Kenzo Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [B][FONT=Arial Black]Kochani-[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]od kilku dni na Nowym Dworze(Budzisazyńska, Komorowska) we Wrocławiu błaka się pies (około 3 lata) w typie collie.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]Psiak jest złoty, ma białe łapki i biały krawacik, małe blizny na pyszczku.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]Bardzo przyjazny do innych psów, nie ufny do ludzi-szczeka i oddala się jak się do niego podchodzi.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]Ma obroże.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]Może ktoś go szuka?[/FONT][/B] Jak mi sie uda wstawie foty.[B][FONT=Arial Black][/FONT][/B] Quote
iiwka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 To ja go chyba widziałam na parkingu przy ali strzegomskiej najpierw wydawało mi się że jest sam i się zainteresowałam ale potem kręcił się koło gościa grzebiącego w bagażniku i uznałam że to jego.Jakiś tydzień temu to było.Morze ktoś wypuszcza samopas pieska. Quote
Kenzo Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Pojecia nie mam ale nie wydaje mi sie, zeby tak daleko odchodził...no ale znając ludzi...wszystko jest mozliwe. Psiak nie był zaniedbany ale lekko wychudzony jak dla mnie...albo inaczej-nie spasiony;) brudny jakoś wybitnie nie był-co by swiadczyło, ze sie nie blaka samopas od dluzszego czasu...tak normalnie ufajdany, jak mój Kenzo po spacerze. Heh, sama nie wiem... Quote
iiwka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dam znać koleżankom z N.D. niech się rozglądają ja jak tam będę też się rozejrzę. Quote
Kenzo Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 wklejam foty...kiepskie bo z komórki ale zawsze coś, dzieki iwa...ja ide z psami i może go wyczaje... [IMG]http://i48.tinypic.com/4qrma9.jpg[/IMG] tutaj przy podchodzeniu do człowieka i przy wyciaganiu reki: [IMG]http://i50.tinypic.com/1zqr793.jpg[/IMG] Quote
amensalizm Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jako były stały spacerowicz z psem po ND, ni huhu psa nie kojarzę. Moze jest z domków z muchoboru? Quote
Kenzo Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ja go własnie też nie kojarze...mieszkam tu 7 lat, znam każdego psa. Ale też te, które biegaja samopas, sa wypuszczane przez właścicieli rano i wracaja wieczorem...niektórzy wlasciciele siedza w oknach a ich psy lataja koło górki:angryy:To dopiero CYRK!! Latają, zapładniaja suki na potege (te z cieczka tez lataja samopas), zjadaja resztki i wracaja do domów:angryy: No ale "nie ma głupich psów, sa głupi wlasciciele" Quote
xmartix Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 trzeba ogłoszenia poorobić, może ktoś szuka, chociaż nie sądzę... Quote
Recommended Posts