Lucyna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jaki śliczny się zrobił, ile waży, jak myślisz? Quote
Szami Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Biko waży w tej chwili ok. 5 kg . Jest naprawdę słodkim , kochanym rozrabiaką . Quote
Lucyna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Na zdjęciach nie widać jego chorego oczka, rozumiem, że ma dalej z nim problem? Quote
Szami Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Oczko po intensywnym leczeniu zrobiło się prawie takie jakie powinno być zdrowe . Na pewno jest dużo lepiej niż było na początku , nie ma pewności ,że wyleczymy go do końca ale jest bardzo duża poprawa . Quote
Lucyna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 No to super, będziemy dalej ogłaszać maliznę, czy dalej jako pieska w typie pinczera, czy może zmienił się? Quote
Szami Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Z powodu braku internetu i czasu ( praca ) bardzo rzadko teraz zaglądam na dogomanię , z najnowszych wieści o BIKUSIU : piesek jest dalej u mnie , w sobotę został wykastrowany , cały zabieg zniósł bardzo dobrze a po zabiegu czuje się wspaniale , rozrabia tak jak rozrabiał do tej pory. Miałam kilka telefonów o niego ale niestety dzwonili ludzie , którzy mają podobne suczki do Bikusia i bardzo chcieliby mieć śliczne szczeniaczki , dlatego też zdecydowałam ,że mały zostanie wykastrowany , może teraz znajdzie się ktoś kto go będzie chciał dla siebie do kochania a nie do rozmnażania. Quote
Lucyna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dzięki za wieści Szami, myślę o Was szczególnie w obecnej chwili. Wasz teren nawiedziła powódź. Skoro nic nie piszesz to domyślam się, że nic Wam nie grozi. Gdybyś wkleiła jakieś nowe fotki to można uaktualnić ogłoszenia :lol: Quote
Szami Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 A teraz nie najlepszej jakości ale tylko taki filmik udało mi się nakręcić - BIKO i piłeczka !!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Z3HAoznaU3M Quote
greg24 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 bikus ale ty piekny na tym filmiku jestes dlaczego sadecki toz sie nie bije o ciebie jak o moja sarcie przeciez jestes tego wart, nie dosci ze madrzejszy lepiej ulozony gotowy do adopcji nie zepsuty przez bylych wlascicieli jak sara. do domku zmykaj malutki Quote
Recommended Posts