Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dobry Madzka wstretna ropucho, Angielko od siedmiu bolesci :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Madzka gdziezes polazla? EDIT: Cwinia jedna, pomocy potrzebowalam.[/QUOTE] Oj i to właśnie ja miałam Ci pomóc? :calus: [quote name='Kasia']Ja tam Fidlaka nigdy nie próbuje niczym zainteresować na spacerku bo ten jełop sie do tego nie nadaje, i tak by szczekał i tak :shake: A najbardziej na te dużo większe od siebie :p Cze :loveu:[/QUOTE] Pies zaczepno-obronny :p [quote name='misiaczek']Hi hi...co za maluchy :evil_lol:.Mój Sotek,może nie szczeka ale obojętnie obok psa nie przejdzie.Puszy się,klatę wypina,udaje wielkoluda :roll:.Jak w lesie latają bez smyczy i spotykamy znajomych z dużymi psami,to zawsze podejdzie obwącha i zaczyna taniec godowy :evil_lol:.A Misiuchna,kochana dziewczynka obojętna całkowicie do obcych psów.Nie zwraca na nie uwagi,nie zaczepia ale tez nie życzy sobie być zaczepiana ;).[/QUOTE] Masterek też nie zaczepia, i albo nie zwraca uwagi, albo koniecznie chce się przywitać i rozkłada się kołami do góry :p [quote name='tigrunia']Dobry :loveu:[/QUOTE] Cze tigrunia:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Dobry Madzka wstretna ropucho, Angielko od siedmiu bolesci :obrazic:[/QUOTE] Dobry moja Ty Anusiu :loveu: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 no Aidi to brytan :cool1: ale tylko czasem. ale zawsze przyjaźnie... no chyba że chodzi o moje kochane ONki, to wtdy tylko "atakaać!" :placz: cze Mdźka, jakoś mi się ostatnio te smogłoski zjada :roll: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']no Aidi to brytan :cool1: ale tylko czasem. ale zawsze przyjaźnie... no chyba że chodzi o moje kochane ONki, to wtdy tylko "atakaać!" :placz: cze Mdźka, jakoś mi się ostatnio te smogłoski zjada :roll:[/QUOTE] To pewnie po tym incydencie wtedy..? To chyba też Onek był? :glaszcze: Ty uważaj, żebym ja nie zaczęła zjadać, bo marny Twój los- ino T i K się z Ciebie ostanie. Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No niestety. A ja tak ONka - drugiego ogonka chciałam... T to fuuu, ale K... jak królowa :cool3: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']No niestety. A ja tak ONka - drugiego ogonka chciałam... T to fuuu, ale K... jak królowa :cool3:[/QUOTE] A może właśnie nic straconego? Siusiak swojego by inaczej traktował, a może nawet przekonałby się do Onków :hmmmm: Albo krasnal. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Mialas wlasnie Ty, Ty cwinio Ty. [quote name='PositiveThought'] T to fuuu, ale K... jak królowa :cool3:[/quote] A T jak TESCIOWA! Albo B jak burak... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Mialas wlasnie Ty, Ty cwinio Ty. A T jak TESCIOWA! Albo B jak burak...[/QUOTE] A jaaaak? Może teraz pomogę :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']A jaaaak? Może teraz pomogę :loveu:[/QUOTE] Napewno nie. :roll: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']A może właśnie nic straconego? Siusiak swojego by inaczej traktował, a może nawet przekonałby się do Onków :hmmmm: Albo krasnal.[/quote] oj marzy mi sie taki scenariusz. ale ja to bym samczysława chciała, a Aidusiek terytorialny. [COLOR=paleturquoise]bydzie suczka, niedługo mam nadzieje![/COLOR] [COLOR=black]ĆWINIO GRZYBICZNA![/COLOR] [quote name='Anusia & Alutka']A T jak TESCIOWA! Albo B jak burak...[/quote] i Ty Brutusko? :placZ: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']oj marzy mi sie taki scenariusz. ale ja to bym samczysława chciała, a Aidusiek terytorialny. [COLOR=paleturquoise]bydzie suczka, niedługo mam nadzieje![/COLOR] [/QUOTE] A jaka suczka? Yorkowa czy Onkowa czy jeszcze insza? Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Kotowa? A nie, suczka miała być :splat: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 koty mumowi przeszły chyba :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Wlazł piesek na płotek.. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/93/63bdca03f9caf6ee.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/93/fed39cf86b8c236f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/93/dab89378bbf680be.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/93/700e992e5a7e0b43.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/93/07ce52188ceaca43.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']koty mumowi przeszły chyba :hmmmm:[/QUOTE] A Tobie? Kupiłam serek żółty i coś dzisiaj wykombinuję do konga, zapiekę w piekarniku i będzie. I dzisiaj chcę zacząć uczyć Torka zdejmować skarpetki (moje) :grins: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 mi nigdy :loveu: leniuchu Ty. pies akrobatek :loveu: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Torcio przecie lubi zoki to nie powinnaś mieć z tym większych problemów :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']mi nigdy :loveu: leniuchu Ty. pies akrobatek :loveu:[/QUOTE] Oj ciemu leniuchu:loveu: No chyba, że zacznę od nauki zamykania drzwi:loveu: [quote name='Kasia']Torcio przecie lubi zoki to nie powinnaś mieć z tym większych problemów :evil_lol:[/QUOTE] Mam nadzieję, że szybko załapie:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4'] I dzisiaj chcę zacząć uczyć Torka zdejmować skarpetki (moje) :grins:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Mona4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dosiego Roku :lol: [URL]http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf[/URL] Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :grins: :grins: :grins: [quote name='Mona4']Dosiego Roku :lol: [URL]http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf[/URL][/QUOTE] Szczęśliwego Nowego Roku Mona! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Wróciłam ze spaceru i jestem zdenerwowana tymi debilami strzelającymi :angryy: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 No, ciasto na rogaliki wyrobiłam i poszło na godzinkę do lodówki. Więc mam godzinkę wolnego :lol: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A co do picia masz na naszą imprezę? :evil_lol: Quote
Recommended Posts