Jump to content
Dogomania

Fabian z zamojskiego schronu po 1,5 roku wreszcie w DS!!!!!

Recommended Posts

Posted

Bianko fotki beda ,obiecuje .Ale jadę ostatkiem sił .Rano hotelik ,zaraz praca .Z pracy do hoteliku ,wiem ze jest tam Piotr i Krzysiek ale jak sama nie pojadę to nie moge .Wydaje mi się ,ze ja wszystko zrobie lepiej .No i ciekawa jestem psiaków .Zmieniaja się z dnia na dzień

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak troche daleko nawet jak na nasze uklady. My jezdzimy do klientow do Toronto, ale tak raz, dwa razy w tygodniu i to tylko umawiamy sie na odpowiednie godziny bo inaczej straszne korki.

Posted

Czyli jak tylko funiu będzie to możliwe, ze względów organizacyjnych w hoteliku, Fabian jest przeznaczony do ciachnięcia klejnotów :evil_lol:
Funiu gdybyś szczepiła Lili na wirusówki zaszczep też Fabiana, wścieklinę i książeczkę ze schronu chyba ma chłopak.

Posted

Ma ,owszem .Jest tez odrobaczony przez Emir .
Oczywiście jak tylko będę mogła to zaszczepimy.
Fabian jest najspokojniejszy z całej czwórki .Inne psy sa szczekliwe ,domagają się piskiem piesszczot albo zwykłej uwagi on siedzi spokojnie bez emocji .Ożywia sie jak wychodzi na dwór .

Posted

Fabian to bardzo czysty pies ,załatwia grubsze sprawy na wybiegu .Podsikuje gdzie się da jak wyjdzie ,silnie zaznacza swoja obecność .Biega tylko z suczkami .
Dzisiaj był wyczesywany ,Bardzo mu się to podobało

Posted

Jaki wypłoch :)
Piękny jest pies. I od razu po minie widać, że przychodnia weterynaryjna zdecydowanie nie jest i nie będzie ulubionym miejscem odwiedzin pieska.
Ewa

Posted

Nie zeżarły ,nie zezarły .....Powiem Ci w sekrecie ze Fabian jest drugi po Heńku:razz:Fabian to bardzo madry pies ,ma najczystszy boks ze wszystkich psiaków w Hoteliku .On wszystko załatwia pięknie na wybiegu .Więc jeśli miałby być w domu to myślę ,ze nie sprawiałby kłopotu swoim włascicielom w tej kwestii.
Pózniej wstawię rozliczenie od weta i zdjęcia .
Na razie
Ps .Ewa fajnie to ujęłaś genitelman ,dobre ,dobre:evil_lol:

Posted

Śliczny jest :)
Jak kuponka wali to poza na kangurka, ależ Ty jesteś Funiu, w tak intymnych pozach i sytuacjach pieska pstrykasz, eeee
No w jego sprawie 17 lub 18 marca Ty spotkasz się ze mną, A?