Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Agatą i przyczepę można bez problemu pożyczyć, tylko aktualnie nie ma samochodu z hakiem :shake: . Ja będę coś próbowała załatwić, ale bardzo cieńko stoję z czasem i mam prośbę o pomoc. Najlepiej byłoby to zorganizować w niedzielę. Z naszej strony będzie napewno bus, pozostaje poszukiwanie auta z hakiem. Czas leci... do zawodów coraz bliżej, więc gorąca prośba o zorganizowanie się, wkońcu trochę nas jest.

Posted

jesli po poludniu to moge pomoc ale tylko recznie pogadam z Darkiem moze bedzie mial czas wtedy by byl samochod z hakiem ale musze sie zapytac czy bedzie mial czas !! wiec jezli ja wam sie przydam to pomoge :)

Posted

[quote name='Klaudia :-)'][B][COLOR=red]29.01 ZGŁOSZENIA NA FORT CUP JEST LIMIT WIĘC PAMIĘTAJCIE O TYM!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/QUOTE]

A kiedy są te zawody??

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Kasia szkoda,bo to bardzo fajne zawody.My jedziemy,Kasia od Holki też.[/QUOTE]
Mam nadzieje, ze Kasia nas weźmie, zaraz się muszę z nią skontaktować ;)

Posted

Też o tym myślę :lol: i do piątku Igor z kuzynem przewiozą wszystko oprócz kładki i górki...choć ta może wlezie, zobaczymy. Muszę się tylko z p.Zdziśkiem skontaktować i poinformować że je przywieziemy.