Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u nas dzisiaj byl Mikolaj! Futrom sie podobalo ;)

Rozbebeszanie prezentu:evil_lol:

Laciaty z prezentowa koscia i zaba (nie zdazylam mu cyknac podczas rozpakowywania, bo zdecydowanie za szybko to zrobil ;))

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Alez widac radosc z Mikolaja. :)

To chyba byl spokoj caly dzien, co? Widac duze zaangazowanie ... :)[/QUOTE]

Mikolaj jest super, bo przyniosl zarcie :evil_lol: A spokoj owszem, byl, zajely sie ciezka praca i nie w glowie im bylo rozrabianie ;)

(matko, wlasnie sie przypatrzylam, jak cudnie widac na zdjeciach moje brudne sciany i usyfione psie poslania, z ktorymi juz nie mam sily walczyc… no nic, wyszlo na jaw, ze mieszkam w melinie ;))

Posted

heh Enisia nura zapuściła w prezenta jak trza :evil_lol:

Moni każdego dnia w taki sposób lustruje reklamówkę z zakupami :stupid:

u nas mikołaj też był ... przyniósł rodzinny prezent rachunek za prąd :diabloti:
Młodszy pyta Mikołaj był? ... a jak, jasne że był :diabloti: prezent na stole w pokoju leży i może być "cały Twój" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mona nie była zainteresowana :diabloti:

Posted

Moje tez zapuszczaja takie nury w reklamowki, w koncu trzeba przeprowadzic kontrole, co nie? :evil_lol:

Alez mieliscie Mikolaja :shake: Ze tez akurat musial przyjsc wczoraj… A Mlodszy jak sie miewa? Mam nadzieje, ze juz lepiej i zwyciestwo oslodzilo mu rekonwalescencje :)

Posted

No to mnie troche pocieszylas! Myslalam, ze tylko u mnie takie syfy :evil_lol: I to prawda, ze na zywo ich tak nie widac. A konik jest troche nie dorobiony, wiec prosze mi tu nie sugerowac zadnego podobienstwa :eviltong::evil_lol:

Posted

:evil_lol: Dostal zabe, si, ale memla wsztsko, co mu do pyska wpadnie, ksiezniczka sie z nim laskawie dzieli ;)
A! Zupelnie zapomnialam powiedziec, ze w piatek laciaty ma kastracje! Trzymajcie kciuki :)

Posted

[quote name='toska_latte']Mikolaj jest super, bo przyniosl zarcie :evil_lol: A spokoj owszem, byl, zajely sie ciezka praca i nie w glowie im bylo rozrabianie ;)

(matko, wlasnie sie przypatrzylam, jak cudnie widac na zdjeciach moje brudne sciany i usyfione psie poslania, z ktorymi juz nie mam sily walczyc… no nic, wyszlo na jaw, ze mieszkam w melinie ;))[/QUOTE]

Dziewucho, a kto w dzisiejszych czasach zwraca uwage na sciany? I przewrazliwiona jestes, zapraszam do mnie .:lol:

Fajnie psiaki sie maja, prezenta dostaly i jak wczesniej wspomnialam, zdjecia emanuja spokojem.

Trzymam kciuki za Laciatego.

Posted

[quote name='Freya73']Dziewucho, a kto w dzisiejszych czasach zwraca uwage na sciany? I przewrazliwiona jestes, zapraszam do mnie .:lol:

Fajnie psiaki sie maja, prezenta dostaly i jak wczesniej wspomnialam, zdjecia emanuja spokojem.

Trzymam kciuki za Laciatego.[/QUOTE]

Ja sie przejmuje, bo juz dawno mysle o malowaniu ;) Trzeba koniecznie dac jakis kolor, bo bialy sie jednak masakrycznie brudzi!
Dziekujemy za komplementy i trzymanie kciukow :loveu: Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez przebojow, choc laciaty, jak na zlosc, cos mi biegunkuje :(

Posted

hhHh Ania - nie pociesze Cię, ale kolorowe ściany ... też się brudzą ;-) W mojej galerii są na to dowody :-D

A psiaki widze miały radochę z przyjścia Mikołaja :-) U mnie Wega musi poczekać ..... Mikołaj przyjdzie do niej dopiero 20 :-) (wtedy moja mama wyjeźdza i Wegetka dostanie prezenty).

Posted

ej nooo, nie psuj mi mojego planu ;) a mowiac serio - w domu mam 2 pokoje w innych kolorach niz bialy i sciany wygladaja zdecydowanie lepiej, wiec jestem dobrej mysli :)

Mam nadzieje, ze jak Wegetka w koncu dostanie prezent, to sie podzielisz materialem dowodowym? :razz:

Posted

[quote name='toska_latte']ej nooo, nie psuj mi mojego planu ;) a mowiac serio - w domu mam 2 pokoje w innych kolorach niz bialy i sciany wygladaja zdecydowanie lepiej, wiec jestem dobrej mysli :)

Mam nadzieje, ze jak Wegetka w koncu dostanie prezent, to sie podzielisz materialem dowodowym? :razz:[/QUOTE]

u mnie njagorzej wygląda ściana gdzie stoi woda ... Dinus jak pije to rozrzut ma dużyyyyyyyy ;-)

Prezentu jestem sama ciekawa, bo moja mama chowa je przed nami obiema :-D jak przyszła przesyłka to wygoniła nas z kuchni :-D

• 1 month later...
Posted

chita napisał(a):
aleś zaniedbała galerie:shake:, psy Ci odbiorą:roll:

No wiem, wieeem, ale ostatnio taki zapierdziel w stowarzyszeniu, ze jak juz wroce do domu, to mi sie fotek nie chce wstawiac :( postaram sie dzisiaj lub jutro uzupelnic, mam relacje ze swiat i grudniowego wypadu do Szklarskiej :)