Zebra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Pat-Brutus...ja mam pytanko czy ta wystawa jest tam gdzie krajówka II i III grupy była we wrzesniu, bo ja sie zgubie, a tam wiem jak dojechać, ja jade inaczej od tego Ostrowca, bo jade obwodnicą i jest prościej, ale wtedy się inaczej skręca proszę podpowiedz, bo wiozę 3 psy i nie chcę ich wywieźć na manowce.... Quote
Zebra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Gucio-bardzo dziekuję w imieniu własnym i Czapli, bo ona tez nie wie jak dojechać hahaha, ale teraz juz wie.:roll: To zjawiamy się ze stadem kerraków................ Quote
jostra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Zebra jak się zgubię będę do Ciebie dzwonić, bo w tamtym roku jakoś nie patrzyłam na drogę. :roll: Ja się zjawiam ze stadkiem sznaucerów. :cool3: Quote
czapla Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No ja bym wcale nie powiedziala, ze wiem:lol: . Trafilam tam jakos w zeszlym roku, choc przy okazji zwiedzilam sobie pol Radomia:lol: Licze jednak na milych mieszkancow Radomia, ktorzy wtedy oswiecili blondynke, wiec teraz tez pewnie wskarza mi droge i jakos trafie:lol: A najazd kerrakow, to rzecz straszna - juz zacznijcie sie bac:cool3: Quote
Guciek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Zebra - szczerze mowiac pierwszy raz tam bylam na zeszłorocznej wystawi - i lekko tata pobłądził ;-) Bo przejechalismy stadion :lol: Ale chyba będą wywieszone (tak jak w ubiegłym roku) plakaty informacyjne ze strzałkami. Tu już w tym tygodniu :) :) A nikt nie wystawia ONków oprócz Łośka? Quote
Bulwinka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 czy jest jeszcze ktoś , kto nie dostał potwierdenia?? czy tylko ja :shake: :angryy: - ale chyba najważniejsze że jestem na liście wystawców i mam dowód wpłaty- to chyba wejdę na wystawę :razz: Quote
Julka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kiedyś przy wjazdach do różnych miast były ustawiane tabliczki ze strzałkami dla wystawców. Szkoda że już taka praktyka nie jest stosowana. Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 To prawda! Jeśli chodzi o międzynarodowe, to w zeszłym roku były takie w Krakowie. Ciekawe, czy teraz będą?:crazyeye: To naprawdę ułatwia życie! Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Pat-Brutus']Jak dojechać Dla jadących od strony Warszawy: Wjeżdżając do Radomia na rondzie kierujcie się na Kielce-Kraków. Na pierwszych światłach (po lewej będzie stacja paliw JET i McDONALD)skręcacie w lewo potem następne światła - jedziecie prosto i jakieś 400 m. Po prawej stronie przed następnymi światłami jest stadion. Dla jadących od strony Kielc: Wjeżdżając do radomia na rondzie kierujecie się na Warszawę. Przejeżdżacie przez jedne światła potem przez następne i na trzecich światłach (za którymi będzie po prawej stronie stacja paliw JET i McDONALD) skręcacie w prawo potem następne światła - jedziecie prosto i jakieś 400 m. Po prawej stronie przed następnymi światłami jest stadion.[/quote] Pat-Brutus - wielkie dzieki!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='bongobongo']To prawda! Jeśli chodzi o międzynarodowe, to w zeszłym roku były takie w Krakowie. Ciekawe, czy teraz będą?:crazyeye: To naprawdę ułatwia życie![/quote] A w niektórych krajach zamiast strzałek z napisem "Wystawa/Show" są tabliczki z napisem "CAC" lub "CACIB". Uważam, że to bardzo pomysłowe i bardzo kojarzące się z wystawami, prawda? Pierwszy raz takie tabliczki zobaczylam w Debreczynie, jakieś 3-4 lata temu. pzdr. Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 O ile dobrze pamiętam, to w Krakowie był narysowany piesek, chyba z wyżłowatych, i strzałka czerwona. Też wystarczyło! Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No proszę! Są Oddziały, które jeszcze nie zapomniały o wystawcach!:lol: Pzdr. Quote
Guciek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Julka']Kiedyś przy wjazdach do różnych miast były ustawiane tabliczki ze strzałkami dla wystawców. Szkoda że już taka praktyka nie jest stosowana.[/QUOTE] u nas takie są na Próby Polowe . Tylko zawsze dojezdzam do ostatniej strzałki a dalej nie moge znalezc :shake: Quote
Guciek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No, w miejscowosci, w ktorej mieszkam od urodzenia! I nie znalezc takich psow w takiej dyscyplinie ... Tragedia, jzu drugi raz nie znalazłam :oops: Zawsze są strzałki "Próby Polowe -------->" Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Gucio']u nas takie są na Próby Polowe . Tylko zawsze dojezdzam do ostatniej strzałki a dalej nie moge znalezc :shake:[/quote] Przynajmiej połowę drogi masz spoko, bo wiesz,że dobrze jedziesz a końcówka, no cóż....widocznie nie można mieć wszystkiego, hi, hi :lol: Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='blaira']bongobongo bedziecie??? ;)[/quote] Nie, nie bedziemy! Tak tylko dyskutuję, jaki to jest pożytek z drogowskazów prowadzących do wystaw. Ten weekend strasznie rozproszy Dogomaniaków, bo i Słupsk, i Bytom i oczywiście Zaniemyśl, w którym my się tym razem zameldujemy, żeby spotkać się ze znajomymi i Rodziną, bo Buldożery będą.:lol: A tak ogólnie, to będzie nasza pierwsza Bulliada, bo jak się rok temu zgłosiliśmy, to było mało chetnych i.......odwołali :-( Na szczęście tym razem mamy już potwierdzenie, jedziemy! Quote
blaira Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 szkoda, my sie tam nie zglosilismy bo daleko jak dla nas wiec wolalam zostac blizej ;) Zyczymy wam powodzenia robcie tam duzo fotek :razz: Quote
bongobongo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='blaira']szkoda, my sie tam nie zglosilismy bo daleko jak dla nas wiec wolalam zostac blizej ;) Zyczymy wam powodzenia robcie tam duzo fotek :razz:[/quote] Myślę, że Fotki będą,bo Marta Chmielewska będzie! Na nią zawsze można liczyć! My też życzymy powodzenia i POOOOOOGODY, również i sobie :lol: Quote
UTAAP Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Czy ktos z oddzialu radomskiego moze mi powiedziec czy da sie cos zrobic w nastepujacej sytuacji: Moja znajoma zglosila swoja suke na wystawe, ale nie zostala umieszczona w spisie wystawcow na stronie internetowej, ani tez nie dostala potwierdzenia:shake: . Zglaszala w terminie bo 2 maja - wysylala poleconym:crazyeye:. Myslala ze wszystko jest ok, czekala na potwierdzenie a tu NIC, wiec sie przestraszyla - na stronie nie mogla sprawdzic czy jest, bo jej nawalil komputer, a i tak o spisie dowiedziala sie dopiero we wtorek ode mnie, ale juz nie zdazyla zadzwonic do oddzialu, a tam tylko we wt i pt mozna:placz: - jest jaka rada??? Jeszcze jedno - nie ma kwitu zaplaty, bo....wyslala go poczta do Radomia:wallbash: Quote
Pat-Brutus Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Zebra']Pat-Brutus...ja mam pytanko czy ta wystawa jest tam gdzie krajówka II i III grupy była we wrzesniu, bo ja sie zgubie, a tam wiem jak dojechać, ja jade inaczej od tego Ostrowca, bo jade obwodnicą i jest prościej, ale wtedy się inaczej skręca proszę podpowiedz, bo wiozę 3 psy i nie chcę ich wywieźć na manowce....[/quote] Nie pamiętam gdzie była wystawa II i III grupy. Jeżeli z Ostrowca jedziesz obwodnicą to na rondzie jedź w prawo i kieruj się na Warszawę (przejeżdżasz przez jeszcze jedno rondo, potem masz światła i następne rondo na którym jedziesz na Kraków, Kielce. Jak dojedziesz do stacji paliw JET (będzie po lewej stronie) to na światłach skręć w lewo. Mijasz jeszcze jedne światła i jakieś 200 m i po prawej stronie jest stadion. Quote
Pat-Brutus Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='UTAAP']Czy ktos z oddzialu radomskiego moze mi powiedziec czy da sie cos zrobic w nastepujacej sytuacji: Moja znajoma zglosila swoja suke na wystawe, ale nie zostala umieszczona w spisie wystawcow na stronie internetowej, ani tez nie dostala potwierdzenia:shake: . Zglaszala w terminie bo 2 maja - wysylala poleconym:crazyeye:. Myslala ze wszystko jest ok, czekala na potwierdzenie a tu NIC, wiec sie przestraszyla - na stronie nie mogla sprawdzic czy jest, bo jej nawalil komputer, a i tak o spisie dowiedziala sie dopiero we wtorek ode mnie, ale juz nie zdazyla zadzwonic do oddzialu, a tam tylko we wt i pt mozna:placz: - jest jaka rada??? Jeszcze jedno - nie ma kwitu zaplaty, bo....wyslala go poczta do Radomia:wallbash:[/quote] Słuchajcie była jedna niemiła sytuacja a mianowicie POCZTA POLSKA wrzuciła część zgłoszeń do jakiejś innej skrytki pocztowej, a że właściciel tej skrzynki żadko ją otwiera to niektóre zgłoszenia zostały odebrane 12 maja, gdzie przyjmowaliśmy do 10 maja. Tak więc jest parę zgłoszeń co nie zostały przyjęte. Jeżeli nie ma Was w spisie wystawców to znaczy, że zgłoszenie nie zostało przyjęte. Wszystkie zgłoszenia wysłane faxem raczej doszły, natomiast nawaliła poczta. Oczywiście tym osobom co zapłaciły a nie zostały przyjęte pieniążki zostaną zwrócone Quote
Recommended Posts