Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anouk92']Ciotki oglądałam zdjęcia Buni na allegro i wydaje mi się że przydałyby się nowe zdjęcia takie bardziej wiosenne, na których widać by było radosną Bunię. Może jest szansa na nowe fajne zdjęcia - to połowa sukcesu w ogłoszeniach.[/QUOTE]
Jutro zrobimy fotki

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc bunieczko!!!!!!!!!!!!!!!wesolych swiat psineczko!!!!!!!!!!!!!czy wplata od agnieszki k.f juz doszla?cos widze,ze moje przelewy pocztowe wleka sie w nieskonczonosc:(wybywam na dni pare i zycze wszystkim wesolych swiat:)

Posted

Dostałam przed chwilą tel że Bunie prawdopodobnie w czwartek pojedzie do nowego domu. Nic bliżej nie wiem. Może cioteczki zdradzą rąbek tajemnicy?

Posted

cioteczki kochane niestety bunia nie JEDZIE DO DOMU STAŁEGO .Przewozimy ją do hoteliku u Ronji ( na miejsce Tosi) ze względu na koszty i na odległość .

Posted

[quote name='AGA35']cioteczki kochane niestety bunia nie JEDZIE DO DOMU STAŁEGO .Przewozimy ją do hoteliku u Ronji ( na miejsce Tosi) ze względu na koszty i na odległość .[/QUOTE]

Teraz Bunka bedzie doglądana przez Cioteczke. Super.