pinkmoon Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Założymy osobny wątek Szarikowi, jak będzie potwierdzenie że na pewno jesteśmy wpisane w kolejkę. Niestety inne psiaki też czekają na miejsce w Szczecinku. Wtedy będziemy zbierać kasę. Szarik jest bardzo, bardzo biedny, tak bym chciała żeby nie spędził reszty życia na łańcuchu :( Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 pinkmoon napisał(a):Założymy osobny wątek Szarikowi, jak będzie potwierdzenie że na pewno jesteśmy wpisane w kolejkę. Niestety inne psiaki też czekają na miejsce w Szczecinku. Wtedy będziemy zbierać kasę. Szarik jest bardzo, bardzo biedny, tak bym chciała żeby nie spędził reszty życia na łańcuchu :( Szczegolnie mi zal staruszkow . Nie moge zrozumiec jak mozna wyrzucac psiaka na ulice po przezyciu z nim tylu lat :( :( :( :( :( Wierze ze karma zadziala w takich przypadkach ! Ile czasu czeka sie w kolejce ? Quote
kizimizi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 pinkmoon napisał(a):Założymy osobny wątek Szarikowi, jak będzie potwierdzenie że na pewno jesteśmy wpisane w kolejkę. Niestety inne psiaki też czekają na miejsce w Szczecinku. Wtedy będziemy zbierać kasę. Szarik jest bardzo, bardzo biedny, tak bym chciała żeby nie spędził reszty życia na łańcuchu :( Pinkmoon to załóż watek i podeślij to bedziemy wspólnie agitowac na jego rzecz. Tylko gdzie go umeiscić skoro on taki bidulek? Moze u Kikou albo Wiosny? Jak bedzie watek po podrzucimy go tez do ciotek na starsze psiaki, moze cos wspomogą. edit: juz doczytałam ze w Szczecinku. A moze w ktoryms z tych hotelikow o ktorym wyżej ja pisałąm? Ile ten hotel o ktorym mowisz kosztuje? Quote
pinkmoon Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Szczecinek 200 zł / mc i są naprawdę wspaniałe warunki, byłyśmy tam z Fiks już kilka razy i to naprawdę raj dla psów. Tylko ciągle nie wiem jak z tym miejscem, postaramy się żeby do jutra już było wiadomo. Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 pinkmoon napisał(a):Szczecinek 200 zł / mc i są naprawdę wspaniałe warunki, byłyśmy tam z Fiks już kilka razy i to naprawdę raj dla psów. Tylko ciągle nie wiem jak z tym miejscem, postaramy się żeby do jutra już było wiadomo. Czekamy w takim razie do jutra. Cena jest wyjatkowo atrakcyjna bo w innych Hotelikach bylo by najmniej 300zl . Pozatym blisko cioteczek i mogly by go odwiedzac . Quote
Ingrid44 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Serdecznie Zapraszamy na bazarek gdzie znajdziecie wszystko NOWE dla swoich Pupili; sa zabawki,kocyki,ubranka,fryzbee i wiele wiecej. Dochod przeznaczony jest na Hotelik dla Tuptusia z jednym oczkiem. http://www.dogomania.pl/showthread.p...4&goto=newpost Quote
Ingrid44 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Czy sa jakies wiesci o Hoteliku dla Szarika ? Ciekawa jestem co sie dzieje z ta malutka 2 miesieczna Sunia . Quote
Fiks Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oddałam głos na zdjęcie 44. Może trzeba je rozpropagować ;) Z hoteliku w Szczecinku nic chyba nie będzie. Sonia nadal bez domu, ale czuje się już dobrze :) Quote
Monia85 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Fiks napisał(a):Oddałam głos na zdjęcie 44. Może trzeba je rozpropagować ;) Tam gdzie mogłam to wysłałam informację, ale moje grono znajomych jeszcze małe jest ;D Quote
Ingrid44 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jaka ona sliczna,ciesze sie ze juz jest dobrze ze drowkiem.Bardzo podoba mi sie to zdjecie . Sonieczka zwiedza Swiat :) :) :) Quote
kizimizi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziewczyny a moze sprobowac z innym hotelikiem? Ja wiem ze za 200zł to my nic nie znajdziemy no ale za 300-350 juz tak. Quote
pinkmoon Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Dziewczyny, zróbmy tak. Ja dotąd napisałam 2 wiadomości do p.Danusi, ale nie odpisała, pewnie jest zajęta psami i na dogo wchodzi tylko na chwilę dziennie, żeby dać znać na wątkach psów które u niej są. Więc jutro zadzwonię żeby już porozmawiać normalnie, i wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy. Quote
Ingrid44 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 kizimizi napisał(a):Dziewczyny a moze sprobowac z innym hotelikiem? Ja wiem ze za 200zł to my nic nie znajdziemy no ale za 300-350 juz tak. Trzeba probowac ,nie mozemy go tak zostawic :( Quote
Fiks Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Uwaga, uwaga mała Sonia pojechała do Redy :multi: Powodzenia malutka! Quote
Ingrid44 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Fiks napisał(a):Uwaga, uwaga mała Sonia pojechała do Redy :multi: Powodzenia malutka! Cudownie:multi::multi::multi::multi::multi: Cioteczki, jestescie NIESAMOWITE :loveu::loveu::loveu:Pogratulowac szybkiej akcji :lol: Quote
AgusiaP Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Fiks napisał(a):Uwaga, uwaga mała Sonia pojechała do Redy :multi: Powodzenia malutka! Wspaniała wiadomośc. Powodzenia malutka...:loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Kochane cioteczki z Leborka,zalorzcie watek Szarikowi. On mi sie sni po nocach. Porozsylam watek i jakos zbierzemy pieniazki. Napewno trzeba bedzie 300zl. Quote
Fiks Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Heksunia pozdrawia z hoteliku :) Jest juz w 100% gotowa to adopcji :) Quote
pinkmoon Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Ooo jaka zadowolona dziewczynka :) a więcej fot to gdzie? :razz: Jak podeślesz mi mailem albo pw podstawowe info o niej, to mogę napisać tekst. Quote
Ingrid44 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Czy bedzie watek dla staruszka Szarika ?:( Quote
pinkmoon Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Już, Ingrid! Zapomniałam ale już robię :) Quote
pinkmoon Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Wątek dla Szarusia: http://www.dogomania.pl/threads/191025-Prze%C5%BCy%C5%82-pr%C3%B3b%C4%99-utoopienia-ale-co-dalej-Starszy-onkowaty-Szarik-powoli-ga%C5%9Bnie...?p=15203030#post15203030 Quote
Recommended Posts