obraczus87 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 BUNIA bardzo prosi o pomoc :( Przeciez Bunia musi byc bezpieczna w Hoteliku... nie wiemy czego można sie spodziewac po mieszkańcach :( ...... ehh różne przypadki juz na dogo były :( BUNIA błaga o złotoweczki, plissssssssssss Quote
AGA35 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 no dziewczynko jutro o tej porze już będziesz bezpieczna :-) Tylko na jak długo starczy kasy:-( Quote
Ilka21 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='Kinia1984']Bunia to jedzie do Popielarni do Aliny czy do Jaktorowa?[/QUOTE] do hoteliku AlinaS do Jaktorowa Quote
Laura1108 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Super wieści Kinia dzięki , że dałaś znak o tym hoteliku Iłka świetnie , że skontaktowałaś się z Alina S . Kinia ma u Aliny swoje dwa "gamonie" :evil_lol: oczywiście to nie ma być obraźliwe dla nich bardziej żartobliwe bo zasrańce zamiast szukać domku to chyba myślą zrujnowac Kinię finansowo :shake: Tak więc nie pozostaje nic innego jak słać wątek gdzie się da no i bazarki jedyna droga do wypłynięcia na powierzchnię . Dobra to czas ciotki słać wątek Buni gdzie się da . Aga jak możesz to wrzuć wielkimi literami link do tego wątku na poprzednim wątku Buni i dzieci może więcej osób tu wejdzie . Quote
Ilka21 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Bazarek zakończony i nawet sporo się zebrało :) Laura i Kinia też się do tego przyczyniły więc wielkie buziaki od Buni. Quote
Kinia1984 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 nie zauwazylam ze przelicytowali mi torbe turecka:placz: ale kolczyki chociaz mam:) Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Bunia witaj ;) Dzisiaj Twój wielki dzień ;) Quote
AGA35 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 pani z kiosku zawiadomiona , bunia ma przymusowy areszt do 15,30 i śladowe ilości jedzonka :-) Quote
AGA35 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 no i bunia dostarczona ;)trochę to trwało bo korki były straszne potem bunia ogłosił protest i nie chciała iść .Nie pomogły prośby więc było TROSZKĘ CIĄGNIĘCIA. Normalnie osiołek w psiej skórze. Quote
Ilka21 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 no i zapomniałaś dodać , że trochę się zakopałyśmy hihihi Quote
AlinaS Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Sunia już się zadomowiła merda ogonkiem aż miło patrzeć. Co prawda parę minut po odjeździe dziewczyn był kupal w domu ale to stres. Byłyśmy na spacerku - chodziła już normalnie nie trzeba było już ciągnąc tylko sama pięknie wchodziła. Po spacerku nie było również problemu z wejściem do domu. Jutro maznę więcej a na dzisiaj ważne że merda już do nas odonkiem a nawet przychodzi i nadstawia nochal na głaski Quote
Ilka21 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 to super wieści(oprócz kupala ale jej wybaczamy) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 pieszczoch z niej,kilka godzin w nowym domu i juz wie ze sie mozna miziac :D ja wystawiam dla Buni bazarek, w nocy napewno go skocze bo fotki sie tak wgrywaja ze masakra, ale dam rade i ogarne go dzis:) Quote
AlinaS Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']pieszczoch z niej,kilka godzin w nowym domu i juz wie ze sie mozna miziac :D ja wystawiam dla Buni bazarek, w nocy napewno go skocze bo fotki sie tak wgrywaja ze masakra, ale dam rade i ogarne go dzis:)[/QUOTE] Każdemu nowemu psiakowi poświęcam sporo czasu ponieważ to jest bardzo potrzebne żeby sunia czy psiak jak najwcześniej poczuły że są u siebie - to może dla nich troszkę złudne ale na czas który będzie u mnie to bardzo ułatwia wzajemne stosunki Quote
*anusia&ajlu* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 bardzo sie ciesze ze ma taka opieke, jakby nie znalazla wczesniej domu to cioteczki podrzucajcie, KUPUJCIE bo potrzeba troszke uzbierac dla Buni bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181043-rA-A-noA-AE-i-na-BUNIE-na-JEJ-POBYT-W-HOTELIKU-I-STERYLKE-do-13-03-do-godz-0-00?p=14223075#post14223075"]http://www.dogomania.pl/threads/181043-rA-A-noA-AE-i-na-BUNIE-na-JEJ-POBYT-W-HOTELIKU-I-STERYLKE-do-13-03-do-godz-0-00?p=14223075#post14223075[/URL] wystawilam wszystko w jednym bazarku, mialam rozdzielic na dwa, ale juz nie chcialam mieszac:) zapraszam!!!! Quote
Laura1108 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wspaniałe wieści !!!! Bunia wreszcie ma swoje miesjce na ziemi co prawda tymczasowe ale ma :) Cieplutko , milutko , jedzonko i ludź do miziania ehhhh czy to nie wspaniałe ?? Suka , która dwa miesiące temu pokazała się Aga35 wychudzona do granic możliwości dziś juz grzeje dooopencje . Aga no i powiedz jak dobrze , że Bunia nie pojechała do Klembowa wtedy co pokazała Ci się pierwszy raz ... wóczas szczeniaki by nie przeżyły . Mądra suka , że Wam się wyrwała :) Wspaniała jest ta historia naprawdę . Teraz to już chyba z górki będzie . Mam przynajmniej taką nadzieję . Quote
Kinia1984 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 baaardzo sie ciesze ze Bunia bezpieczna:) a Pani z kiosku jak to zniosla? moze w niedziele bede u moich chlopakow w Popielarni to jak mi sie uda to podskocze do jaktorowa i jakies foty zrobie. Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Super wieści Pani Alinko!!!! :) Bunia teraz bedzie już tylko lepiej. Aga może wstaw na pierwsza stronke jakiś tekst do ogłoszeń ;) Quote
AGA35 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Kinia1984']baaardzo sie ciesze ze Bunia bezpieczna:) a Pani z kiosku jak to zniosla? moze w niedziele bede u moich chlopakow w Popielarni to jak mi sie uda to podskocze do jaktorowa i jakies foty zrobie.[/QUOTE] pani z kiosku atakowała mnie od rana co z sunią przekazałam to co napisała pani Alina .Wczoraj odporowadzała sunie do smaochodu i był płacz . Teraz został jeszcze smyk do ogarnięcia z kiosku bo też noce spędza na ulicy . Quote
AGA35 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='obraczus87']Super wieści Pani Alinko!!!! :) Bunia teraz bedzie już tylko lepiej. Aga może wstaw na pierwsza stronke jakiś tekst do ogłoszeń ;)[/QUOTE] Bunia ma ogłoszenia na 46 portalch i allegro ale spoko moge wkleić Quote
Recommended Posts