Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jeszcze kilka słów o wystawie w słowackim Presovie.
Zgłosiłam Semisię, bo mam tam poprostu blisko i sędzia nie słowak, także podziałał na korzyśc mojej decyzji. Na miejscu okazało sie, że raczej na innych podziałam odwrotnie, jak na słowackich wystawach z reguły jest zgłoszonych kilka, kilkanaście kerarków, tak tutaj były całe dwie sztuki.
Bradzo mała hala, do tego zimno, ale ringi ładnie zrobione, i sprawie prowadzone oceny.
My oczywiście ponieważ mamy tak blisko nie speiszyliśmy sie zbytnio, a do tego poprostu zaspałam, i w dorgę wyruszyliśmy mocno po 6 rano w piątek 19/02 , na szczęście Daniela zarezerwowała trochę miejsca na mój stolik i pudełko Semisi, ale moja rodzinka siedziała już na trybunach.
Oceny przebiegały naprawde na wszytskich ringach bardzo sprawnie, obok nas na ringu sędziowane było kilkanaście staffików i ponad 30 AST, i także poszło sprawie. Finały przygotowane pięknie, ogromny ring z super wykładziną.

stawka i wyniki

CACIB Presov sędzia Matakovic Bojan (CRO)

psy kl. honorowa ( to klasa do kótej można zgłaszać psy młodsze niż 8 lat, jak już sobie wszytsko ugrają i szkoda kasy na nastepne tytuły, a jest szansa na pokazanie ich z połowę stawki.

Derrymore AILILL BEST ( pies 6,5 letni z tyt. int ch.) dosk, zw.kl.honorowej, na bis honoroweych ugrał 2 miejsce

Lakki Kerri SALOMEYA TRIUMPH (Semisia) V1,CAC, CACIB, BOB

Tym samym nasza Semisia ukończyła słowacki championat.

Posted

Szalejecie aż miło! Semisie pokazywać to czysta przyjemność, ona jest do tego stworzona:loveu:
No i gratulacje za dołożenie do kolekcji [B]trzeciego championatu i interchamionatu!!![/B]:multi: