anita_happy Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 wpuszczają, ale juz nie wypuszczają... hihihi bawimy sie uchem,,,, powarkujemy na swoje odbicie w moich cyctych szybach...które juz maja slady nochala!!!! :) ale sie fajnie bawimy uchem...echhh... Quote
anita_happy Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 SUKCES!!!!!!!!!!!!!! dIORA wstała.....!!!!!!!!!!!!! jje na stojąco i popija wode !!!! a jak sie spojrze na nia to merda kitą!!!!!!!!!!! ale siku nie chce na dworze zrobic...pewnie sie spompooje pomper... a własnie ukradła ucho tekli:P TERAZ DIORA MA DWA UCHA :P hihi a ja marzne..bo drzwi na taras open...a ona nie ma zamiaru isc na sikówke:/ Quote
anita_happy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 poszłysmy spać bardzo późno...bez sikania nocnego:/ nie mam kałuzy w domu....a mała na dwór nie chce wyjsc...boi sie jak ja wynosze:/ ALE .... w nocy przyszła pare razy do mnie - poniuchac/spałąm razem z nią w salonie/....jak ona przyszła ja sie obudziłam - otwieram oko, a jej sie o mało co tyłek nie urwie - tak mieszała kitą.... nawet dwiema łapkami na kanape weszła...ale do łozka nie została wciągnieta:/ juz ciasno było i towarzystwo warkotało.... Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Boziu jakie cudne jest to male...........:) Po prostu jak maskotka..... Quote
Energy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Aimez_moi']Boziu jakie cudne jest to male...........:) Po prostu jak maskotka.....[/QUOTE] Ciekawe jak domek:cool3: Quote
pudzian321 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Informacja z pierwszej ręki. Diora już w nowym domku a domek wspaniały Quote
Energy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='pudzian321']Informacja z pierwszej ręki. Diora już w nowym domku a domek wspaniały[/QUOTE] Super:multi: Szczęścia malutka:loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 miałam "shandlować" te zdjecia..ale podzielę się z zainteresowanymu za FREE:) DIORA i JEJ RODZINKA!!! 1. standard dla psów z Szydłowca - kominek 2. Diora i jej Faceci /Stary i Młody :P/ 3.oooo tak kofam Diorke 4. Rodzinka w kąplecie - 2 dziewczynki i 2 facetów p.s. Buziaki specjalne dla najmłodszego faceta, kt zsuroczył nie tylko mnie...i chciał ze mną jechać pozostawiajać mamcie, tatka i Diorke:* chyba czas na dzieci..... Quote
nincia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Anitka dziekuje za te fotki sa boskie !!!!!!!!!!!!!!!!! A mala Diorka ma wspanialy dom i wspaniala rodzine!!!!!!!!!!!!!! No nie moge sie napatrzec !!!!!!!!!!!!:-) Quote
anita_happy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 nooo...ja tez.... nincia..a jaki wspaniały kawaler rośnie..chyba sobie córeczkę machniom..hihihihi Quote
anita_happy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 a tu kolejne emile w sprawie DIORY!!! "........... Witam, zakochałam się w tych smutnych oczkach Diory i bardzo chciałabym ją przygarnąć. Mieszkam w Ziębicach to niedaleko Wrocławia stąd moje pytanie czy istniałaby jakakolwiek możliwość transportu suni?? Jeśli tak to będę dalej się kontaktować z Panią. Pozdrawiam i ślę głaski dla suńki ..................... Quote
Energy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wspaniałe zdjęcia, dzięki wielkie Anita:loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 ale najbardziej rozbiła mnie wiadomosć!!!! ".............. Treść wiadomości: Jestem zainteresowany adopcją psa. czy ten pies nadaje się do pilnowania posesji ? .................. Quote
Aimez_moi Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Piekna sunia...... Ciesze sie, ze ma domek... Quote
anita_happy Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 dzwis był smsowa relacja z nocy w nowym domku... w skrócie... suńka jest nadal dzika, ale idzie na dobre.Pancia spała z suńką - na dole domku...Diorka spała pod kanapą... a w nocy polizała śpiącą Pańcie ... problem taki, ze gagatek nie sika jak jest na sznurku...a bez sznurka nie wyjdzie bo potem nie przyjdzie, a teren jest sporawy do ogarniecia.... ale u mnie zsikała sie jak ją do góry podniosłam..wiec nie ma zadnych problemów zdrowotnych... STRES..to wszystko wina strasu... pare dni i odzyje dzieciak Quote
anita_happy Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 a dzis miałma po poludniu takiegoooooo smaka... jest lepiej!!!mała biega za nami..sama wchodzi i wychodzi do domu... biega bez smyczy po podwórku i wraca do nas.... zjadła i popiła... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymac kciuki Quote
E.DEREK Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Świetny domek. Musi być dobrze ! Anita :loveu: Quote
anita_happy Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='E.DEREK']Świetny domek. Musi być dobrze ! Anita :loveu:[/QUOTE] dziękuję za pomoc i telefon Diorka ma wspaniałą rodzinę i sąsiada Bernardyna za płotem są swietne tereny do biegania i taplania sie...bagienka..i rzeka!!! jak widziałm Bernardyna utaplanego po pachy z ozorem do kolan jak dumnie wracał do domu ze swoimi ludźmi - juz widziałam Diorke..heh Quote
anita_happy Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 dzwoniłam do DIORKI i: 1. juz chodzi z głową do góry 2. kita jest w uzyciu - macha...macha sie i doopka.... 3. szczeka 4. miauczy 5. nie odsępuje mamusi na krok... 6. biega sobie i wariuje jak prawdziwy szczylek... 7. sika na żabe 8. powiedziała mi jej mamcia, ze nie poznała bym pieska....zwrot akcji zupełny 9. rozumie komendy,,,juz zaczeła sie nauka... - spacerek - lezysz 10. dzis bylo czesanie...lubimy sie czesac :P problemy 1. nie jje gotowanego:/ (ryz+warzywa+miesko)..jak jje to serek biały, a u mnie pegigree na szczyla:/ 2. suchy nochal, ale pije normalnie Quote
Energy Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale fajne wieści:lol:wyrabia się dziewczynka:multi: A musi jeść gotowane?Może nie lubi;) Quote
anita_happy Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 nio...chrooopów tez nie lubi... a to pyszne dla niej specjalane gotowane bylo... + witaminki a ona padigree wsuwa:( Quote
Energy Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='anita_happy']nio...chrooopów tez nie lubi... a to pyszne dla niej specjalane gotowane bylo... + witaminki a ona padigree wsuwa:([/QUOTE] No domyślam się, że dla niej:evil_lol: To niech wsuwa:p Quote
E.DEREK Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Spryciula :evil_lol:, schować świńskie uszka, wyrzucić pedigree, odrobaczyć ;) Quote
Recommended Posts