BIANKA1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 GoskaGoska napisał(a):i co dalej brakuje tego adovacate i ile kosztuje? Nie wiem , co 60 zł chyba .Ale nie jestem pewna . Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Bianko to porozmawiaj z Panią Lucynką czy dalej nie ma tego leku, jeśli potrzeba nich kupi i poda nr konta to jej oddam ze psiej skarpety Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Rozmawiałam z Demi , ona kupi i napisze ile kosztowało , bo może kupi taniej . Wtedy jak jestes taka kochana , to byś to przelała na jej konto , bo ja jestem na wsi i bym i tak nie miała jak dac Lucynie :loveu: Dziękuję :loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ok, to czekam az cos demi napisze a mi nie ma co dziękować, bo nie kupuje za swoje, tylko mam do dyspozycji pieniądze darczynców Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 xmartix napisał(a):oo kurcze to sterylkę robić trzeba One mają umówioną sterylkę , tylko nie pamietam na kiedy . Demi zna datę . Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Racja , na trzeciego . Ta skleroza .........................;) Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziewczyny już po sterylce . Czują się dobrze . Starsza była w ciąży . Były 4 płody . Quote
BIANKA1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Podniosę sunieczki Jakoś małe zainteresowanie nimi , a szkoda , bo są śliczne. Quote
xmartix Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 no niby miały 2 obserwatorów na allegro... odnowiłam allegro trzeba może więcej ogłoszeń Quote
BIANKA1 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nikt nie dzwoni i nie pyta o Fiśki . Na czyj telefon są ogłoszenia ? Quote
xmartix Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 na Panią Lucynę 1 obserwator na allegro jest zdecydowanie za mało ogłoszeń mają w jakim typie rasy one są? bo trzeba tak zmienić ogłoszenia Quote
GoskaGoska Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 moze tą mlodszą Marta daj tutaj? http://www.dogomania.pl/threads/181331-Dom-w-Krakowie-dla-malutkiej-gabarytowo-ok-2-letniej-suczki Quote
GoskaGoska Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dalam Fisie na szukam psa - bo Pani szuka suczki do 2lat z dolnegośląska Quote
xmartix Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 młodsza ma szansę na domek w Legnicy potrzeba osoby do sprawdzenia domku ktoś ma jakieś pomysły?? Quote
BIANKA1 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 GoskaGoska napisał(a):I co Bianka to ten domek z dogo? Tak , ten . Dziękuję :loveu: Quote
Charna Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fisia to w ogóle nie jest pies, tylko kotopies: łazi po oparciach kanap, po regałach: http://yfrog.com/5xdscf2636j Chyba się zaaklimatyzowała, bo dzisiaj już warczała na obcych. Tylko ma jedną wadę - wynosi żarcie z miski i chowa po kątach. Quote
BIANKA1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Witaj Charna . :lol: Miło że piszesz do nas . Cieszymy się , że Fisia ma domek w Twojej rodzinie . Co do chodzenia po wysokościach , to ja nawet pisałam że łazi :evil_lol: Jeśli chodzi o chowanie jedzenia , to jej darujcie . Ona głodowała i teraz robi zapasy . Nie rozumie , że już nie musi chować jedzenia i że jej nie braknie . Ja kiedyś miałam na tymczasie około 30 świnek morskich z masakrycznych warunków , Chore , zawszone , wygłodzone , nie nadawały sie nawet na karmę dla węży , na którą były hodowane :-(Te biedactwa chowały skórki chleba pod siebie , jak już więcej nie mogły zjeść , a jedno chore maleństwo , które dałam znajomej , to nawet do weta nie ruszyło się bez garstki siana . Fisia kiedyś zrozumie , że to co złe ma już za sobą ' Swoją drogą , ślicznie się prezentuje pomiedzy książkami :lol: Quote
GoskaGoska Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 hehehe no to sunia ma swoją budę domową :) Myślę, że przejdzie jej z tym jedzeniem jak zrozumie , że jej jedzenia nie zabraknie Quote
Recommended Posts