moni_L Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 mnie wczoraj miły pan w oddziale zapewniał, że sędziowanie bedzie się odbywać według kolejności zamieszczonej na stronie Quote
Pat-Brutus Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Na stronie jest już ostateczny plan sędziowania. Pieski będą sędziowane zgodnie z tym planem. (Chyba, że jakiś sędzia nie dojedzie. Miejmy nadzieję, że nic takiego się nie zdarzy.) Na stadionie trawka skoszona. Ringi już przygotowane. To do zobaczenia jutro. Życzę wielu sukcesów i tylko doskonałych ocen. Quote
bongobongo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nas w Radomiu nie ma, ale życzymy wszystkim sukcesów i pogody, bo dzisiaj w W-wie było z nią różnie.....:razz: Quote
Guciek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 dziekujemy. a ja radze wszystkim na wszelki wypadek wziasc parasole, namioty etc. ! Quote
Cavisia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Parasol już zapakowany ;) Oby naprawdę nie padało, bo biało-rudy, długowłosy i zmioknięty pies (o właścicielu już nawet nie wspominam ;) nie wygląda najlepiej. Quote
malgosia_1 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 jesli wzystko wskazuje ze kolejnosc bedzie zachowana to oznacza ze nie musze pedzic "na leb na szyje". dziekuje Quote
Asiaczek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Parasol spakowany, kurtka p/deszczowa też, no i folia na klatki (na wszelki wypadek!).:razz: Pzdr. Quote
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 niedlugo wyjezdzamy :multi: zycze wszystkim samych doskonałych no i ewentualnie wybitnie obiecujących ocen :evil_lol: i mam nadzieje ze deszczyk sobie bedzie chial odpoczac dzisiaj i nas nie zaskoczy :) Quote
Guciek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 my sie nie musimy spieszyc, to tylko 30 minut drogi (niecałe :evil_lol: ) Quote
Pat-Brutus Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pogoda jak na razie niezła. Słoneczko świeci ale bardzo wieje wiaterek. Pozatym wszystko OK. No my zaraz wychodzimy. Powodzenia dla wszystkich. Quote
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jak ktoś wróci to poprosze o staweczke akit (japońskich) :) Quote
Bulwinka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 właśnie wróciłam- świetnie nam poszło- Zwycięzca Młodzieży i Zwycięzca Rasy :multi: buldog angielski :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ----------------------------------------------------------------- Agappe- dla Ciebie stawka Akita- Inu: PSY Klasa szczeniąt: 465 ISSUN BOSHI Halne wzgórze SUKI klasa młodzieży: 466 KONNICHI-WA Halne Wzgórze 467 Akita U Izis YOKO klasa otwarta: 468 FUJIN Yamamoto 469 SHIRA TORI Eskimo River -----------------------------to wszystko- tylko tyle było Quote
nice_girl Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 A ja usmiecham sie ladnie o stawke welsh corgi(cardigan i pembroke).;) Quote
Bulwinka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 nice_girl- prosze bardzo!! welsh corgi cardigan suki kl.młodzieży: 112Fest CALIOPE --------------------------------- welsh corgi pembroke PSY kl. młodzieży: 113 ZWODNIK Casa Blanca SUKI kl. otwarta: 114 MIODUNKA Lisiura --------------------------- tylko tyle było Quote
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Bulwinka']właśnie wróciłam- świetnie nam poszło- Zwycięzca Młodzieży i Zwycięzca Rasy :multi: buldog angielski :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ----------------------------------------------------------------- Agappe- dla Ciebie stawka Akita- Inu: PSY Klasa szczeniąt: 465 ISSUN BOSHI Halne wzgórze SUKI klasa młodzieży: 466 KONNICHI-WA Halne Wzgórze 467 Akita U Izis YOKO klasa otwarta: 468 FUJIN Yamamoto 469 SHIRA TORI Eskimo River -----------------------------to wszystko- tylko tyle było[/QUOTE] gratuluje!! i dziekuję ;)) Quote
nice_girl Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Bulwinka']nice_girl- prosze bardzo!! welsh corgi cardigan suki kl.młodzieży: 112Fest CALIOPE --------------------------------- welsh corgi pembroke PSY kl. młodzieży: 113 ZWODNIK Casa Blanca SUKI kl. otwarta: 114 MIODUNKA Lisiura --------------------------- tylko tyle było[/QUOTE] Wielkie dzięki! Gratuluję! Quote
sheltia12 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Mogę prosić o stawke szetlandów? i o wyniki jeśli ktos ma i fotki tez :) Pozdrawiam, Sheltia Quote
Pheobe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Grupe X wygral afgan - ATTACHE Gar de Mari!!!! Bravo BORYS!!!!! :klacz: Quote
.ania Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Może ktoś wie jak poszlo w IX grupie i ogólnie jak BIS? Quote
GUCIA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 A ja wlaśnie maluje skarge do ZG na oddział Radomski :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: za to jak załatwili dzieci które chciały wziąć udział w młodym prezenterze :angryy: :angryy: :angryy: granda !!!!!!!!!! Quote
Agasia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gucia - pisalam ci ze tak jest wiec nie rozumiem twojej zlosci ;) Ja rowniez wrocilam, bylam razem z Asiaczkiem, jeszcze raz bardzo dziekuje za miłą "wycieczke" ! :) No ale pochwalić dam się za baski osobiście Asi... Jedynie chce pogratulować bardzo Kingowi, weterankowi kinguli BISa weteranów :) No i oczywiscie dla wszystkich zwyciezscow, tych mniejszych i wiekszych - wielkie gratulacje ! Mam mase zdjec... ;) Quote
GUCIA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 to nie pisała laura tylko jej mama i nie wiem czym różni się oddział Radomski od pozostałych ????? Jeśli podejmują taką decyzje to powinni zamieścić to na ulotkach i na stronie no chyba że zaczynamy ustalać własne zasady ....... Quote
Recommended Posts