toska_latte Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A u nas dzisiaj byl Mikolaj! Futrom sie podobalo ;) Rozbebeszanie prezentu:evil_lol: Laciaty z prezentowa koscia i zaba (nie zdazylam mu cyknac podczas rozpakowywania, bo zdecydowanie za szybko to zrobil ;)) Quote
toska_latte Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Poka, co ty dostales ;) Bo ja konika I kosteczki Quote
toska_latte Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A poza tym serdecznie zapraszam na wszytkomajacy bazarek na nasze asty: http://www.dogomania.pl/threads/218725-WSZYSTKOMAJĄCY-bazar-dla-NADZIEI-AMSAFFA-do-12.12. Troche bizuterii, troche gadzetow dla psiakow, troche "kurzozbieraczy";) i DVD Samsunga :) Quote
Freya73 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Alez widac radosc z Mikolaja. :) To chyba byl spokoj caly dzien, co? Widac duze zaangazowanie ... :) Quote
toska_latte Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Freya73']Alez widac radosc z Mikolaja. :) To chyba byl spokoj caly dzien, co? Widac duze zaangazowanie ... :)[/QUOTE] Mikolaj jest super, bo przyniosl zarcie :evil_lol: A spokoj owszem, byl, zajely sie ciezka praca i nie w glowie im bylo rozrabianie ;) (matko, wlasnie sie przypatrzylam, jak cudnie widac na zdjeciach moje brudne sciany i usyfione psie poslania, z ktorymi juz nie mam sily walczyc… no nic, wyszlo na jaw, ze mieszkam w melinie ;)) Quote
fioneczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 heh Enisia nura zapuściła w prezenta jak trza :evil_lol: Moni każdego dnia w taki sposób lustruje reklamówkę z zakupami :stupid: u nas mikołaj też był ... przyniósł rodzinny prezent rachunek za prąd :diabloti: Młodszy pyta Mikołaj był? ... a jak, jasne że był :diabloti: prezent na stole w pokoju leży i może być "cały Twój" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mona nie była zainteresowana :diabloti: Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Moje tez zapuszczaja takie nury w reklamowki, w koncu trzeba przeprowadzic kontrole, co nie? :evil_lol: Alez mieliscie Mikolaja :shake: Ze tez akurat musial przyjsc wczoraj… A Mlodszy jak sie miewa? Mam nadzieje, ze juz lepiej i zwyciestwo oslodzilo mu rekonwalescencje :) Quote
chita Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 nie martw sie jakos na zdjeciach te brudy sa bardziej widoczne, u mnie tez melina:evil_lol: a i poslania doprac nie moge:mad:konik podobny do Enisi:lol: Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 No to mnie troche pocieszylas! Myslalam, ze tylko u mnie takie syfy :evil_lol: I to prawda, ze na zywo ich tak nie widac. A konik jest troche nie dorobiony, wiec prosze mi tu nie sugerowac zadnego podobienstwa :eviltong::evil_lol: Quote
chita Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 podobienstwo wizualne a nie mantalne mialam na mysli:eviltong: Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Kiedy on wlasnie wizualnie jest jakis niedorobiony! Chita - nie brnij :eviltong: Quote
chita Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 nie brne :eviltong: sama zobacz:eviltong: Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nie widze ZADNEGO podobienstwa do mojej ksiezniczki :obrazic::evil_lol: Quote
chita Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 jak to nie, mowie o czarnej grzywie:splat::eviltong: Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Aaaaa, no chyba, ze o grzywie, to sie moze nawet zgodze :eviltong: Ale ja jestem dzisiaj bystra, jak woda w kolzecie :evil_lol: Quote
chita Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 no przeciez ze ja o grzywie a nie o wyrazie pyska....:diabloti::eviltong: a łaciaty żabe dostał?:evil_lol: Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 :evil_lol: Dostal zabe, si, ale memla wsztsko, co mu do pyska wpadnie, ksiezniczka sie z nim laskawie dzieli ;) A! Zupelnie zapomnialam powiedziec, ze w piatek laciaty ma kastracje! Trzymajcie kciuki :) Quote
Freya73 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='toska_latte']Mikolaj jest super, bo przyniosl zarcie :evil_lol: A spokoj owszem, byl, zajely sie ciezka praca i nie w glowie im bylo rozrabianie ;) (matko, wlasnie sie przypatrzylam, jak cudnie widac na zdjeciach moje brudne sciany i usyfione psie poslania, z ktorymi juz nie mam sily walczyc… no nic, wyszlo na jaw, ze mieszkam w melinie ;))[/QUOTE] Dziewucho, a kto w dzisiejszych czasach zwraca uwage na sciany? I przewrazliwiona jestes, zapraszam do mnie .:lol: Fajnie psiaki sie maja, prezenta dostaly i jak wczesniej wspomnialam, zdjecia emanuja spokojem. Trzymam kciuki za Laciatego. Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Freya73']Dziewucho, a kto w dzisiejszych czasach zwraca uwage na sciany? I przewrazliwiona jestes, zapraszam do mnie .:lol: Fajnie psiaki sie maja, prezenta dostaly i jak wczesniej wspomnialam, zdjecia emanuja spokojem. Trzymam kciuki za Laciatego.[/QUOTE] Ja sie przejmuje, bo juz dawno mysle o malowaniu ;) Trzeba koniecznie dac jakis kolor, bo bialy sie jednak masakrycznie brudzi! Dziekujemy za komplementy i trzymanie kciukow :loveu: Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez przebojow, choc laciaty, jak na zlosc, cos mi biegunkuje :( Quote
Kajusza Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 hhHh Ania - nie pociesze Cię, ale kolorowe ściany ... też się brudzą ;-) W mojej galerii są na to dowody :-D A psiaki widze miały radochę z przyjścia Mikołaja :-) U mnie Wega musi poczekać ..... Mikołaj przyjdzie do niej dopiero 20 :-) (wtedy moja mama wyjeźdza i Wegetka dostanie prezenty). Quote
toska_latte Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 ej nooo, nie psuj mi mojego planu ;) a mowiac serio - w domu mam 2 pokoje w innych kolorach niz bialy i sciany wygladaja zdecydowanie lepiej, wiec jestem dobrej mysli :) Mam nadzieje, ze jak Wegetka w koncu dostanie prezent, to sie podzielisz materialem dowodowym? :razz: Quote
Kajusza Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='toska_latte']ej nooo, nie psuj mi mojego planu ;) a mowiac serio - w domu mam 2 pokoje w innych kolorach niz bialy i sciany wygladaja zdecydowanie lepiej, wiec jestem dobrej mysli :) Mam nadzieje, ze jak Wegetka w koncu dostanie prezent, to sie podzielisz materialem dowodowym? :razz:[/QUOTE] u mnie njagorzej wygląda ściana gdzie stoi woda ... Dinus jak pije to rozrzut ma dużyyyyyyyy ;-) Prezentu jestem sama ciekawa, bo moja mama chowa je przed nami obiema :-D jak przyszła przesyłka to wygoniła nas z kuchni :-D Quote
chita Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 aleś zaniedbała galerie:shake:, psy Ci odbiorą:roll: Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :) ZAPRASZAM PO FILMIKI :smile: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
toska_latte Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 chita napisał(a):aleś zaniedbała galerie:shake:, psy Ci odbiorą:roll: No wiem, wieeem, ale ostatnio taki zapierdziel w stowarzyszeniu, ze jak juz wroce do domu, to mi sie fotek nie chce wstawiac :( postaram sie dzisiaj lub jutro uzupelnic, mam relacje ze swiat i grudniowego wypadu do Szklarskiej :) Quote
Recommended Posts