magda99 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Czy ktoś z was pomoże mi dobrać repertuar muzyczny, byle by był tylko energiczni i często zmieniał rytmy. To muzyki dobierzemy już właściwe kroki:) Quote
corgi Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja z moim psem tańczę do muzyki Mercy - Duffy. Świetnie nam idzie:) Quote
Casablanca Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Do tańca z psem polecam Technologic - Pump on the Jam. Kroki bardzo ładnie do tego wyglądają :) Quote
Malwa774 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zaczynam łapać ''haczyk'' w Dog Dancingu. I szukam piosenki do której można by było wymyślić [U]prosty[/U] układ dla takiego amatora jak ja :lol: Ktoś zna może taką piosenke? Quote
Casablanca Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Polecam różne piosenki Michaela J ;) Szczególnie jak Twój pies potrawi czołgać się do tyłu :D Quote
Malwa774 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mam tylko jednego psa z napadami ADHD :lol: który umiałby Dog Dancing, ale zołaganie sie do tyłu to dla nas czarna magia :evil_lol: Quote
Casablanca Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 To polecam jakieś jazz'owe, najlepiej zabawne :) Quote
ola&neo Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 jet-are you gonna be my girl -nickelback - burn it to the ground -gwen stefani - what you waiting for -timbaland-morning after dark -sugababes-in the middle -camp rock 2 -heart &soul -robert randolph-ain't nothing wrong with that -willow smith-whip my hair -muse-supermassive black hole jak cos mi sie przypomni to napisze ;) Quote
Recommended Posts