madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Cześć tigrunia:loveu:, cześć Anusia:loveu:, cześć Kincia:loveu: [quote name='PositiveThought']elosz :loveu: fuuu, sztuczne choinki są obrzydliwe. my zawsze mamy prawdziwą :loveu: i to nawet dwie ^-^ jak kocham jodły... za to u nas psiury nie żrą igieł tylko cukierki z choinki ściągają, znaczy Tosiaczydło wyjmuje cukierek, papierek zostawia i dzieli się z Aidkiem... też upiekę pierniczki :grins: pozdro dla was, ludzie i psy.[/QUOTE] Cześć Atka:loveu: Żywe drzewka są najlepsiejsze:loveu: Gdybym ja wieszała na choince jakieś pierniczki i inne słodkości, to Toro też by pewnie się za nie zabrał prędzej czy później :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Czesc madziasto4. Nie chce mi sie gadac. Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']Gdybym ja wieszała na choince jakieś pierniczki i inne słodkości, to Toro też by pewnie się za nie zabrał prędzej czy później :cool1:[/quote] wiesz, Tocha opracowała specjalny system - na krzesło, łapy na kredens i żremy :cool1: ale choinka musi stac w tamtym miejscu, a cukierki wisieć muszą. i tak do Wigilii wszystkie znikną :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Anusia Ej, po nicku, to po pysku :obrazic: [quote name='PositiveThought']wiesz, Tocha opracowała specjalny system - na krzesło, łapy na kredens i żremy :cool1: ale choinka musi stac w tamtym miejscu, a cukierki wisieć muszą. i tak do Wigilii wszystkie znikną :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz coo? Tak prawdę mówiąc to przyznałabyś się, a nie na psa winę zrzucasz! :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']Anusia Ej, po nicku, to po pysku :obrazic: [/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Ale cus Ci sie nie zrymowalo chiba :hmmmm: Szukam sweterku na koszule, ale najlepiej takiego coby pasowal do koloru bialego, zielonego i jasnoróżowego. To chiba brąz nie? Bo czarny odpada z urzedu. Poszukajta cos na allegro, a ja Wam zara cos inszego ladnego pokaze. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pokazuje uwaga: [url]http://www.allegro.pl/item285531980_idealne_modne_wdzianko_wyjatkowo_kobiece.html[/url] Korory szczegolnie ciemny roz, ale malina ladna tyz i braz tyz i dwa jasne tyz, ale takich to bym nie wdziala na się. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:roflt::roflt::roflt: Ale cus Ci sie nie zrymowalo chiba :hmmmm: Szukam sweterku na koszule, ale najlepiej takiego coby pasowal do koloru bialego, zielonego i jasnoróżowego. To chiba brąz nie? Bo czarny odpada z urzedu. Poszukajta cos na allegro, a ja Wam zara cos inszego ladnego pokaze.[/QUOTE] Po nicku to w mordę bez liku? :hmmmm: Ej no chciałam właśnie czarny rzec. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Pokazuje uwaga: [url]http://www.allegro.pl/item285531980_idealne_modne_wdzianko_wyjatkowo_kobiece.html[/url] Korory szczegolnie ciemny roz, ale malina ladna tyz i braz tyz i dwa jasne tyz, ale takich to bym nie wdziala na się.[/QUOTE] Ej Ty ale ładne :loveu: Anusia-szukajka :loveu: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 że ja niby :cool1: ja to chyba nie bardzo kobieca jestem w takim razie :cool1: nie to ze nieładne, ale bym wyglądała jak pajacyk. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']Po nicku to w mordę bez liku? :hmmmm: Ej no chciałam właśnie czarny rzec.[/QUOTE] w ryja chochliku :???: Czarny byc nie moze. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :loveu: [url]http://www.allegro.pl/item283806886_sexy_sweterk_dla_modnej_sprawdz_hit.html[/url] :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']Tamten ładniejszy :loveu:[/QUOTE] posiukaj cos ladnego. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 O a mnie to się takie coś zwykłego podoba i bym se z chęcią nabyła :grins: Cialny albo cielwony:loveu: [url]http://www.allegro.pl/item282660704__sexowny_sweterek_z_dekoltem_.html[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']O a mnie to się takie coś zwykłego podoba i bym se z chęcią nabyła :grins: Cialny albo cielwony:loveu: [url]http://www.allegro.pl/item282660704__sexowny_sweterek_z_dekoltem_.html[/url][/QUOTE] No taaaa, zle nie sa, ale ja po pierwsze primo nie lubie sweterkow, ewentualnie taki "na cos" zeby ubrac to jeszcze jakos moze... a po drugie secundo toooo nic pod taki bym nie wcisnela do ubrania. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No taaaa, zle nie sa, ale ja po pierwsze primo nie lubie sweterkow, ewentualnie taki "na cos" zeby ubrac to jeszcze jakos moze... a po drugie secundo toooo nic pod taki bym nie wcisnela do ubrania.[/QUOTE] Ja sobie ubieram pod takie sweterki jakieś coś na ramiączkach, żeby nie na gołe ciało i jest git :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']Ja sobie ubieram pod takie sweterki jakieś coś na ramiączkach, żeby nie na gołe ciało i jest git :grins:[/QUOTE] Oj buuu ciuchow nie mam... Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 To bez ciuchów idź :roll: A dzie Ty w ogóle te ciuchy potrzebujesz? Dzie idziesz? Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj buuu ciuchow nie mam...[/QUOTE] bu bu buuu, ja też... Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']To bez ciuchów idź :roll: A dzie Ty w ogóle te ciuchy potrzebujesz? Dzie idziesz?[/QUOTE] Do roboty w morde jeza! Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Do roboty w morde jeza![/QUOTE] No to bez ciuchów!! Przyjmą Cię natentychmiast:evil_lol: Ojej nooo, nie no żartuję, weż ten, no, se weź kup ten co mi ten trzy kojojki pokazywałaś. Malinowy, brązowy, 2 jasne i coś tam jeszcze. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']No to bez ciuchów!! Przyjmą Cię natentychmiast:evil_lol: Ojej nooo, nie no żartuję, weż ten, no, se weź kup ten co mi ten trzy kojojki pokazywałaś. Malinowy, brązowy, 2 jasne i coś tam jeszcze.[/QUOTE] Nooo tak zasadniczo i pobieznie mowiac to juz mie przyjli. Jeszcze szczegoly dogadac muszem. Dobdzie ale mam kilka koszul, czesc z krotkimi rekawkami i przydalby sie sweterek na nie. Chiba tez malinowy weznem co? Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo tak zasadniczo i pobieznie mowiac to juz mie przyjli. Jeszcze szczegoly dogadac muszem. Dobdzie ale mam kilka koszul, czesc z krotkimi rekawkami i przydalby sie sweterek na nie. Chiba tez malinowy weznem co?[/QUOTE] A dzieeee powiesz czy nie? No mówię, że malinowy. Bierz, bo ładny:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']A dzieeee powiesz czy nie? No mówię, że malinowy. Bierz, bo ładny:loveu:[/QUOTE] Powim jak juz bede miala na to papier :evil_lol: No wezne wezne, tylko tera i tak mi to nic nie da, bo po swietach wysla. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Myślisz, że nie zdąży przyjść sweterek? Idę, dobranoc :calus: Quote
Recommended Posts