Ambra Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 W sobote jadac do Wawy zatrzymalismy sie na stacji Shell w Żabiej Woli obok hotelu Platinum - żebrał tam o jedzenie pies owczarkowaty - brudny wygłodzony - spał na betonie przy -5 wowczas - nikt z pracownikow sie nim nie interespował - nie mialam mozliwosci pomoc nie jechalam sama bardzo prosze niech tam ktos pojedzie - nakarmi go albo zawiezie do schroniska chocby - ta stacja jest przy autostradzie z obu stron otoczona b. ruchliwą drogą!! pomóżcie!! porozsyłajcie jesli kogos znacie z tych okolic! prosze nie daje mi on spokoju!!:placz: Quote
kahoona Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Pies, a właściwie sunia, pojechała dziś do Kutna. Zawiadomiliśmy gminę i była przez nas karmiona przez dwa dni. Nic jej już nie grozi. Będziemy monitorować jej los. Quote
Ambra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 dziekuje że nią zajełyscie! ale ona do schroniska pojechała? wiadomo jak długo koczowała na tej stacji? dajcie znac jak cos bedzie wiadomo o jej losach - czy ja oglaszac gdzies? Quote
kahoona Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 na stacji była trzy dni - karmiliśmy ja przez ten czas, jeden z pracowników nawet zastanawiała się czy ją przygarnąć, ale zrezygnował sunią zajęła się gmina - pojechała do schronu w Kutnie, nie najlepszym, ale podobno gmina monitoruje swoje psy i stara się wyadoptować, umowa jest oparta na stawkach dziennych, więc schronisku nie opłaca się źle traktować psów z Żabiej Woli będziemy obserwować, co z nią Quote
Ambra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 dziekuje za odpowiedz, obawiam sie tylko ze taka psinka jak ona zginie wsrod reszty schroniskowych szarych psiakow i ma nikle szanse na adopcję.... czy sa tam jacys Wam znani wolontariusze na ktorych mozna by ja oglaszac? i szukac domu? Quote
Ambra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 dziekuje za odpowiedz, obawiam sie tylko ze taka psinka jak ona zginie wsrod reszty schroniskowych szarych psiakow i ma nikle szanse na adopcję.... czy sa tam jacys Wam znani wolontariusze na ktorych mozna by ja oglaszac? i szukac domu? Quote
kahoona Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 będziemy obserwować przez gminę i ich stronę, w Kutnie nikogo nie znam Quote
Recommended Posts