Jak juz troche przewertowalam wätki, to tak sie zastanawiam, ile wyadoptowanych sierot nie przeszlo przez sanatorium mamy blanki, ze dwa? trzy?:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

nooo, trochę ich było:)
ale u mnie są zawsze tak "awaryjnie", przelotem:)
dobrze, że nie goszczą dłużej niż 2 tygodnie, bo bym za nimi płakała...

a najbardziej to mi utkwiła w pamięci chyba Buba...-na szczęście jest teraz w Szczecinku u Danusi, to się o nią nie martwię i jestem spokojna, ale dobrze by było aby w końcu trafiła na swoją ostatnią już rodzinkę...

Posted

[quote name='toska_latte']Dzisiejszy material o Maxie: [url]http://www.tvp.pl/szczecin/nasze-programy/wokol-nas/wideo/260112/6316428[/url][/QUOTE]

Brawo dziewczyny-materiał wyszedł super :)

Posted

potrzebujemy kogoś do przewiezienia dobka z Polic/Szczecina do Łodzi,pani chce go adoptować i pokryje koszta transportu,jeżeli znacie kogoś,kto może pomóc napiszcie

Posted

[quote name='ageralion']I mamy w schronie pierwsza sunie wywalona z pseudo :(
[URL]http://schronisko.szczecin.pl/zwierzeta/pokaz/760[/URL]

[IMG]http://schronisko.szczecin.pl/pliki/szczecin/760/32.12.jpg[/IMG][/QUOTE]
Mala juz pod nasza opieka w hoteliku :) Jest mega przytulasna i kochliwa :) Wiecej napisze Rudamania, ktora ja dzisiaj zabierala i ganiala po Wojska Polskiego ;)

Posted

[quote name='ageralion']Mala juz pod nasza opieka w hoteliku :) Jest mega przytulasna i kochliwa :) Wiecej napisze Rudamania, ktora ja dzisiaj zabierala i ganiala po Wojska Polskiego ;)[/QUOTE]
O jaka szybka akcja :)

A jakieś ma imie ? ;) bo jak nie to może Chanel, Cookie :D