Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafił do schroniska jako pies z interwencji. Odebrany właścicielowi przez Straz Municypalną za wielokrotne wałęsanie się psa po mieście. Toczy się sprawa o odebranie psa.
Pongo jest rocznym psem w typie AST.
Bardzo radosny, przyjazny dla człowieka. Żywiołowy i nieco nieokrzesany. Uwielbia pieszczoty. Wije się całym ciałem i przepycha pod nogami. Na smyczy chodzi nieźle. Troszkę ją podgryza. Puszczony luzem grzecznie i radośnie przybiega. Nawet potrafi taki słaby, niecierpliwy siad za smaczka/ w trakcie dopracowywania/
Często z radości skacze na człowieka i troszkę podszczypuje.
Nie widzimy agresji w stosunku do innych psów. Na koty niesprawdzony.
Zaszczepiony, odrobaczony. Do adopcji po kastracji.

kontakt:
kajetan 602751299

Posted

schronisko w gaju jest bardzo zaprzyjaźnione z BB.
wiele razy ratowało nam tyłki ;) nie raz psiaki nasze gościło przejazdem. bardzo proszę was o pomoc w ogłaszaniu tego pieska, jak również drugiego-podobnego też z gaju:

http://www.dogomania.pl/threads/182725-AMSTAFF-dwa-razy-porzucony-szuka-swojej-przystani-do-koA-ca-A-ycia-proszAE-o-ogA-oszenia?p=14380641#post14380641

allegro pręgusów ja zrobię.

Posted

Jenny19 napisał(a):
Tego drugiego pręguska ogłoszę jutro, sorki, że nie odpisałam na PW ale mam problem żeby wejść na skrzynkę z wiadomościami.:angryy:

najważniejsze, że tu dotarłaś :) :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...