kama210 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ale fajnie oglądac takie foty ... cudo chłopak ... wydoroślał ... dzieki bianka za odwiedziny u Doro .... Quote
bianka0 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Doro odwiedzam codziennie :evil_lol: Ale dopiero sobie uświadomiłam, że wszystkie przekazy są przez telefon dla Anity. A ta zakręcona dziewczyna nie wiadomo czy je dalej przekazuje :diabloti: Quote
anita_happy Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 my sweet:) wydoroślał:))) PIĘKNOSZEK!! Quote
anita_happy Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 byłam - widziałam - super pies...super rodzina... pies aportuje - jest wyluzowany ma swoją część podwórka kojec open - super buda.. jest szczęsliwy to nie jest pies budowy - on śpi tam bo tak chce ma pół podwórka do swojej dyspozycji musiał być odgrodzony bo sobie przez frontowe ogrodzenie przechodzic chciał! bardzo kocha swoją pańcię..oj bardzo... Quote
bianka0 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 anita_happy napisał(a): bardzo kocha swoją pańcię..oj bardzo... A pańcia jego, po prostu ma trzeciego synka :cool3: anita_happy napisał(a): musiał być odgrodzony bo sobie przez frontowe ogrodzenie przechodzic chciał! Prosto do kościoła, który jest naprzeciwko. :evil_lol: Ale ksiądz jest w porządku. Quote
Recommended Posts