Sayrel Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Historia tego psiego nieszczescia jest taka: Miala wlasciciela, swietnego opiekuna... doroslego czlowieka, ktory postanowil kupic psa... Wspanialego... Tak wspanialego, ze zostawil ja sama na ogrodzonym terenie, glodzil, bil i zaniedbywal. Patrycja dostala zgloszenie o niej, ale nie bylo sposobu jej zabrac... wiecie... nie leje sie krew, nie zdycha znaczy sie jest dobrze i psa nie mozna zabrac... Ale los dopomogl suce - uciekla i znalazla sie tego samego dnia w schronie. Reszta jej przetrwania zalezy od nas. Teraz fakty: -suke ze schronu moze odebrac jej wlasciciel... i wtedy pieklo sie powtorzy... nic nie bedziemy mogli zrobic - suka byla chowana na pol dziko, pragnie kontaktu z czlowiekiem, ale go nie zna. Nie zna czulosci, glaskania. Nie zna normalnego jedzenia. Nie zna nic. - Dogaduje sie z innymi psami i w normalnych warunkach pewnie to wlasnie od nich nauczy sie jak byc tak naprawde psem -jest w kiepskiej kondycji, nie ogladal jej jeszcze vet, ale jak sami widzicie na zdjeciach nie wyglada dobrze, gdzie niegdzie jest poraniona... Ona potrzebuje na CITO DT, ktore pomoze jej znalezc swoje miejsce na swiecie, nauczy jak zyc, zaopiekuje sie nia Potrzebujemy jakiejkolwiek opcji dla suki - jak najszybciej. Mamy dt. Quote
pati123487 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sunia ma sie dobrze , caly czas siedzi przy kratach i prosi o przytulanie chyba jej sie spodobalo:)) musimy ja szybko zabrac z tad by sie wlasciciel nie zglosil:( Quote
Sayrel Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Wiem, ze psow jest wiecej niz nawet jest sie w stanie spamietac... Ale suka naprawde na Cito potrzebuje pomocy, jest mloda i ladna nie bedzie szukac dlugo domu, ale potrzebuje "przechowalni". Mysle, ze jedyna opcja sa deklaracje na hotel... Quote
Sayrel Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 suka jest na slasku jakies 140km od Krk Quote
Recommended Posts