Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyrzucone do lasu pod Tomaszowem szczeniaki szukają domu.Miały niełatwe dzieciństwo,matka jest bezdomną suką,którą jakiś czas temu też porzucono.Maluchy spędziły srogą zimę pod krzakiem,mimo tak trudnych warunków ocalały.Są śliczne,mają około 9 tygodni i wspaniały apetyt.Poszczekują,kiedy ktoś się zbliża,tulą się do opiekuna.Są wyraźnie złaknione ciepła i czułości.Zależy nam bardzo,aby szybko znalazły dom,w przeciwnym razie będą stawały się dzikie.Maluchy czekają.Daliśmy im na imię Major i Maja.Myślimy,że ktoś je przygarnie.

Kontakt telefoniczny

tel.0-516-601-530

Posted

Są jeszcze dwa a trzy gdzieś przepadły.Jutro mam rozmowę z szefem logistyki w jednostce wojskowej.Trzeba przeszukać las w promieniu ok 2 km.Jest tam też duży pies podobny do owczarka i jakiś jamnik.A ja zaczynam padać z wycieńczenia.Na dodatek auto zabiło nam kota Julka.Rozpacz.Nie wiem,ale chyba wyłącze na kilka dni komórkę,bo poprostu się nie wyrabiam.Nie wiem kogo prosić o pomoc, pozdrawiam Lawinia

Posted

A nie można by tak porozmawiać, żeby jednostka pomogła? Jakieś budy i kojec?A my domów poszukamy?
Tam są wiecznie porzucane psy, ale jamnik i owczarek dom znajdzie!!!! Tylko zdjęcia i opieki ciut.

Posted

Dzisiaj Maja i Major trafiły do nowego domu.Mają swoje książeczki zdrowia i są zaszczepione.Ponieważ są bardzo mądre i lubią się przytulać,będą napewno radością dla swoich właścicieli.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...