Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1. Moim skromnym zdaniem co do ceny najlepiej rozmawiać z właścicielem terenu. Jednakże w tym temacie niech się wypowiedzą starsi stażem.
2. Czy jest ktoś chętny na trening w sobotę o 8:30 i w niedzielę o 8:30 ?????????????????

Michał i Szpice

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w zk, ale widnieje na niej tylko 5 osób! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem!

Posted

Zebranie jest walne, ale będą rozpatrywane rózne propozycje. Jest lista, więc jak będą ludzie to pewnie zrobią. Na zebraniu wcześniejszym mówili, ze mają teren w parku 3 Maja.

Posted

[quote name='Polna']W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w zk, ale widnieje na niej tylko 5 osób! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem![/quote]

Od dziś na liście jest już 6 nazwisk. Zapraszam, żeby inni jeszcze się wpisali. Związek dysponuje terenem i ma możliwości finansowe. Więc jakbyśmy byli większą grupą to byłaby szansa żeby powstał tor sfinansowany przez Związek ( i na jego terenie ).
Jutro jest jeszcze czas na dopisanie się do listy.

Michał

Posted

[quote name='tulasy']Od dziś na liście jest już 6 nazwisk. Zapraszam, żeby inni jeszcze się wpisali. Związek dysponuje terenem i ma możliwości finansowe. Więc jakbyśmy byli większą grupą to byłaby szansa żeby powstał tor sfinansowany przez Związek ( i na jego terenie ).
Jutro jest jeszcze czas na dopisanie się do listy.

Michał[/quote]
Kto jest tym trenerem?:crazyeye:

Posted

Przesiedziałam na tym zebraniu bite 8 godzin w sumie nic nowego się nie dowiedziałam, ale powinno cos z tego wyjść. Musimy do zk wystosowac pismo i zebrac grupe chętnych najlepiej z 20 osób jak nie więcej. NIestety zk musi mieć chętnych by zacząć działać inaczej tro przy tak małej ilości zainteresowanych nie powstanie! :shake: Na zebraniu pare osób nas poparło, mam kontakt do nich, więc jak tylko będzie pismo cos z tym zrobimy :multi:

Posted

Złożyliśmy z Michałem wniosek, który został rozpatrzony raczej pozytywnie, tylko brak chętnych odstrasza zk przed taka inwestycją! Zmienił sie dziś zarząd, więc za tydzien(dwa) warto by złożyć juz pismo. Mamy poparcie u członka zarządu Piotra Piętki, a także kontakt z Adamem Skrzydlewskim zajmującym się jakiś czas temu PT w związku ;)

Posted

Ja chcialabym nadmienic, ze dwa lata temu tez bylo podobne zebranie i rowniez mialy zapasc podobne decyzje. Mimo chetnych nie zapadly. Podobna sytuacja miala miejsce duzo, duzo wczesniej. Zaangazowac sie mozecie, ale nie liczcie na efekty.

Posted

[quote name='Ajrisz']Ja chcialabym nadmienic, ze dwa lata temu tez bylo podobne zebranie i rowniez mialy zapasc podobne decyzje. Mimo chetnych nie zapadly. Podobna sytuacja miala miejsce duzo, duzo wczesniej. Zaangazowac sie mozecie, ale nie liczcie na efekty.[/QUOTE]

Moze jednak coś wyjdzie, więc lepiej sprawdzić. Do Stróży mam niestety kawałek. ;)

Posted

[quote name='Polna']Moze jednak coś wyjdzie, więc lepiej sprawdzić. Do Stróży mam niestety kawałek. ;)[/QUOTE]

Też mam ten problem :roll: . Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy :lol: ..i ćwiczyć nie będziemy :lol: .