Pegaza Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja jak bylam w Bielsku to nabylam litra San bernarda wiec mam nadzieje ze na jakis dluzszy czas mi starczy..cena byla atrakcyjna wiec sie nawet nie zastanawialam tylko bralam..;) Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Witamy się czwartkowo:)my używamy ledy bell i jesteśmy bardzo zadowoleni;) Quote
dagos1 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Pegaza']Ja jak bylam w Bielsku to nabylam litra San bernarda wiec mam nadzieje ze na jakis dluzszy czas mi starczy..cena byla atrakcyjna wiec sie nawet nie zastanawialam tylko bralam..;)[/QUOTE] My też używamy, ale coś mi się zdaje, że włos jakiś taki suchy się zrobił, więc chcę spróbować czegoś innego. Jak Vulpes się nie sprawdzi, to kupię tego Gotlieba. A jak się wkurzę, to ciachnę kurdupla i będzie szczurek!!!! Quote
dagos1 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='agamewa']Witamy się czwartkowo:)my używamy ledy bell i jesteśmy bardzo zadowoleni;)[/QUOTE] A co macie z tego Lady Bela (albo z tej???? Lady Bel??) Quote
Pegaza Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A dajesz jeszcze odzywke? bo ja tez z tej serii mam i potem jeszcze jej nakladam to [url]http://allegro.pl/biosilk-silk-therapy-jedwab-w-plynie-do-wlosow-15-i1224511517.html[/url] Quote
dagos1 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Mam też z ISB odżywkę. I jedwab, ale taki ludzki z Joanny - fajnie się rozczesują włosy. Quote
Pegaza Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Aaa no to moze faktycznie nie sluzy Twojej Dori.. bo ja tam narazie nie narzekam..chociaz vulpes tez byl fajny poza zapachem hehe no i on malutki ilosciowo to szybko zeszlo.. Quote
Pegaza Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tzn ja kupilam ten 150 ml bo chcialam go sprawdzic..;) ale sa i wieksze... Quote
dagos1 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Ja też zamówiłam 150 na próbę. Quote
chrupcia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='dagos1']Mam też z ISB odżywkę. I jedwab, ale taki ludzki z Joanny - fajnie się rozczesują włosy.[/QUOTE] Mówisz że fajnie się po jedwabiu z Joanny włosy rozczesują ? ;) moze spróbuje :) Cześć Dorki :) Quote
dagos1 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 W takiej małej buteleczce jest, ja nakładam po kąpieli, parę kropel wcieram we włosy. Quote
chrupcia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='dagos1']W takiej małej buteleczce jest, ja nakładam po kąpieli, parę kropel wcieram we włosy.[/QUOTE] aha, dzięki :) spróbuje pewnie, bo rozczesać Jazz'a włosy to jest dość duży problem. Chociaż cały czas mam nadzieję że to dlatego że nie mam odżywki.... :roll: :p Quote
Yorkomanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Chrupcia a pryskasz go przy czesaniu?? Jak D psiknę odżywką z gliskura to na następny dzień prawie nie ma kołtunów;) [QUOTE]Ja też zamówiłam 150 na próbę. [/QUOTE] a ja miałam raz odżywkę z vulpesa i więcej nie kupię bo mi się ta najmniejsza popsuła:crazyeye: Quote
Pegaza Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Yorkomanka']Chrupcia a pryskasz go przy czesaniu?? Jak D psiknę odżywką z gliskura to na następny dzień prawie nie ma kołtunów;) a ja miałam raz odżywkę z vulpesa i więcej nie kupię bo mi się ta najmniejsza popsuła:crazyeye:[/QUOTE] Myslisz ze zapach jej sie posul..? bo ja to na szamponie tez zauwazylam wogole to szampon mi smierdzial a jak bylo troche na dnie to zapach zmienil sie na gorszy czyli tez jakby sie przeterminowal..:roll: Quote
Yorkomanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Pegaza śmierdziała zgnilizną i była lekko zielonkawa:mad: i też właśnie na dnie. Patrze na datę ważności a tam już 3 miechy minęły odkąd się skończyła:angryy: Teraz mam 0,5l z Christiansena i date ważności do 2013:p Quote
tigrunia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja używam Vulpesa dla Buff i sprawdza się rewelacyjnie ;) Za to do Jessikowego włosa zupełnie mi nie pasował :shake: Quote
chrupcia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Yorkomanka']Chrupcia a pryskasz go przy czesaniu?? Jak D psiknę odżywką z gliskura to na następny dzień prawie nie ma kołtunów;) :[/QUOTE] Ja mam spray przy rozczesywaniu z RING5 :) sprawdza się i ładnie pchnie przy okazji :) Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='dagos1']A co macie z tego Lady Bela (albo z tej???? Lady Bel??)[/QUOTE] Witamy:)Mamy szampon,odżywkę i olej.. Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Pegaza']A dajesz jeszcze odzywke? bo ja tez z tej serii mam i potem jeszcze jej nakladam to [url]http://allegro.pl/biosilk-silk-therapy-jedwab-w-plynie-do-wlosow-15-i1224511517.html[/url][/QUOTE] Oooo to też używamy!:)bardzo dobry jedwab. Quote
Marzena* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='agamewa']Oooo to też używamy!:)bardzo dobry jedwab.[/QUOTE] My też go używamy :) Quote
dagos1 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Nam się już kończy Joanna, to kupię tego Biosilka. Może Dorce będzie służył ten Vulpes, zobaczymy. Quote
Pegaza Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Vulpes jako kosmetyk na wlosch Livki super sie sprawdzil ale na Pipi juz mi sie nie widzial..moze sie jeszcze kiedys zdecyduje go kupic..zeby sprawdzic czy faktycznie ten zapach ma nadal paskudny;):evil_lol: Quote
Recommended Posts