Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto mnie dziś przywitał szczekaniem jako pierwszy?Oczywiście Loluś...musiałam zaraz do niego podejść i pogłaskać...:lol:jego szczekanie było najgłosniejsze...

Posted

[quote name='Romka']Kto mnie dziś przywitał szczekaniem jako pierwszy?Oczywiście Loluś...musiałam zaraz do niego podejść i pogłaskać...:lol:jego szczekanie było najgłosniejsze...[/QUOTE]
Jak zawsze w sobotę bez zmian...jak szczeka zawsze mówię:"Widzę cię Loluś,widzę..."...biegał razem z Uzim po dziedzińcu...no i jak zawsze zaczepiał mnie łapami...stary psiak,który w takich chwilach ma odrobinę radości...

Posted

Dzisiaj tez ich wypuściłał. Bardzo ładnie wracają do boksu. Gdy już zamknęłam za nimi drzwi. Uziemu się przypomniało. że nie szczekał na mnie i szybko to nadrobił. To ja Cie wypuściłam a Ty taki ...:angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='edzia.71']Dzisiaj tez ich wypuściłał. Bardzo ładnie wracają do boksu. Gdy już zamknęłam za nimi drzwi. Uziemu się przypomniało. że nie szczekał na mnie i szybko to nadrobił. To ja Cie wypuściłam a Ty taki ...:angryy::evil_lol:[/QUOTE]
Edzia,on Ci pewnie coś innego chciał powiedzieć tylko nie zrozumiałaś...:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Lolek był wczoraj bardzo niegrzeczny. Gdy dostał kości, zagonił Uziego do budy, biedak zjadł coś, gdy perdusia pilnowała Lolka. Lolek nie pozwolił Uziemu wyjść z budy, ba, on ciągle do niego podbiegał z głośnym warkotem, choć nie miał powodu do niepokoju.

Posted

[quote name='Kaja10014']Lolek był wczoraj bardzo niegrzeczny. Gdy dostał kości, zagonił Uziego do budy, biedak zjadł coś, gdy perdusia pilnowała Lolka. Lolek nie pozwolił Uziemu wyjść z budy, ba, on ciągle do niego podbiegał z głośnym warkotem, choć nie miał powodu do niepokoju.[/QUOTE]

Loluś,przesadzasz mój drogi...po raz drugi widzę go tak złego...zazdrośnik jeden a siedzą już tyle lat...

• 3 weeks later...
Posted

Lolek w lecznicy,został pogryziony przez amstafkę Zulę i kolegę z boksu Uziego...było grożnie,bo Zula w zupełniej ciszy(ani jednego szczeku)dusiła Lolka...a Uzi gryzł mu brzuch...Lolek z wysiłkiem podnosi się,ma cały siny brzuch...zawiozłam go do lecznicy...jutro ma wrócić do schroniska...rano zapytam czy z Lolkiem wszystko ok...bał się bardzo,nie chciał wyjść z boksu,trzeba było go wnieść do samochodu,ale w lecznicy było już wszystko dobrze i z przyjemnością położył się w chłodzie...

Posted

[COLOR=#0070C0]Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę mega długu w klinice:[/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca[/url][COLOR=#0070C0][/COLOR]

Posted

Boże to Loek został pogryziony?
Nie wiedziałam, że to tak groznie wyglądało, jeszcze raz proszę abyśmy przekazali P. Markowi że w żadnym przypadku amstaf nie może siedziec w jednym boksie z innym psem. Amstaf może zeskórować kompletnie drugiego psa jak wpadnie w agresję i trzeba to miec na uwadze. To mogło się skonczyć tragicznie.

Posted

[quote name='Donata']Boże to Loek został pogryziony?
Nie wiedziałam, że to tak groznie wyglądało, jeszcze raz proszę abyśmy przekazali P. Markowi że w żadnym przypadku amstaf nie może siedziec w jednym boksie z innym psem. Amstaf może zeskórować kompletnie drugiego psa jak wpadnie w agresję i trzeba to miec na uwadze. To mogło się skonczyć tragicznie.[/QUOTE]
Donato,p.Marek już to wie...a czy Ty widziałaś jak on chodził...był cały przygięty i z trudem poruszał tylnymi łapami...tak urządził go kolega z boksu Uzi(gryzł mu tył ciała)...nigdy nie było w tym boksie kłótni a tu proszę...Lolek przez ten czas trochę postarzał się...mam nadzieję,ze za kilka dni będzie dobrze...

Posted

Tak właśnie chodził Loluś...Uzi nieżle go urządził:
[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/18ad2a6a3e113aa487270c3a587ed1b6,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Uzi biegał...tylko ogon widać...a Loluś położył się na chłodnym piasku:
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/49afb7c2b4a34b5e0258b7bbb6c136ec,10,19,0.jpg[/IMG]

• 3 weeks later...
Posted

Tak,Loluś czuje się lepiej ale trzyma się teraz z tyłu...Uzi i Figuś są zawsze przy kratach a on trzyma się z tyłu...i jak zawsze szczeka,zobacz mnie,zobacz mnie...