Jump to content
Dogomania

Biko - uratowany jeden - zostało kilkadziesiąt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczko po intensywnym leczeniu zrobiło się prawie takie jakie powinno być zdrowe . Na pewno jest dużo lepiej niż było na początku , nie ma pewności ,że wyleczymy go do końca ale jest bardzo duża poprawa .

• 3 weeks later...
Posted

Z powodu braku internetu i czasu ( praca ) bardzo rzadko teraz zaglądam na dogomanię , z najnowszych wieści o BIKUSIU : piesek jest dalej u mnie , w sobotę został wykastrowany , cały zabieg zniósł bardzo dobrze a po zabiegu czuje się wspaniale , rozrabia tak jak rozrabiał do tej pory.
Miałam kilka telefonów o niego ale niestety dzwonili ludzie , którzy mają podobne suczki do Bikusia i bardzo chcieliby mieć śliczne szczeniaczki , dlatego też zdecydowałam ,że mały zostanie wykastrowany , może teraz znajdzie się ktoś kto go będzie chciał dla siebie do kochania a nie do rozmnażania.

Posted

Dzięki za wieści Szami, myślę o Was szczególnie w obecnej chwili. Wasz teren nawiedziła powódź. Skoro nic nie piszesz to domyślam się, że nic Wam nie grozi. Gdybyś wkleiła jakieś nowe fotki to można uaktualnić ogłoszenia :lol:

• 2 weeks later...
Posted

bikus ale ty piekny na tym filmiku jestes dlaczego sadecki toz sie nie bije o ciebie jak o moja sarcie przeciez jestes tego wart, nie dosci ze madrzejszy lepiej ulozony gotowy do adopcji nie zepsuty przez bylych wlascicieli jak sara. do domku zmykaj malutki