hekate811 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 przeglądając na allegro różne preparaty przeciwkleszczom, natknełam cię na coś [url=http://www.catandogs.pl/index.php?p=1_2_Catandog-s]takiego[/url] reklamują się że zawieszka powstała jako projekt naukowyy na uniwersytecie w Madrycie. Ponoć jego skuteczność została udowodniona. Zaciekawiło mnie to czy to rzeczywiście ciekawa alternatywa do walki z kleszczami i kolejny przykłąd robienia wody z mózgu. [CENTER][COLOR=#4D0000][B][SIZE=5][/SIZE][/B] [/COLOR][/CENTER] Quote
Mona Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Znam psa który mim noszenia takiego "amuletu" złapał kleszcza i zachorował na babeszje :( Więc to pewnie kolejny sposób na wyciąganie kasy od klientów:-/ Quote
Greven Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Czy to jest takie coś, jak Pierścień Atlantów? Czytając opis mam skojarzenia, a działanie chyba też podobne. ... czyli albo pomoże, albo nie... ale chodzą słuchy, że nie zaszkodzi :razz: Quote
isabelle30 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hahaha dla mnie to totalna sciema i tyle! kolejny cudowny sposob na....wyciagniecie kasy z kieszeni psiarzy, a ci wiadomo, najczesciej kompletnie zakreceni na punkcie swoich pupili kupia wszystko albo i wiecej aby tylko psiaka ochronic, uszczesliwic. chyba wszyscy ten syndrom znamy? haha Quote
Agata Bruun Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 To nie ściema, to działa, mają to moje dwa psy i pies mojej przyjaciółki od ponad dwóch lat. Moje ani razu nie zlapaly kleszcza, mojej przyjaciółki pies złapał tylko jednego, było to zaraz po założeniu CATANDOGS.Pchel też ani śladu. Przy kropelkach lub obroży chemicznej wyciagalam ZAWSZE dwa lub jednego kleszcza. Pozdrawiam i wspomnę, że właśnie szykuję się do zakupu nowych przywieszek. Quote
Recommended Posts