CHI Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Czy będą organizowane pokazy na w/w Wystawie?? Czy Ktoś wie?? Pozdrawiam CHI & BBB Quote
ito Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='CHI']Czy będą organizowane pokazy na w/w Wystawie?? Czy Ktoś wie?? Pozdrawiam CHI & BBB[/QUOTE] bardzo w to wątpie , poniewaz termin pokrywa sie z kwalifikacjami w Czeladzi. Quote
CHI Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='ito']bardzo w to wątpie , poniewaz termin pokrywa sie z kwalifikacjami w Czeladzi.[/QUOTE] Wiem, że się pokrywa:mad::angryy::mad: Zrobiliście to specjalnie:angryy: Ale w jeśli w Opolu w ZKwP jest sekcja agility to wg regulaminu powinna ;-) zrobić pokazy na wystawie... [quote] .... [FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][LEFT]Do zadań Oddziałowych Komisji Szkolenia Psów [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]ZKwP [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4]należy:[/LEFT] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][LEFT]1) [/FONT][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][FONT=Times New Roman]działalność propagująca szkolenie psów w zakresie posłuszeństwa[/FONT] i pracy (użytkowości) oraz sportu i zabawy z psem [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4](np. informowanie [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=4][FONT=Times New Roman][SIZE=4]nowo wstępujących członków [/SIZE][/FONT][/SIZE][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]ZKwP o[/LEFT] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][LEFT]możliwościach z zakresu wychowania i podstawowego[/LEFT] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][LEFT]wyszkolenia psa, uczestniczenie w szkoleniach prowadzonych przez ZKwP, uczestniczenie w pokazach wyszkolenia psów, itp.),[/LEFT] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][LEFT]2) [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]przygotowanie pokazów wyszkolonych [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=4][SIZE=4][FONT=Times New Roman]psów na każdej wystawie[/FONT][/LEFT] [/SIZE][/SIZE][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]organizowanej przez macierzysty [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][FONT=PalatinoLinotype-Roman][SIZE=4][FONT=Times New Roman]Oddział ZKwP,[/FONT] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/quote] Dlatego pytam... bo nie wiem czy Opole ma OKSzP Quote
LALUNA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='CHI']Dlatego pytam... bo nie wiem czy Opole ma OKSzP[/QUOTE] A chcesz zrobić czy wziąsc udział? Quote
CHI Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='LALUNA']A chcesz zrobić czy wziąsc udział?[/QUOTE] Wziąć udział :razz: no bo Blondyna i tak biorę, to by się chłopak przebiegł... Suki będą wystawiane, a on co?? biedny rodzynek :placz: A kiedyś jakieś przeszkody na wystawie u Nich widziałam... :razz: Quote
ito Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='CHI']Wziąć udział :razz: no bo Blondyna i tak biorę, to by się chłopak przebiegł... Suki będą wystawiane, a on co?? biedny rodzynek :placz: A kiedyś jakieś przeszkody na wystawie u Nich widziałam... :razz:[/QUOTE] a mnie kusi ta wystawa, bo do startu mi tydzien bedzie brakowało Quote
ewka i haker Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 jeśli pojedziemy na wystawę i będą pokazy to chętnie możemy wsiąść udział Quote
ewka i haker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 czy będzie coś organizowane? bo my się w sobotę wystawiamy Quote
ito Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='ewka i haker']czy będzie coś organizowane? bo my się w sobotę wystawiamy[/QUOTE] mnie jednak nie bedzie, nie podobało mi sie w spodku o tu tez nie jade :) bede w czachach na zawodach frisbee Quote
NatiiMar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Staramy się współpracować z ZKWP Opole w tym temacie, ponieważ jako szkoła posiadamy pełny tor agility. Jednak pani, która jest naszą konkurencją nie dopuszcza nas w ogóle do pokazania sie gdziekolwiek. Jak narazie to nasz tor rozstawiamy na wystawach PKPRu. Jeśli ZKWP Opole zmięknie, to w przyszłym roku będzie tor do dyspozycji wystawców:) Pozdrawiamy zespół MarDOG Quote
karola&gacek Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='NatiiMar']Staramy się współpracować z ZKWP Opole w tym temacie, ponieważ jako szkoła posiadamy pełny tor agility. Jednak pani, która jest naszą konkurencją nie dopuszcza nas w ogóle do pokazania sie gdziekolwiek. Jak narazie to nasz tor rozstawiamy na wystawach PKPRu. Jeśli ZKWP Opole zmięknie, to w przyszłym roku będzie tor do dyspozycji wystawców:) Pozdrawiamy zespół MarDOG[/QUOTE] A robicie zajęcia agility? Można się zgłosić na szkolenie? Gdzie się to odbywa? Kto prowadzi zajęcia? Tyle pytań ponieważ pierwszy raz widze w jednym zdaniu "agility" i "opole" :) Quote
NatiiMar Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Robimy teraz grupę inicjatywną agility, dążymy do swtorzenia klubu. Mamy pełny tor, szukamy dogodnego miejsca w przystępnej cenie. Jedno spotkanie grupy już się odbyło, niedługo będzie drugie. Na pewno poinformujemy:) Quote
karola&gacek Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='NatiiMar']Robimy teraz grupę inicjatywną agility, dążymy do swtorzenia klubu. Mamy pełny tor, szukamy dogodnego miejsca w przystępnej cenie. Jedno spotkanie grupy już się odbyło, niedługo będzie drugie. Na pewno poinformujemy:)[/QUOTE] O czyli wiem wszystko co w Opolu się dzieje z agi :) kontaktuje się z Agnieszką w sprawie drugiego spotkania. Quote
Recommended Posts