megii1 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Sylwia K napisał(a):zrobię jej nowe allegro w wolnej chwili Dzięki Sylwuś:) Quote
megii1 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 koosiek napisał(a):Megii, czy dostałaś moje pw? ;) Tak dostałam:) Dziekuję:) Jurosia już wysłała maila do Państa ale na razie cisza:( Quote
megii1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Piromanka napisał(a):Czyli Peja już w nowym domu, tak?? :-) Od wczoraj, nie z tego ogłoszenia powyżej:) Zadzwonił miły młody człowiek, powiedział ze zakochał się w mądrym spojrzeniu Pejki i tyle:) w niedzielę jadę z Jurosią na wizytę poadopcyjna na Bródno (to chyba gdzies koło Ciebie?) , zrobimy fotki i zmienimy tytuł wątku:) Quote
Piromanka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Tak, ja też mieszkam na Bródnie :-) Bardzo się cieszę, że Peja w końcu się doczekała domu... bo już okropnie długo siedziała u Ciebie, prawda? Quote
megii1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Parę dobrych miesięcy, aż dziwne bo to rewelacyjny psiak. Chłopak mieszka gdzieś koło Łojewskiej. P.s Został jeszcze Pucuś:) Quote
Piromanka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Och, ten Pucek biedny też tyle już czeka... Ps. Komu od Ciebie miałam robić ogłoszenia po powrocie? Quote
megii1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Puckowi ale on na razie ma:) ale wejdz na moje allegro i zobacz Amy - jej robiła ogłoszenia Tora& Faro ale chyba nie za dużo. Taki słodki szczenior a nikt nie dzwoni... Quote
megii1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Piromanka napisał(a):Czy Ama ma wątek na dogo? Nie ma i chyba nie będzie miała - ona potrzebuje tylko ogłoszeń. A widziałaś już ją? Quote
Piromanka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 megii1 napisał(a):Nie ma i chyba nie będzie miała - ona potrzebuje tylko ogłoszeń. A widziałaś już ją? Widzę, że ma obserwatora. Oby zadzwonił. Ps. Po zobaczeniu zdjęcia z napisem "Barbie is a lesbian" leżę na podłodze ze śmiechu... Quote
megii1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Piromanka napisał(a):Widzę, że ma obserwatora. Oby zadzwonił. Ps. Po zobaczeniu zdjęcia z napisem "Barbie is a lesbian" leżę na podłodze ze śmiechu... Nie tylko Tobie się spodobała ta koszulka - Myszy i Idusiek również. Kupiona w szmateksie w Legionowie:) Nie wiem czy jest stosowna do ogłoszeń szczeniaka ale cóż - tak wyszło:) Quote
mysza 1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 megii1 napisał(a):Nie tylko Tobie się spodobała ta koszulka - Myszy i Idusiek również. Kupiona w szmateksie w Legionowie:) Nie wiem czy jest stosowna do ogłoszeń szczeniaka ale cóż - tak wyszło:) :evil_lol:;) a jak Peja w nowym domu? Quote
megii1 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Super:) Pan zachwycony, Peja od razu wybrała sobie miejsce do spania na łóżku. W niedzielę zrobimy wizytację i zdjęcia) Quote
megii1 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Już mogę zmieniać tytuł wątku:) Razem z Jurosią czyli wybawicielką Pejki byłyśmy u niej dziś w odwiedzinach. Sunia nawet nie szczękneła kiedy pukałyśmy do drzwi - jak weszłyśmy leżała rozpłaszczona na kanapie i machała ogonkiem mega szczęśliwa:) Widać że jest spokojna, zrelaksowana. Pan zgodnie z mooją prośbą kupił dla Niuni Purine dla wrażliwców żeby nie zmieniać jej diety; Pejka ma to samo imię i nową smycz i obroże z adresownikiem. Quote
megii1 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 A oto Peja ze swoim kolegą - psiakiem dziewczyny swojego Pana, który często ją odwiedza także Pejce absolutnie się nie nudzi:) Quote
Recommended Posts