Jump to content
Dogomania

owczarek niemiecki - pies jednego pana - idealny stroz Warszawa Ma dom

Recommended Posts

Posted

No tak... piękny owczarek i do tego niewykastrowany może przyciągnać świrów...
Trzymam kciuki, zeby przynajmniej jeden z tych domków okazał się tym idealnym :D

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłem i sprawa wyglada tak : na wtorek jedziemy z psiakiem na rtg, jesli stawy beda ok , to psiaka zaczniemy przygotowywac do słuzby, nie koniecznie polskiej, ale nie zapeszajmy. Nie ma potrzeby wykorzystywania jego walorów obronnych, te wrecz bedzie wskazane wyciszyc a skupic sie na pracy węchowej. Pies ma pasje do aportu rewelacyjną , szajba . Marzenie do pracy do wyszukiwania narkotyków a i tez potrafi wysiedziec i sie skupic, poczekac na łup , wiec i na materiały wybuchowe lux. Prosiłbym o wycofanie ogłoszen.
A jakie sliczne tam psiaki widziałem. Nasz Lando by pasował to takiego zespołu. A dowiedziałem sie tez , że nasz Bronek to w sumie nie malamut bo ma plamiaste oko. Pewnie to racja , bo porównujac do tych malamutów co dzis widziałem to Bronek wyglada jak czołg , a tamte jak wyścigówki

Posted

Sylwia, mozesz wycofac ogloszenie albo dac na nim info o innym psiaku, zeby sie nie zmarnowalo :-)
Jamor, ciesze sie, ze Joyek przypadl Ci do gustu. Jestem pewna, ze stawy ma idealne, ale zdjecie tylko to potwierdzi :-) A Kama Ci sie podobala? (onka z pierwszego wybiegu z prawej) Szajba tez nie z tej ziemi- czyste adhd. Mozliwe, ze niedlugo ona tez bedzie szukac domu - na razie jej wlasciciele zastanawiaja sie co dalej, to bardzo temperamentna bestyjka.
Nasze malamuciska regularnie biegaja, wiec i talie i kondyche maja :-) A Bronka widzialam przed chwila na filmiku - budowe ma malamucia, niesamowicie mocny bydlak, ale malamuty maja tylko i wylacznie brazowe oczy, wiec on niestety czystym alaskanem nie moze byc :P ;)
Mam nadzieje, ze bede mogla liczyc co jakis czas na fotki i relacje z nowego domu Joysona, prawdaaa? :-) A wykastrowany to on tam bedzie? :-)

Posted

Od tygodnia dzwoni do mnie dziwny mezczyzna, ktory za wszelka cene chce Joya, jak mowi, do pilnowania warsztatu i opowiada o tym, jak codziennie pali swieczke na gronie zmarlego psa. To jego numer 605-210-723 Jest nieprzyjemny i bardzo dziwny.

Posted

mortikia napisał(a):
Od tygodnia dzwoni do mnie dziwny mezczyzna, ktory za wszelka cene chce Joya, jak mowi, do pilnowania warsztatu i opowiada o tym, jak codziennie pali swieczke na gronie zmarlego psa. To jego numer 605-210-723 Jest nieprzyjemny i bardzo dziwny.

Świat jest pełen dziwnych ludzi... ON-ków do oddania jest mnóstwo - dziwne, że az tak się na Joya uparł :/
Ale mortikia, nie wiem czy powinnas podawać cały nr tel - może wygwiazdkuj trzy środkowe cyfry, żeby się nikt nie przyczepił :/

Posted

Mam nadzieje, ze Jamor niedlugo da znac co i jak, bo ja tez umieram z ciekawosci. Wiem tylko, ze Joy zostal juz zabrany i doszly mnie sluchy, ze bardzo sie spodobal........ ;-)

Posted

Tak sie zlozylo, ze akurat bylam w pracy, wiec nie bylo mnie na miejscu. Bez Joya bedzie pusto, ale wiem, ze niczego mu nie zabraknie i bardzo sie z tego ciesze!!! :-)