Jump to content
Dogomania

Buldog angielski! Staruszka,zagłodzona,porzucona i bardzo chora ! MA DOM !!! :):)

Recommended Posts

Posted

Przepraszam dziewczyny , zapomniałam , ze założyłam dwa wątki ...

U Klary super :)

W czwartek wieczorem odebrałyśmy ją z kliniki i zawiozłyśmy do W-wy na DT do tanitki .

W niedzielę wieczorem dojechała do swojego nowego domku w Miastku .
Państwo zachwyceni , Klara już sypia w łóżku , na które sama wskakuje:)
Oczywiście wciąz domaga się jedzenia i Pani ją dokarmia .Nawet chyba za dużo , ale rozmawiałam , żeby nie przekarmiać i nie utuczyć , bo to i stawy i kręgosłup i serduszko , a przecież Klara ma arytmię serca , więc w jej przypadku to lepsza niewielka niedowaga niż otłuszczenie .
Klara mieszka w domu z ogródkiem , wychodzi na spacerki , trzyma 100% czystość w domu .
Jestem dobrej mysli i jeszcze raz dziękujemy za kciuki !!!!!
Jak tylko będą nowe wieści to będę pisała . O zdjęcia też prosiłam , ale pani powiedziała , że zdjęcia będą jak Klara nabierze ciałka :)
Antybiotyk się skończył , zostały kropelki do oczu i tabletki na wątrobę .
Klara daje buziaczki wszystkim ciociom co o niej pamiętają :)

Mam kłopty z siecią i nie mogę wstawić zdjęc , któe mam z podróży do W-wy i z DT:(

ale na tym drugim wątku tanitka wstawiła zdjęcia naszej królewny Klary :)

Posted

[quote name='Alicja']Fotki do mnie nie doszły ,nie wiem czy to wina gmaila

jeśli się da poślij raz jeszcze ale na [email protected]

Wysłałam drug raz , ale też na gmaila :(
Mam ogromne problemy z netem , więcej go nie mam niż i dlatego też rózne dziwne rzeczy się dzieją .....Ode mnie poczta wyszła dwukrotnie i mam ją w "wysłanych" , do Alicji nie doszła ......gdzie jest ?
Mnóstwo mam takich sytuacji niestety , ale mieszkam w takim miejscu , że tylko taka sieć mi działa i jestem na nią skazana:(

A teraz o Klarze :)
wyjeżdżałam na święta , ale wieści od Klary mam na bieżąco , bo b. często dzwoni do mnie i rozmawiamy :D

Państwo są zakochani w Klarze po uszy:) Rozpieszczają ją niemożebnie :)
Klara śpi w łóżeczku , i wciąż coś zajada .....jedzenia oczywiście się domaga cały czas ...
Jest pupilką całej rodziny , wszyscy wkoło niej skaczą i chuchają i dmuchają .
Mam obiecane fotki pod koniec tygodnia , to na pewno wrzucę , jak tylko dostanę ...

My mamy kolejne bidy ......niebawem założę wątek jednej z nich ........ - piesek - najprawdopodobniej nie pasował do świątecznego stołu :( Był do dziś w klinice , od dziś jest u mnie .....Mogłyśmy go ratować m.in , dzięki pieniążkom zebranym na Klarę :)

Posted

Sprawdziłam jeszcze raz ...nie ma :( ...
ale to już nie 1szy przypadek gdzie wysyłane foty nie dochodzą na gmaila
jeśli dasz rade wrzucić na onet to bede czekac na foty

Posted

Wciąz niestety nie dostałam zdjęć Klary od jej nowego domku , ale wieści mam na bieżąco :)

Klara ma naprawdę cudowny dom , chyba nawet za fajny , bo rozpuszczają ją w nim strasznie :)

Waży już 15 kg !!!!!!
I pani zmniejszyła jej już racje żywieniowe , co wcale nie jest łatwe , bo niunia domaga się jedzenia bez przerwy .

Jak tylko dostanę fotki , to oczywiście wstawię .

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
A możesz mi na pw podać adres pani??? Mieszkam niedaleko...

Jasne:) Piszę PW .

Nawet bardzo bym chciała żeby ktoś Klarę odwiedził , bo wizyta przedadopcyjna nie wyszła...

Pani Klary nie miała nic przeciwko wizycie przedadopc. , więc teraz pewnie tym bardziej nie miałaby nic przeciwko:)

Posted

Tadam !!!!!!!

Proszę Państwa , oto nasz królewna w domku :)

Klara jest najbardziej rozpieszczanym psem na świecie , wszyscy domownicy jej tylko dogadzają ....:) Rozmawiam z domkiem Klary często i aż się boję , że to za piękne ....;)

http://www.garnek.pl/sdzlubl/9464168

http://www.garnek.pl/sdzlubl/9464161

http://www.garnek.pl/sdzlubl/9464147

http://www.garnek.pl/sdzlubl/9464135

Klara wygląda super!
Zobaczcie , że nawet jej żeber nie widać :)

Mam jeszcze na telefonie fajne 3 zdjęcia z MMSów , ale oczywiście kabelka do telefonu nie mogę znaleźć :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...