Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jak bylam w Bielsku to nabylam litra San bernarda wiec mam nadzieje ze na jakis dluzszy czas mi starczy..cena byla atrakcyjna wiec sie nawet nie zastanawialam tylko bralam..;)

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Ja jak bylam w Bielsku to nabylam litra San bernarda wiec mam nadzieje ze na jakis dluzszy czas mi starczy..cena byla atrakcyjna wiec sie nawet nie zastanawialam tylko bralam..;)[/QUOTE]

My też używamy, ale coś mi się zdaje, że włos jakiś taki suchy się zrobił, więc chcę spróbować czegoś innego.
Jak Vulpes się nie sprawdzi, to kupię tego Gotlieba. A jak się wkurzę, to ciachnę kurdupla i będzie szczurek!!!!

Posted

[quote name='agamewa']Witamy się czwartkowo:)my używamy ledy bell i jesteśmy bardzo zadowoleni;)[/QUOTE]

A co macie z tego Lady Bela (albo z tej???? Lady Bel??)

Posted

A dajesz jeszcze odzywke?
bo ja tez z tej serii mam i potem jeszcze jej nakladam to [url]http://allegro.pl/biosilk-silk-therapy-jedwab-w-plynie-do-wlosow-15-i1224511517.html[/url]

Posted

Aaa no to moze faktycznie nie sluzy Twojej Dori..
bo ja tam narazie nie narzekam..chociaz vulpes tez byl fajny poza zapachem hehe no i on malutki ilosciowo to szybko zeszlo..

Posted

[quote name='dagos1']Mam też z ISB odżywkę.
I jedwab, ale taki ludzki z Joanny - fajnie się rozczesują włosy.[/QUOTE]

Mówisz że fajnie się po jedwabiu z Joanny włosy rozczesują ? ;) moze spróbuje :)

Cześć Dorki :)

Posted

[quote name='dagos1']W takiej małej buteleczce jest, ja nakładam po kąpieli, parę kropel wcieram we włosy.[/QUOTE]

aha, dzięki :) spróbuje pewnie, bo rozczesać Jazz'a włosy to jest dość duży problem. Chociaż cały czas mam nadzieję że to dlatego że nie mam odżywki.... :roll: :p

Posted

Chrupcia a pryskasz go przy czesaniu?? Jak D psiknę odżywką z gliskura to na następny dzień prawie nie ma kołtunów;)
[QUOTE]Ja też zamówiłam 150 na próbę. [/QUOTE]
a ja miałam raz odżywkę z vulpesa i więcej nie kupię bo mi się ta najmniejsza popsuła:crazyeye:

Posted

[quote name='Yorkomanka']Chrupcia a pryskasz go przy czesaniu?? Jak D psiknę odżywką z gliskura to na następny dzień prawie nie ma kołtunów;)

a ja miałam raz odżywkę z vulpesa i więcej nie kupię bo mi się ta najmniejsza popsuła:crazyeye:[/QUOTE]
Myslisz ze zapach jej sie posul..? bo ja to na szamponie tez zauwazylam wogole to szampon mi smierdzial a jak bylo troche na dnie to zapach zmienil sie na gorszy czyli tez jakby sie przeterminowal..:roll:

Posted

Pegaza śmierdziała zgnilizną i była lekko zielonkawa:mad: i też właśnie na dnie. Patrze na datę ważności a tam już 3 miechy minęły odkąd się skończyła:angryy: Teraz mam 0,5l z Christiansena i date ważności do 2013:p

Posted

[quote name='Yorkomanka']Chrupcia a pryskasz go przy czesaniu?? Jak D psiknę odżywką z gliskura to na następny dzień prawie nie ma kołtunów;) :[/QUOTE]

Ja mam spray przy rozczesywaniu z RING5 :) sprawdza się i ładnie pchnie przy okazji :)

Posted

[quote name='Pegaza']A dajesz jeszcze odzywke?
bo ja tez z tej serii mam i potem jeszcze jej nakladam to [url]http://allegro.pl/biosilk-silk-therapy-jedwab-w-plynie-do-wlosow-15-i1224511517.html[/url][/QUOTE]

Oooo to też używamy!:)bardzo dobry jedwab.

Posted

Vulpes jako kosmetyk na wlosch Livki super sie sprawdzil ale na Pipi juz mi sie nie widzial..moze sie jeszcze kiedys zdecyduje go kupic..zeby sprawdzic czy faktycznie ten zapach ma nadal paskudny;):evil_lol: