Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wy tam też jesteście tak mało rozmowni?jaka tam panuje atmosfera?jest sens tam sie zachaczyć?
odiszciebo w sumie nie wiem czy warto sie zdecydować. :fadein:

Posted

Jak dwie osoby mowia Ci, ze jestes wielbladem, to chyba tak jest, prawda?

Podobnie jest z psim przedszkolem - kolejny raz wypowiadam sie na ten temat - jest super. Swietna mozliwosc socjalizacji szczeniaka, pies nabierze pewnosci siebie, nauczy sie bawic z innymi zwierzakami, oraz przy okazji pozna kilka podstawowych komend - siad, waruj, zostan, do mnie etc.

A Zdzisiu sobie poradzi - w koncu szkoli psy nie od dzisiaj, a hoho - kilkudziesieciu juz.

Pozdrawiam.

Posted

a to nie jest to szkolenie na złotnie bo ja tam byłem ale prowadziły dwie panie i też jest tor ale wygląda na to,że to nie Wy.Więc podajcie adres i daję Wam spokój :)

Posted

Dwie panie prowadzily w zastepstwie widocznie. ;-)

A plac szkoleniowy jak najbardziej znajduje sie na Starym Zlotnie, jagodnica 44.

Mapke masz na stronie, w moim podpisie.

Posted

[quote name='Ajrisz']Przedszkole jest od 10.00 w soboty i niedziele. Przyjdz w weekend, to zobaczymy do jakiej grupy kwalifikuja sie Twoje psiaki < bo przedszkole dzieli sie na dwie, starsza i mlodsza >

Mozesz oczywiscie zabrac starszego psa.[/quote]

kurcze myslalam ze w tygodniu moze jakos po poludniu
w weekendy studiuje, a to studia podyplomowe to kurcze w kazdy weekend.
najwyzej moglabym dawac rade w niedziele ale to polowa zajec by mi wypadala. :-(
ale postaram sie w niedziele wpaść

Posted

[quote name='KLAUS']widzę ,że nie warto[/quote]

:D :D :D Skąd taki wniosek? Z obserwacji forum?? Tutaj wszyscy mają jeszcze inne zajęcia np. własne psy. Nie siedzą 24h na dobę przy komputerze. Poza tym warto przyjechać i samemu się przekonać a nie wysnuwać pochopne wnioski. Ale może faktycznie nie warto. Bo po co psuć innym miłą zabawę gburowatym humorem.

Moim psom szkolenie dało bardzo dużo. I pomimo tego, że ostatnio nie mam zbyt wiele czasu by pojawiać się na placu, zawsze miło mi się tam wraca. Pan Zdzisław jest uwielbiany prze psy. Ma świetne podejście, rozumie ich mowę
:wink:

Posted

Szkolenie tam rzeczywiście dużo daje. Widze to po zachowaniu mojej suni. Na każdej wystawie lub w innym miejscu gdzie było dużo psów zawsze się bała,uciekała. Jednak na ostatniej wystawie było inaczej mogłam spokojnie oglądać wystawe bez szarpaniny w kierunku wyjścia i ustronnego miejsca. Nie przeszkadzały jej psy,ludzie. Chodzimy tam dosyć krótko,ale małe efekty widać. I trenujemy agillity.

Posted

:( Fanta ma zaczątki zapalenia gardła, jedzie na antybiotyku
na razie koniec z treningami ale niech sobie wypocznie
w piątek mi powiedzą czy moge juz jeździc na treningi

Posted

no to pierwszy raz za nami.
Tolka baaardzo sie bała, ale po godzince juz było lepiej, podchodziła do piesków śmielej.
jak ktos był to napewno nas widział. Ja byłam z najmniejszym :P
Teraz mała spi pod kaloryferem, troszke zmarzla, a i stresik nie maly, ale bedzie dobrze. szkoda ze mozemy tylko raz w tygodniu chodzic przez moje studia, no ale coz, nie ma wyjscia.

Posted

tak nam ładnie szło :-)

[img]http://www.retsat1.com.pl/julitka/1/1/4.jpg[/img]

[img]http://www.retsat1.com.pl/julitka/1/1/2.jpg[/img]

[img]http://www.retsat1.com.pl/julitka/1/1/3.jpg[/img]

Posted

[quote name='julita104']tak nam ładnie szło :-)
[img]http://www.retsat1.com.pl/julitka/1/1/4.jpg[/img]
[/quote]

Julita, coś ci się do smyczy przyczepiło :D

Moja grypa jelitowa niestety nie pozwoliła mi wyjść z domu w ten weekend. Futra były niepocieszone...

Posted

[quote name='Maya&Alex']
Julita, coś ci się do smyczy przyczepiło :D

Moja grypa jelitowa niestety nie pozwoliła mi wyjść z domu w ten weekend. Futra były niepocieszone...[/quote]

sie przyczepiło i nie nadazało za wielkoludami :P
Dobrze ze ja ubrałam. Tofik rok temu na szkoleniu złapał zapalenie krtani to juz jestem mądrzejsza teraz.
Spodobało się, bede chodzila.
Jak maz sie da namowic zeby jechac (ostatnio zmarzl i sie stawia ze mamy jezdzic same) to wezme tez Tofika, bo sa jego najukochansze przeszkody.

Posted

Sluchajcie, czy macie jakies zdjecia z przedszkola, PT czy PO, ktore mozna wykorzystac na stronie? < przy okazji - Julito, czy moge "wypozyczyc" zamieszczone tutaj zdjecia w wyzej opisanym celu? >

Pozdrawiam.

Posted

Chcialam zrobic podstrony do poszczegolnych szkolen, ale po walce z serwerem mi sie odechcialo. Niemniej jednak, na pewno w weekend bede miec wiecej czasu, takze cos "stworze" - prosze o podsylanie wszelkich materialow na [email][email protected][/email]

;-)