sylwija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Uważam, ze jest przecudna. Oby jej sie udało.. Quote
sylwija Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 AngelikaXD - masz zapchana skrzynke :( Witam, dostałam właśnie info z forum husky za zapytaniem: "Cześć! o ile udałoby się załatwić sterylkę to sunia miałaby świetny domek. Jest tam chłopak ale jego kastracja jest niemożliwa- rodowodowy, powystawowy, reproduktor. Możesz się zorientować?" nie wiem, czy masz tam login, żeby odpowiedzieć, ewentualnie ja przekażę Byłoby super, gdyby w końcu Prima znalazła domek :) Quote
sylwija Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jest tak: Prima cały czas w schronisku. Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu będzie wysterylizowana. Jest bardzo miluśka do ludzi, z psami ok, ale skłonności dominantki Strasznie skzoda takiego psiaka, ze sie marnuje w schronisku. jest mlodziutka. Pan, ktory sie nia opiekuje mowi, ze ma na pewno mniej niz 2,5 roku i ze jest świetna,szczegolnie stosunek do ludzi:) Quote
sylwija Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 aktualne wiadomości o Primie - http://forum.shusky.pl/viewtopic.php?t=207&start=60 Quote
Recommended Posts