Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć tigrunia:loveu:, cześć Anusia:loveu:, cześć Kincia:loveu:

[quote name='PositiveThought']elosz :loveu:

fuuu, sztuczne choinki są obrzydliwe.
my zawsze mamy prawdziwą :loveu: i to nawet dwie ^-^
jak kocham jodły...

za to u nas psiury nie żrą igieł tylko cukierki z choinki ściągają, znaczy Tosiaczydło wyjmuje cukierek, papierek zostawia i dzieli się z Aidkiem...

też upiekę pierniczki :grins:

pozdro dla was, ludzie i psy.[/QUOTE]
Cześć Atka:loveu:

Żywe drzewka są najlepsiejsze:loveu:
Gdybym ja wieszała na choince jakieś pierniczki i inne słodkości, to Toro też by pewnie się za nie zabrał prędzej czy później :cool1:

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']Gdybym ja wieszała na choince jakieś pierniczki i inne słodkości, to Toro też by pewnie się za nie zabrał prędzej czy później :cool1:[/quote]

wiesz, Tocha opracowała specjalny system - na krzesło, łapy na kredens i żremy :cool1:
ale choinka musi stac w tamtym miejscu, a cukierki wisieć muszą. i tak do Wigilii wszystkie znikną :evil_lol:

Posted

Anusia
Ej, po nicku, to po pysku :obrazic:

[quote name='PositiveThought']wiesz, Tocha opracowała specjalny system - na krzesło, łapy na kredens i żremy :cool1:
ale choinka musi stac w tamtym miejscu, a cukierki wisieć muszą. i tak do Wigilii wszystkie znikną :evil_lol:[/QUOTE]
Wiesz coo?
Tak prawdę mówiąc to przyznałabyś się, a nie na psa winę zrzucasz! :shake:

Posted

[quote name='madziasto4']Anusia
Ej, po nicku, to po pysku :obrazic:
[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:
Ale cus Ci sie nie zrymowalo chiba :hmmmm:

Szukam sweterku na koszule, ale najlepiej takiego coby pasowal do koloru bialego, zielonego i jasnoróżowego.
To chiba brąz nie?
Bo czarny odpada z urzedu.
Poszukajta cos na allegro, a ja Wam zara cos inszego ladnego pokaze.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']:roflt::roflt::roflt:
Ale cus Ci sie nie zrymowalo chiba :hmmmm:

Szukam sweterku na koszule, ale najlepiej takiego coby pasowal do koloru bialego, zielonego i jasnoróżowego.
To chiba brąz nie?
Bo czarny odpada z urzedu.
Poszukajta cos na allegro, a ja Wam zara cos inszego ladnego pokaze.[/QUOTE]
Po nicku to w mordę bez liku? :hmmmm:

Ej no chciałam właśnie czarny rzec.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Pokazuje uwaga:
[url]http://www.allegro.pl/item285531980_idealne_modne_wdzianko_wyjatkowo_kobiece.html[/url]

Korory szczegolnie ciemny roz, ale malina ladna tyz i braz tyz i dwa jasne tyz, ale takich to bym nie wdziala na się.[/QUOTE]
Ej Ty ale ładne :loveu:
Anusia-szukajka :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']O a mnie to się takie coś zwykłego podoba i bym se z chęcią nabyła :grins:
Cialny albo cielwony:loveu:
[url]http://www.allegro.pl/item282660704__sexowny_sweterek_z_dekoltem_.html[/url][/QUOTE]

No taaaa, zle nie sa, ale ja po pierwsze primo nie lubie sweterkow, ewentualnie taki "na cos" zeby ubrac to jeszcze jakos moze... a po drugie secundo toooo nic pod taki bym nie wcisnela do ubrania.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No taaaa, zle nie sa, ale ja po pierwsze primo nie lubie sweterkow, ewentualnie taki "na cos" zeby ubrac to jeszcze jakos moze... a po drugie secundo toooo nic pod taki bym nie wcisnela do ubrania.[/QUOTE]
Ja sobie ubieram pod takie sweterki jakieś coś na ramiączkach, żeby nie na gołe ciało i jest git :grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Do roboty w morde jeza![/QUOTE]
No to bez ciuchów!!
Przyjmą Cię natentychmiast:evil_lol:

Ojej nooo, nie no żartuję, weż ten, no, se weź kup ten co mi ten trzy kojojki pokazywałaś. Malinowy, brązowy, 2 jasne i coś tam jeszcze.

Posted

[quote name='madziasto4']No to bez ciuchów!!
Przyjmą Cię natentychmiast:evil_lol:

Ojej nooo, nie no żartuję, weż ten, no, se weź kup ten co mi ten trzy kojojki pokazywałaś. Malinowy, brązowy, 2 jasne i coś tam jeszcze.[/QUOTE]

Nooo tak zasadniczo i pobieznie mowiac to juz mie przyjli.
Jeszcze szczegoly dogadac muszem.

Dobdzie ale mam kilka koszul, czesc z krotkimi rekawkami i przydalby sie sweterek na nie. Chiba tez malinowy weznem co?

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Nooo tak zasadniczo i pobieznie mowiac to juz mie przyjli.
Jeszcze szczegoly dogadac muszem.

Dobdzie ale mam kilka koszul, czesc z krotkimi rekawkami i przydalby sie sweterek na nie. Chiba tez malinowy weznem co?[/QUOTE]
A dzieeee powiesz czy nie?

No mówię, że malinowy. Bierz, bo ładny:loveu: