Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4'] Ja się czuję wyśmienicie i jestem gotowa na powtórkę z rozrywki:evil_lol: [/quote] Je mniej wyśmienicie bo niewyspana jestem. Nie dał mi pospać Łukaszek, o 7.00 kazał juz wstawać :shake: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']Żeby się serek żółty w środku rozpuścił :p Latem dostają mrożone, to zimą im zapiekę :grins:[/quote] Acha [COLOR=#afeeee]No to 10 znaków postawie[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Kasia'] Anusia coś ledwo żywa dziś....[/QUOTE] A przyznam, ze nieciekawie mi z rana bylo. Kawa nie moja, zapach jedzenia wszedzie... A fe. Ale juz wsio OK. Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 cze Madzia sprobuje z capsem hehe no o roczek starsze :roll: i jak tam spiły sie fest? Quote
Jofka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego naj naj naj Madziu na ten nowy 2008 rok!!!!!!!:multi::multi: Quote
PositiveThought Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hihihihi... moja Alpia wakacyjna milość... w tym roku jadę do włoskiego Yeti, będzie bardziej romantycznie :loveu: co do filmów to ja zawsze ryczę, nawet na największej tandecie. ostatnio na "Szkole uczuć"... :p Madźka, szczęśliwego! :grins: [COLOR=paleturquoise]powiedz mi tylko, ile, na jakiej półce i w jakiej temp piekłaś rogale? :oops:[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']cze Madzia sprobuje z capsem hehe no o roczek starsze :roll: i jak tam spiły sie fest?[/QUOTE] Cześć Dario:loveu: Płyny uzupełniałam według potrzeb :eviltong: [quote name='Jofka']Wszystkiego naj naj naj Madziu na ten nowy 2008 rok!!!!!!!:multi::multi:[/QUOTE] Senkju :Rose: [quote name='PositiveThought'] Madźka, szczęśliwego! :grins: [COLOR=paleturquoise]powiedz mi tylko, ile, na jakiej półce i w jakiej temp piekłaś rogale? :oops:[/COLOR][/QUOTE] Dziękuję :Rose: [COLOR="PaleTurquoise"]Ile- aż się zarumieniły półka- środkowa 170 stopni chiba :grins:[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 kurma. to francuszczyzna, nie? ja gdzieś wyczytałam, że temperatura duż abyć musi i mi się sfajczyły te po bokach, a te w środku niedopieczone :shake: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='PositiveThought']kurma. to francuszczyzna, nie? ja gdzieś wyczytałam, że temperatura duż abyć musi i mi się sfajczyły te po bokach, a te w środku niedopieczone :shake:[/QUOTE] Czo franczuszczyżna? Rogale? Niet :shake: A bo z rogalami to trzeba rozmawiać, żeby się nie sfajczyły :grins: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4'] A bo z rogalami to trzeba rozmawiać, żeby się nie sfajczyły :grins: [/quote] Mój dziadek to se zawsze z kurami rozmawiał aby większe jajca znosiły :megagrin: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/133/df2540f255118496.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/93/de08c10cbd120439.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/93/14da5659e800bf0a.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ponoć do kwiatków też się gada żeby lepiej rosły:lol: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Przyszlam. Cze.[/QUOTE] Cze. [quote name='Pegaza']ponoć do kwiatków też się gada żeby lepiej rosły:lol:[/QUOTE] Właśnie dlatego to samo zastosowałam do logalików :loveu: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madzia pisz ino po angielsku słodycze lub cukierki plisss Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']madzia pisz ino po angielsku słodycze lub cukierki plisss[/QUOTE] Słodycze to się sweets chiba mówi :hmmmm: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']ponoć do kwiatków też się gada żeby lepiej rosły:lol:[/quote] Tym to sie nawet Chopina puszcza :p Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ja tam nie wiem bo kwiatka ani jdnego w domu nie mam, nie mam do nich serca za to zwierzęta to dozywają sędziwego wieku do tego akurat "rękę mam":lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A ja baldzio lubiem kwiatki :loveu: I kwiatki lubiom mnie :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']ja tam nie wiem bo kwiatka ani jdnego w domu nie mam, nie mam do nich serca za to zwierzęta to dozywają sędziwego wieku do tego akurat "rękę mam":lol:[/QUOTE] To ciekawe jak bedzie z M-A :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 do jakiej grupy go zaliczasz? heheh ani to kwiatek ani zwierz:evil_lol: no własnie on twierdzi że już niedługo bo go wykańczam:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']do jakiej grupy go zaliczasz? heheh ani to kwiatek ani zwierz:evil_lol: no własnie on twierdzi że już niedługo bo go wykańczam:evil_lol:[/QUOTE] Czyli, że jednak trza go zakwalifikowac jako rosline. Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 czyli co radzicie żeby mi nie padnął więcej podlewać czy śpiewać mu?:lol: Quote
Recommended Posts