Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Kasia']No, twarożek, kefirek niet ale te całe monciaki i inne specyfiki od Łukaszka to chętnie :lol:[/QUOTE]
Hihi pewnie dlatego, że Łukaszkowe:lol:
Dzielą się pewnie równo chłopaki nie?:cool1:

[quote name='Kasia']a tak wogóle to Torcio znów pazeruje :evil_lol:[/QUOTE]
Bo on raz dwa i miska pusta, a Masterek sobie powolutku chłepta języczkiem :cool1:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Masterek trzeci i Toro drugi <= :roflt:

Nooo niedlugo juz straci okazje spogladania :evil_lol:[/QUOTE]
Się cofłam aż, żeby se policzyć który to drugi, a który czeci:eviltong:

Posted

Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1:
On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga celował w otwór doopowy tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll:

Posted

[quote name='Kasia']Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1:
On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga [B]celował w otwór doopowy[/B] tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll:[/QUOTE]

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Kulwa arystokrata :cool1:[/QUOTE]
Nooo..

[quote name='Kasia']Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1:
On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga celował w otwór doopowy tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll:[/QUOTE]
:roflt:

Ale Fidlak by się mógł zdenerwować?
Bo Master toby spanikowany jak poparzony zwiał, ale kłów by nie użył podejrzewam.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
:roflt: :roflt: :roflt:
[/quote]

Śmiej się śmiej :evil_lol:

[quote name='madziasto4']
Ale Fidlak by się mógł zdenerwować?
Bo Master toby spanikowany jak poparzony zwiał, ale kłów by nie użył podejrzewam.
[/quote]

On też jeszcze nigdy nie chapsnął nikogo zębami, nawet Małego tylko ostrzegawczo zawarczy zawsze ale nie ręczę za jego reakcje gdyby mu tak palca wsadził w doopę...:cool1:
Moja mama też Go przypała na tym 2 razy!!!
No mówię Wam - oczy wkoło doopy trza mieć :evil_lol:

Madźka tak sie zapytam jeszcze - Ty pozwalasz chłopakom włazić do łóżka?
Nigdy jeszcze nie widziałam fotki poscielowej z ich osobami na czele....:roll:

Posted

[quote name='ewelina15051985']Mniam mniam...Ale kefirek musiał być pyszny skoro chłopaki się tak oblizują;):lol::lol::lol:[/QUOTE]
Był pyszny:thumbs: ja też sobie szklaneczkę nalałam:evil_lol:

[quote name='Kasia']Śmiej się śmiej :evil_lol:

On też jeszcze nigdy nie chapsnął nikogo zębami, nawet Małego tylko ostrzegawczo zawarczy zawsze ale nie ręczę za jego reakcje gdyby mu tak palca wsadził w doopę...:cool1:
Moja mama też Go przypała na tym 2 razy!!!
No mówię Wam - pczy wkoło doopy trza mieć :evil_lol:[/quote]
Cyrk na kółkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kasia']
Madźka tak sie zapytam jeszcze - Ty pozwalasz chłopakom włazić do łóżka?
Nigdy jeszcze nie widziałam fotki poscielowej z ich osobami na czele....:roll:[/QUOTE]
Jak to nie widziałaś? :crazyeye:
Pewno, że pozwalam, kokoszą się łajzy non stop, bawią się też na łóżku najczęściej, tyle że na noc zamykam drzwi do siebie i się chopaki wynoszą do rodziców:p Ale od rańca do północy śpią sobie na łóżku.
Nie pozwalam tylko wycierać się po spacerze w pościeli:cool1:, a tak to wstęp wolny mają:lol:

Posted

Jak to nie widziałaś? :crazyeye:
Pewno, że pozwalam, kokoszą się łajzy non stop, bawią się też na łóżku najczęściej, tyle że na noc zamykam drzwi do siebie i się chopaki wynoszą do rodziców:p Ale od rańca do północy śpią sobie na łóżku.
Nie pozwalam tylko wycierać się po spacerze w pościeli:cool1:, a tak to wstęp wolny mają:lol:
[/quote]

U nas podobnie - po spacerze zakaz wstępu na łóżko ale na noc nie mogę mu drzwi zamknąc bo by skubaniec drapał w nie i szczekał więc śpi w nogach naszych se :lol:

Posted

[quote name='Kasia']U nas podobnie - po spacerze zakaz wstępu na łóżko ale na noc nie mogę mu drzwi zamknąc bo by skubaniec drapał w nie i szczekał więc śpi w nogach naszych se :lol:[/QUOTE]
Chłopaki są przyzwyczajeni spać z rodzicami, więc jeśli ja zamykam drzwi nie ma problemów.
Natomiast jak rodzice zamknęli kiedyś drzwi, to drzwi straciły troszkę na wyglądzie, bo Toro wygryzł wystające elementy jakieś, a Master jęczał żałośnie, aż drzwi mu otworzono:evil_lol:
Jak się przywyczaiło od szczeniaka, to nie ma bata;)
I też najczęściej w nogach śpią, a często tylko zasypiają z rodzicami, a w nocy schodzą do siebie, bo im za gorąco, i tam przesypiają resztę nocy.

Posted

O proszę, łóżkowe zabawy sprzed kilku dni:cool1:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/158/5ec1c0e9e6664ee2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/158/8b9ca267182ca685.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/144/2f6e23720a64d668.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/144/8a60637fe0b31cfa.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/158/33cfdf96193d34ae.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Fidlak do siebie nie schodzi bo jego posłanie za swoje uważa Łukaszek :evil_lol:
Śpi w naszych nogach całą noc, czasami przyjdzie bliżej twarzy ale zaraz idze i tak w nogi.

Który rodzic z którym psem śpi? :p

Posted

[quote name='Kasia']Fidlak do siebie nie schodzi bo jego posłanie za swoje uważa Łukaszek :evil_lol:
Śpi w naszych nogach całą noc, czasami przyjdzie bliżej twarzy ale zaraz idze i tak w nogi.

Który rodzic z którym psem śpi? :p[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Często gęsto obaj u taty lądują- jeden na kołdrze w kroku, drugi przy klatce piersiowej, i tata nie ma jak się ruszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Często gęsto obaj u taty lądują- jeden na kołdrze w kroku, drugi przy klatce piersiowej, i tata nie ma jak się ruszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

TZ ma tak każdej nocy o różnych porach ale częściej nad ranem - Fidlak w nogach a Łukaszek przychodzi od siebie o nas i kładzie sie na połowie łożka TZta i jego poduszcze i tak śpią do rana, a ja na swojej połowie do własnej dyspozycji :evil_lol: