carotina Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='$andwich']Witam wszystkich;). Ja w MP startowałam tylko dwa razy i w dodatku zaczęła w tym roku, więc nie mam dużego doświadczenia i liczę, że czasem mi pomożecie. I właśnie mam drobne pytanko - mógłby ktoś wypisać wszystkie figury, jakie występują w konkursie? Kilka postów wcześniej Sheltia podała link, gdzie pokazanych jest kilka figur, ale nie widzę tam "ósemki", więc nie wiem czego mogę się na ringu spodziewać. Mam nadzieję, że wybaczycie głupie pytania, ale w końcu też kiedyś zaczynaliście...[/quote] literki : I, L, T, P poza tym: ósemka, trójkąt (lewostronny, prawostronny), zygzak i kółko
$andwich Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Carotina, dziękuję bardzo. Szczerze przyznam, że o literce "P" i "zygzaku" nie słyszałam:oops:.
carotina Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='$andwich']Carotina, dziękuję bardzo. Szczerze przyznam, że o literce "P" i "zygzaku" nie słyszałam:oops:.[/quote] P - chyba nie jest zbyt popularna, dostałam ją raz w życiu....;) natomiast zygzaka dostałam kilka razy u pana sędziego Henryka Jurka
Agasia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 faktem jest to ze pani Bruska bardzo faforyzuje kazdego z zagranicy ktory co nieco wie o jh :)
GUCIA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Kto z was wybiera się 4 czerwca na wystawę do Płocka??????
Guest Reyes Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No to ja zapytam teraz o coś ;P Skoro [B]$andwich[/B] moze to ja też :P. Odnośnie "Trójkąta równoległego" 1. ) Zaczynamy od przyprostokątnej czy przeciwprostokątnej :oops: 2) Psem cały czas "do wewnętrznej" czy na [B]przeciw[/B]prostokątnej na zewnątrzną. Mam nadzieje że rozumiecie moje zagmatfane pytanka :razz: Z góry dziękuje za odpowiedz :smile:
AgaCzips Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Jeżeli zgłoszenie na JH wysyłałam pocztą to potwierdzenie mi przyślą czy muszę zadzwonić?:roll: Bo ja pierwszy raz i niewiem...:oops: i jeszcze drugie;) Czy jak sie zgłosiłam to wchodząc na wystawę muszę kupować blilet wstępu czy to już jest w opłacie za konkurs?
sheltia12 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Słuchajcie, czy ma ktoś z was zdjecia z JH z Łodzi 6 maja grupy starszej? Pliss i z Grudziądza tez starszej? Jeśli można to prześlijcie na [email][email protected][/email] Pozdrawiam, Sheltia
carotina Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='AgaCzips']Jeżeli zgłoszenie na JH wysyłałam pocztą to potwierdzenie mi przyślą czy muszę zadzwonić?:roll: Bo ja pierwszy raz i niewiem...:oops: i jeszcze drugie;) Czy jak sie zgłosiłam to wchodząc na wystawę muszę kupować blilet wstępu czy to już jest w opłacie za konkurs?[/quote] raczej nie przysyłają potwierdzenia na MP, chyba że zgłaszałaś też psa, to wtedy mogą przy okazji napisać.... jeżeli chodzi o wstęp na wystawe, to niestety zazwyczaj trzeba i tak kupować bilet, napewno wyjątkiem są Mistrzostwa w Poznaniu, tam prezenterzy wchodzą za darmo... co prawda nie daje sobie głowy uciąć, że wszędzie trzeba płacić, ja się tym nigdy nie musiałam przejmować, bo i tak wchodziłam za darmo (zgłoszony pies)
Paulina87 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 AgaCzips nie wiem jak jest z młodymi prezenterami, ale normalni wystawcy wchodzą za darmo :cool3:
Amberka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Asta']Ja zjawiłam się tylko w sobotę w Lesznie, bo nie będe wam opowiadać histori z niedzielą... Nie przeszłam eliminacji, bo piesek (tak mówiła właścicielka) ma tendencje to trzęsienia się na ringu, ale cóż, nawet najlepszym się zdarza. Płaczu nie było, ale za to był usmiech i nadrobimy ta stratę w Czaplinku ;)[/quote] moge prosić o wyniki jh z Czaplinka?
wiki_2006 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Hej!! Ja mojego pieseczka lub suczke moge pozyczyc na JH :) tylko zalezy gdzie bedziecie:) tu mozecie zobaczyc ich zdjecia ( [URL="http://www.republika.pl/jack_russel"]www.republika.pl/jack_russel[/URL] ) P.S prywatnie lub na forum:) Pozdrawiam Wiktoria Sapala
AgaCzips Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 wiki jak miło :) W takim razie wiemy do kogo się zgłaszać jakby co ;)
Amberka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Asta']Ale Czaplinek jest dopiero za 2 tygodnie 11 ;)[/quote] ale gafa...:look3: przepraszam....:lol:
Asta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Czy ktoś z Was był na JH w Słowacji? Ta informacja jets mi bardzo potrzebna, bo może pojadę... No to proszę o takie info jak to sie odbywa, no ogólnie o całokształt.
olaglowka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Asta a gdzie jedziesz na Słowacje??Ja nieweim jak wyglada JH na Słowacji bo nie bylam :(
Matagi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [B]Pearl!:lol: [/B]Czy Ty wystawiasz tez jakies psy na normalnym ringu?Pokazywałas może jakieś labradorki?
martyna. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A kto się wybiera do Płocka??:> Ja możliwe,że tam będę...tylko nie wiem z jakim psem:)
Asta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No to ja się spytam czy ktoś wybiera się do Czaplinka... Rzecz jasna będę z jack russellem (tak by był B.J,ale wystawa bez ttb :( )
GUCIA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Martyna 2006 ja będe:lol: i wybieram ze sznaucerami minaturowymi:lol:
martyna. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Gucia to fajnie :) A Ty jaka grupa wiekowa?? Znasz moze kogos kto jedzie z afganem lub pudlem,bo chcialabym pozyczyc na mp :)
paulinka13 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hehe:) Moja Martynka na 2 miejscu:):):):):) przepowiednia sebastiana sie sprawdzi, zobaczysz:):):):) Gratuluje Wam dziewczynki!!! czy ktos móglby pozyczyc psiaka w Olsztynie?? prosze o odpowiedzi!! buzka
GUCIA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Martyna2006 jestem młodsza grupa i nie wiem kto jedzie z afganem i pudlem.Mam na imię Laura i mam 12 lat
Recommended Posts