anahi1 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Witam Kupiłam "Mój Pies" kwietniowy.I w gazecie sa oferowane rzeczy dla psów, zauwarzyłam Czyścik do łap psa kosztuje 50 zł .Ciekawa jestem jak to służy .Czy ktoś to ma ?Albo chociaż słyszał o tym?Teraz na podwórku jest błoto i za każdym razem jak wypuszczam Sonię przychodzi z brudnymi łapami i muszę jej myć łapy w wannie ;( .jeśli to działa dobre było by to rozwiązanie ;).Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Quote
amensalizm Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wiem jedno. Produkty ostera przynajmniej dla koni sa rewelacyjne, bardzo przemyślane chyba najlepsze na rynku :) Quote
IwonCairn Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Z ''czyścikiem'' się nie spotkałam,ale mam swój patent na czyszczenie łap moich psów - szczotka włosianka (taka,jak do czyszczenia koni).Każdą z łap szczotkuję od spodu kilka razy i nożęta są czyste.Piach i wszelkie błoto odpada rewelacyjnie bez konieczności moczenia w wodzie. Quote
leepa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Myślę że identyczny efekt do tego czyścika da przetarcie szmatką z mikrofibry. Quote
anahi1 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Aha To bardzo dziękuję :D Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ;) Quote
Recommended Posts