Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tulasy']A czy nas w środę przyjmiecie :modla:?[/QUOTE]

Głupie pytanie :lol:, zresztą akurat bym Ci dała pieniążki na opłacenie Wilna za Tofisia, jeżeli nie było by problemem żebyś opłacił jego wpisowe za nas.

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SIMBIK czy możecie mnie z Watażką zgarnąć jak będziecie jechać wieczorem na trening ?
Będę o 20:10 na przystanku autobusowym (Mickiewicz przy Żeromskiego)

Posted

Heh...ja myslałam ze wstając o 7 w weekendy, moge być traktowana jak dziwny człowiek;) a tu prosze o 7.30 trenować zaczynają- zapaleńcy, no;)

Czy mi sie tylko zdaje czy juz nie uczęszczacie na Złotno?:>

pozdrawiam serdecznie:)

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Asia treningi są teraz w hali,a jak będzie normalniejsza pogoda to wrócimy na Złotno:-)
Kasia zabierzesz nas jutro z dołów?[/QUOTE]

Zabiorę, zabiorę :lol: , a z tą 7 rano to cieńka sprawa - ostatnio i o 7.30 zwlekliśmy z domku pana Sławka ;) . Wysyłałaś mi sms'a, bo przyszedł jakiś niekompletny ?

Posted

[COLOR="Red"][SIZE="5"]Jutrzejszy trening odwołany.[/SIZE][/COLOR]. [SIZE="5"][COLOR="Blue"]Najbliższy we wtorek i czwartek 20.30 - 22.00[/COLOR].[/SIZE] W wekend świąteczny chyba nic nie będzie, ale pomyślimy... może w sobotę. Między świętami a sylwestrem też będą treningi (2-3), terminy jeszcze ustalimy.

Posted

My może sobie we wtorek i czwartek odpuścimy - zmęczenie po Wilnie i gorące dni u Ungi. Ale na sobotę - 23.12 to się piszemy.
Simbik Wilno Wam opłaciłem i katalogi mam. Rozliczymy się przy najbliższym treningu na którym będziemy.

Posted

No to super, gratulacje.

Kurde, Raisie mija w marcu rok, odkad dostala litewskie wnioski, i trzeba wtedy bedzie pomyslec o dalekiej eskapadzie na Litwie, w celu skonczenia championatu. Przeraza mnie to konkretnie, mimo ze ostatnia wizyte wspominam bardzo milo :-)

Posted

Juz sie urodzily, a jutro to nawet tydzien skoncza :D

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=BG_NqzMjNcE[/URL]

:-) Mamy siedem - jedna czarno - biala sunie, dwie sunie merle, i czterech merle facetow :-)