Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='$andwich']Witam wszystkich;).

Ja w MP startowałam tylko dwa razy i w dodatku zaczęła w tym roku, więc nie mam dużego doświadczenia i liczę, że czasem mi pomożecie.
I właśnie mam drobne pytanko - mógłby ktoś wypisać wszystkie figury, jakie występują w konkursie? Kilka postów wcześniej Sheltia podała link, gdzie pokazanych jest kilka figur, ale nie widzę tam "ósemki", więc nie wiem czego mogę się na ringu spodziewać.

Mam nadzieję, że wybaczycie głupie pytania, ale w końcu też kiedyś zaczynaliście...[/quote]

literki : I, L, T, P
poza tym: ósemka, trójkąt (lewostronny, prawostronny), zygzak i kółko

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='$andwich']Carotina, dziękuję bardzo.
Szczerze przyznam, że o literce "P" i "zygzaku" nie słyszałam:oops:.[/quote]

P - chyba nie jest zbyt popularna, dostałam ją raz w życiu....;)
natomiast zygzaka dostałam kilka razy u pana sędziego Henryka Jurka

Guest Reyes
Posted

No to ja zapytam teraz o coś ;P Skoro [B]$andwich[/B] moze to ja też :P.
Odnośnie "Trójkąta równoległego"
1. ) Zaczynamy od przyprostokątnej czy przeciwprostokątnej :oops:
2) Psem cały czas "do wewnętrznej" czy na [B]przeciw[/B]prostokątnej na zewnątrzną.
Mam nadzieje że rozumiecie moje zagmatfane pytanka :razz:
Z góry dziękuje za odpowiedz :smile:

Posted

Jeżeli zgłoszenie na JH wysyłałam pocztą to potwierdzenie mi przyślą czy muszę zadzwonić?:roll: Bo ja pierwszy raz i niewiem...:oops:

i jeszcze drugie;) Czy jak sie zgłosiłam to wchodząc na wystawę muszę kupować blilet wstępu czy to już jest w opłacie za konkurs?

Posted

[quote name='AgaCzips']Jeżeli zgłoszenie na JH wysyłałam pocztą to potwierdzenie mi przyślą czy muszę zadzwonić?:roll: Bo ja pierwszy raz i niewiem...:oops:

i jeszcze drugie;) Czy jak sie zgłosiłam to wchodząc na wystawę muszę kupować blilet wstępu czy to już jest w opłacie za konkurs?[/quote]

raczej nie przysyłają potwierdzenia na MP, chyba że zgłaszałaś też psa, to wtedy mogą przy okazji napisać....

jeżeli chodzi o wstęp na wystawe, to niestety zazwyczaj trzeba i tak kupować bilet, napewno wyjątkiem są Mistrzostwa w Poznaniu, tam prezenterzy wchodzą za darmo...
co prawda nie daje sobie głowy uciąć, że wszędzie trzeba płacić, ja się tym nigdy nie musiałam przejmować, bo i tak wchodziłam za darmo (zgłoszony pies)

Posted

[quote name='Asta']Ja zjawiłam się tylko w sobotę w Lesznie, bo nie będe wam opowiadać histori z niedzielą... Nie przeszłam eliminacji, bo piesek (tak mówiła właścicielka) ma tendencje to trzęsienia się na ringu, ale cóż, nawet najlepszym się zdarza. Płaczu nie było, ale za to był usmiech i nadrobimy ta stratę w Czaplinku ;)[/quote]
moge prosić o wyniki jh z Czaplinka?

Posted

Hej!!

Ja mojego pieseczka lub suczke moge pozyczyc na JH :) tylko zalezy gdzie bedziecie:) tu mozecie zobaczyc ich zdjecia ( [URL="http://www.republika.pl/jack_russel"]www.republika.pl/jack_russel[/URL] )
P.S prywatnie lub na forum:)

Pozdrawiam
Wiktoria Sapala

Posted

Czy ktoś z Was był na JH w Słowacji? Ta informacja jets mi bardzo potrzebna, bo może pojadę... No to proszę o takie info jak to sie odbywa, no ogólnie o całokształt.

Posted

No to ja się spytam czy ktoś wybiera się do Czaplinka... Rzecz jasna będę z jack russellem (tak by był B.J,ale wystawa bez ttb :( )

Posted

hehe:) Moja Martynka na 2 miejscu:):):):):) przepowiednia sebastiana sie sprawdzi, zobaczysz:):):):) Gratuluje Wam dziewczynki!!! czy ktos móglby pozyczyc psiaka w Olsztynie?? prosze o odpowiedzi!! buzka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...