Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Założymy osobny wątek Szarikowi, jak będzie potwierdzenie że na pewno jesteśmy wpisane w kolejkę. Niestety inne psiaki też czekają na miejsce w Szczecinku. Wtedy będziemy zbierać kasę. Szarik jest bardzo, bardzo biedny, tak bym chciała żeby nie spędził reszty życia na łańcuchu :(

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
Założymy osobny wątek Szarikowi, jak będzie potwierdzenie że na pewno jesteśmy wpisane w kolejkę. Niestety inne psiaki też czekają na miejsce w Szczecinku. Wtedy będziemy zbierać kasę. Szarik jest bardzo, bardzo biedny, tak bym chciała żeby nie spędził reszty życia na łańcuchu :(

Szczegolnie mi zal staruszkow . Nie moge zrozumiec jak mozna wyrzucac psiaka na ulice po przezyciu z nim tylu lat :( :( :( :( :(

Wierze ze karma zadziala w takich przypadkach !

Ile czasu czeka sie w kolejce ?

Posted

pinkmoon napisał(a):

Pinkmoon to załóż watek i podeślij to bedziemy wspólnie agitowac na jego rzecz. Tylko gdzie go umeiscić skoro on taki bidulek? Moze u Kikou albo Wiosny?

Jak bedzie watek po podrzucimy go tez do ciotek na starsze psiaki, moze cos wspomogą.

edit:
juz doczytałam ze w Szczecinku. A moze w ktoryms z tych hotelikow o ktorym wyżej ja pisałąm? Ile ten hotel o ktorym mowisz kosztuje?

Posted

Szczecinek 200 zł / mc i są naprawdę wspaniałe warunki, byłyśmy tam z Fiks już kilka razy i to naprawdę raj dla psów.
Tylko ciągle nie wiem jak z tym miejscem, postaramy się żeby do jutra już było wiadomo.

Posted

pinkmoon napisał(a):
Szczecinek 200 zł / mc i są naprawdę wspaniałe warunki, byłyśmy tam z Fiks już kilka razy i to naprawdę raj dla psów.
Tylko ciągle nie wiem jak z tym miejscem, postaramy się żeby do jutra już było wiadomo.

Czekamy w takim razie do jutra. Cena jest wyjatkowo atrakcyjna bo w innych Hotelikach bylo by najmniej 300zl . Pozatym blisko cioteczek i mogly by go odwiedzac .

Posted

Oddałam głos na zdjęcie 44. Może trzeba je rozpropagować ;)

Z hoteliku w Szczecinku nic chyba nie będzie.

Sonia nadal bez domu, ale czuje się już dobrze :)

Posted

Fiks napisał(a):
Oddałam głos na zdjęcie 44. Może trzeba je rozpropagować ;)

Tam gdzie mogłam to wysłałam informację, ale moje grono znajomych jeszcze małe jest ;D

Posted

Dziewczyny, zróbmy tak. Ja dotąd napisałam 2 wiadomości do p.Danusi, ale nie odpisała, pewnie jest zajęta psami i na dogo wchodzi tylko na chwilę dziennie, żeby dać znać na wątkach psów które u niej są. Więc jutro zadzwonię żeby już porozmawiać normalnie, i wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy.

Posted

kizimizi napisał(a):
Dziewczyny a moze sprobowac z innym hotelikiem? Ja wiem ze za 200zł to my nic nie znajdziemy no ale za 300-350 juz tak.

Trzeba probowac ,nie mozemy go tak zostawic :(

Posted

Fiks napisał(a):
Uwaga, uwaga mała Sonia pojechała do Redy :multi:
Powodzenia malutka!

Cudownie:multi::multi::multi::multi::multi:

Cioteczki, jestescie NIESAMOWITE :loveu::loveu::loveu:Pogratulowac szybkiej akcji :lol: