tulasy Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 1. Moim skromnym zdaniem co do ceny najlepiej rozmawiać z właścicielem terenu. Jednakże w tym temacie niech się wypowiedzą starsi stażem. 2. Czy jest ktoś chętny na trening w sobotę o 8:30 i w niedzielę o 8:30 ????????????????? Michał i Szpice Quote
Klaudia :-) Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ja jeszcze nie wiem,zależy jak Miki łapka,bo po tej kontuzji nie chce jeszcze za często ćwiczyć,żeby się nie odnowiła Quote
tulasy Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Złotno 8:30 mamy trening i zapraszamy. Michał Quote
Klaudia :-) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 nas niestety nie będzie,Mika znowu trochę kuleje,bo ostatnio na spacerku za bardzo szalała,jutro musimy prześwietlić łapke,żeby dokładnie obejrzec to więzadło Quote
tulasy Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Życzę pozytywnego prześwietlenia. Żebyście mogły chociaż w niedzielę na chwilę przyjechać. Michał Quote
Polna Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w zk, ale widnieje na niej tylko 5 osób! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem! Quote
Klaudia :-) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 w jakiej sprawie jest to zebranie??? zk chce zrobić swój tor? Quote
Polna Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zebranie jest walne, ale będą rozpatrywane rózne propozycje. Jest lista, więc jak będą ludzie to pewnie zrobią. Na zebraniu wcześniejszym mówili, ze mają teren w parku 3 Maja. Quote
tulasy Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Walne jest 25.03. My na pewno będziemy ( chcemy poruszyć sprawę związaną z rasą - tylko czy się uda ). Michał Quote
tulasy Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Polna']W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w zk, ale widnieje na niej tylko 5 osób! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem![/quote] Od dziś na liście jest już 6 nazwisk. Zapraszam, żeby inni jeszcze się wpisali. Związek dysponuje terenem i ma możliwości finansowe. Więc jakbyśmy byli większą grupą to byłaby szansa żeby powstał tor sfinansowany przez Związek ( i na jego terenie ). Jutro jest jeszcze czas na dopisanie się do listy. Michał Quote
Mokka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Trzymam kciuki za powodzenie akcji "agility w Łodzi" :loveu: Quote
Polna Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='tulasy']Od dziś na liście jest już 6 nazwisk. Zapraszam, żeby inni jeszcze się wpisali. Związek dysponuje terenem i ma możliwości finansowe. Więc jakbyśmy byli większą grupą to byłaby szansa żeby powstał tor sfinansowany przez Związek ( i na jego terenie ). Jutro jest jeszcze czas na dopisanie się do listy. Michał[/quote] Kto jest tym trenerem?:crazyeye: Quote
tulasy Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nie trener, tylko teren. A o trenerze nic nie pisałem Quote
Polna Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Przesiedziałam na tym zebraniu bite 8 godzin w sumie nic nowego się nie dowiedziałam, ale powinno cos z tego wyjść. Musimy do zk wystosowac pismo i zebrac grupe chętnych najlepiej z 20 osób jak nie więcej. NIestety zk musi mieć chętnych by zacząć działać inaczej tro przy tak małej ilości zainteresowanych nie powstanie! :shake: Na zebraniu pare osób nas poparło, mam kontakt do nich, więc jak tylko będzie pismo cos z tym zrobimy :multi: Quote
Klaudia :-) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Polna możemy prosić o więcej szczegółów,ile osób było na zebraniu?zapadły jakieś decyzje? Quote
Polna Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Złożyliśmy z Michałem wniosek, który został rozpatrzony raczej pozytywnie, tylko brak chętnych odstrasza zk przed taka inwestycją! Zmienił sie dziś zarząd, więc za tydzien(dwa) warto by złożyć juz pismo. Mamy poparcie u członka zarządu Piotra Piętki, a także kontakt z Adamem Skrzydlewskim zajmującym się jakiś czas temu PT w związku ;) Quote
tulasy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No to Ola już działa - a ja tylko na chwilę dorwałem się do kompa. Mamy szanse, ale musimy zebrać podpisy pod pismem. Michał Quote
tulasy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Olu napiszesz, czy ja mam to zrobić ????????????? Michał Quote
Polna Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Może ktos chce się tego podjąć? Ja raczej nie czuje się na siłach:evil_lol: Quote
tulasy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Przyłączam się do prośby Oli. Może być "na brudno". Na kompie mogę opracować. Chyba, że ktoś jest chętny na całość. Michał Quote
Ajrisz Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja chcialabym nadmienic, ze dwa lata temu tez bylo podobne zebranie i rowniez mialy zapasc podobne decyzje. Mimo chetnych nie zapadly. Podobna sytuacja miala miejsce duzo, duzo wczesniej. Zaangazowac sie mozecie, ale nie liczcie na efekty. Quote
Polna Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Ajrisz']Ja chcialabym nadmienic, ze dwa lata temu tez bylo podobne zebranie i rowniez mialy zapasc podobne decyzje. Mimo chetnych nie zapadly. Podobna sytuacja miala miejsce duzo, duzo wczesniej. Zaangazowac sie mozecie, ale nie liczcie na efekty.[/QUOTE] Moze jednak coś wyjdzie, więc lepiej sprawdzić. Do Stróży mam niestety kawałek. ;) Quote
simbik Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Polna']Moze jednak coś wyjdzie, więc lepiej sprawdzić. Do Stróży mam niestety kawałek. ;)[/QUOTE] Też mam ten problem :roll: . Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy :lol: ..i ćwiczyć nie będziemy :lol: . Quote
Recommended Posts