Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4'] [url]http://images32.fotosik.pl/144/add3535207896a8f.jpg[/url] [/quote] a tak wogóle to Torcio znów pazeruje :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Masterek trzeci i Toro drugi <= :roflt: [quote name='Kasia'] Fidlasty nawet na nabiałowate nie spojrzy :shake:[/QUOTE] Nooo niedlugo juz straci okazje spogladania :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']No, twarożek, kefirek niet ale te całe monciaki i inne specyfiki od Łukaszka to chętnie :lol:[/QUOTE] Hihi pewnie dlatego, że Łukaszkowe:lol: Dzielą się pewnie równo chłopaki nie?:cool1: [quote name='Kasia']a tak wogóle to Torcio znów pazeruje :evil_lol:[/QUOTE] Bo on raz dwa i miska pusta, a Masterek sobie powolutku chłepta języczkiem :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Masterek trzeci i Toro drugi <= :roflt: Nooo niedlugo juz straci okazje spogladania :evil_lol:[/QUOTE] Się cofłam aż, żeby se policzyć który to drugi, a który czeci:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4'] Bo on raz dwa i miska pusta, a Masterek sobie powolutku chłepta języczkiem :cool1:[/QUOTE] Kulwa arystokrata :cool1: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1: On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga celował w otwór doopowy tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1: On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga [B]celował w otwór doopowy[/B] tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Kulwa arystokrata :cool1:[/QUOTE] Nooo.. [quote name='Kasia']Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1: On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga celował w otwór doopowy tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll:[/QUOTE] :roflt: Ale Fidlak by się mógł zdenerwować? Bo Master toby spanikowany jak poparzony zwiał, ale kłów by nie użył podejrzewam. Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 taa haha ma zalążki na weta haha jesu mam taka energie w sobie że usiedziec nie moge w miejscu...:cool1: chyba musze ją spożytkować...:eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Pegaza'] jesu mam taka energie w sobie że usiedziec nie moge w miejscu...:cool1: chyba musze ją spożytkować...:eviltong:[/QUOTE] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ewelina15051985 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mniam mniam...Ale kefirek musiał być pyszny skoro chłopaki się tak oblizują;):lol::lol::lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] :roflt: :roflt: :roflt: [/quote] Śmiej się śmiej :evil_lol: [quote name='madziasto4'] Ale Fidlak by się mógł zdenerwować? Bo Master toby spanikowany jak poparzony zwiał, ale kłów by nie użył podejrzewam. [/quote] On też jeszcze nigdy nie chapsnął nikogo zębami, nawet Małego tylko ostrzegawczo zawarczy zawsze ale nie ręczę za jego reakcje gdyby mu tak palca wsadził w doopę...:cool1: Moja mama też Go przypała na tym 2 razy!!! No mówię Wam - oczy wkoło doopy trza mieć :evil_lol: Madźka tak sie zapytam jeszcze - Ty pozwalasz chłopakom włazić do łóżka? Nigdy jeszcze nie widziałam fotki poscielowej z ich osobami na czele....:roll: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 taa łożko trza dzielić z m-a i p... a dla mnie miejsca coraz mniej:mad:a u Was jak tam jest właśnie? Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='ewelina15051985']Mniam mniam...Ale kefirek musiał być pyszny skoro chłopaki się tak oblizują;):lol::lol::lol:[/QUOTE] Był pyszny:thumbs: ja też sobie szklaneczkę nalałam:evil_lol: [quote name='Kasia']Śmiej się śmiej :evil_lol: On też jeszcze nigdy nie chapsnął nikogo zębami, nawet Małego tylko ostrzegawczo zawarczy zawsze ale nie ręczę za jego reakcje gdyby mu tak palca wsadził w doopę...:cool1: Moja mama też Go przypała na tym 2 razy!!! No mówię Wam - pczy wkoło doopy trza mieć :evil_lol:[/quote] Cyrk na kółkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Kasia'] Madźka tak sie zapytam jeszcze - Ty pozwalasz chłopakom włazić do łóżka? Nigdy jeszcze nie widziałam fotki poscielowej z ich osobami na czele....:roll:[/QUOTE] Jak to nie widziałaś? :crazyeye: Pewno, że pozwalam, kokoszą się łajzy non stop, bawią się też na łóżku najczęściej, tyle że na noc zamykam drzwi do siebie i się chopaki wynoszą do rodziców:p Ale od rańca do północy śpią sobie na łóżku. Nie pozwalam tylko wycierać się po spacerze w pościeli:cool1:, a tak to wstęp wolny mają:lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4'] Jak to nie widziałaś? :crazyeye: Pewno, że pozwalam, kokoszą się łajzy non stop, bawią się też na łóżku najczęściej, tyle że na noc zamykam drzwi do siebie i się chopaki wynoszą do rodziców:p Ale od rańca do północy śpią sobie na łóżku. Nie pozwalam tylko wycierać się po spacerze w pościeli:cool1:, a tak to wstęp wolny mają:lol: [/quote] U nas podobnie - po spacerze zakaz wstępu na łóżko ale na noc nie mogę mu drzwi zamknąc bo by skubaniec drapał w nie i szczekał więc śpi w nogach naszych se :lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']U nas podobnie - po spacerze zakaz wstępu na łóżko ale na noc nie mogę mu drzwi zamknąc bo by skubaniec drapał w nie i szczekał więc śpi w nogach naszych se :lol:[/QUOTE] Chłopaki są przyzwyczajeni spać z rodzicami, więc jeśli ja zamykam drzwi nie ma problemów. Natomiast jak rodzice zamknęli kiedyś drzwi, to drzwi straciły troszkę na wyglądzie, bo Toro wygryzł wystające elementy jakieś, a Master jęczał żałośnie, aż drzwi mu otworzono:evil_lol: Jak się przywyczaiło od szczeniaka, to nie ma bata;) I też najczęściej w nogach śpią, a często tylko zasypiają z rodzicami, a w nocy schodzą do siebie, bo im za gorąco, i tam przesypiają resztę nocy. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 O proszę, łóżkowe zabawy sprzed kilku dni:cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/158/5ec1c0e9e6664ee2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/158/8b9ca267182ca685.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/144/2f6e23720a64d668.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/144/8a60637fe0b31cfa.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/158/33cfdf96193d34ae.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/159/349e227e284fe194.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/144/733830c2c3d0eea9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Fidlak do siebie nie schodzi bo jego posłanie za swoje uważa Łukaszek :evil_lol: Śpi w naszych nogach całą noc, czasami przyjdzie bliżej twarzy ale zaraz idze i tak w nogi. Który rodzic z którym psem śpi? :p Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Fidlak do siebie nie schodzi bo jego posłanie za swoje uważa Łukaszek :evil_lol: Śpi w naszych nogach całą noc, czasami przyjdzie bliżej twarzy ale zaraz idze i tak w nogi. Który rodzic z którym psem śpi? :p[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Często gęsto obaj u taty lądują- jeden na kołdrze w kroku, drugi przy klatce piersiowej, i tata nie ma jak się ruszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 biedna mama:evil_lol: yhm yhm :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Pegaza']biedna mama:evil_lol: yhm yhm :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ze spożytkowania energii nici w takiej sytuacji:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4'] Często gęsto obaj u taty lądują- jeden na kołdrze w kroku, drugi przy klatce piersiowej, i tata nie ma jak się ruszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] TZ ma tak każdej nocy o różnych porach ale częściej nad ranem - Fidlak w nogach a Łukaszek przychodzi od siebie o nas i kładzie sie na połowie łożka TZta i jego poduszcze i tak śpią do rana, a ja na swojej połowie do własnej dyspozycji :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 haha Kasia ma się dobrze.. teraz wiem dlaczego jesteś jedynaczką:diabloti: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4'] Ze spożytkowania energii nici w takiej sytuacji:evil_lol: [/quote] A tam gadasz! Chłopaki mogą ino pikanteri dodać :evil_lol: Quote
Recommended Posts