madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Kasia']NIE bo chlib jest piszny :grins:[/QUOTE] A to ja wiem, że piszny.. A się tyje od niego:cool1: [quote name='Anusia & Alutka']Nooo co to za zycie bez pieprzowej :evil_lol: A tak swoja droga to ja bym Madzce zaproponowala nielaczenie- czyli że nie łączy sie bialka z weglowodanami, czyli np jesz nie chlib z szynka i pomidorsem, ale albo chlib z pomidorsem, albo pomidorsa z szynka. Szybciej sie trawi bo jednym kwasem wtedy.[/QUOTE] Znam too też. Ale w sumie na to samo wychodzi- przecie jem właśnie pomidorsa z szynką:lol: [quote name='Kasia']Ty im obu BRODY zapuszczasz :shake:[/QUOTE] Same się zapuszczają.:p Bo wiesz co? Ja to bym ich najchętniej opitoliła maszynką, obcięła brodę, grzywę, łapki, itd. A jak takie rozczochrańce mam zarośnięte ( włosy już chyba ze 3 centymetrowe mają..), wiem, że ich nie mogę opitolić, bo za zimno, to aż mi się odechciewa nawet brodę przyciąć:evil_lol: Jak już muszą byc zarośnięci, to tak porządnie, o. :p Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Obtnij Madzka brody! Ja tyz bym Alicji chciala ale nie umim buuu Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Obtnij Madzka brody! Ja tyz bym Alicji chciala ale nie umim buuu[/QUOTE] A cooo? Się chopaki brodacze nie podobają? :grins: Quote
Pegaza Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mi się podobaja są bardziej męscy:evil_lol: Pipi tez zawsze chodzi brodziata:roll: nie uwierzycie ale se dziś znalazłam papierka o nominale 20 zeta:multi: a to przez Some bo wyszłam z nią na nie planowany spacer:p Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='madziasto4'] A się tyje od niego:cool1: [/quote] Ja nie :grins: Brodacze są niefajne! Wolę dachowców opitolonych :loveu: dario-Ewo Ty to masz fuksa! Ja to nigdy nawet złamanego zeta nie znalazłam... Quote
Pegaza Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 haha a ja kiedyś tez z Somą w krzaczorach znalazłam portfela męskiego bez dokumentów z 30-toma zetami:multi: jeny a było to kilka lat temu więc wartośc była ciut wieksza niz dziś :p a takie drobnice to często znajduje:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hi hi ja najwiecej to dyche znalazlam, w czasach kiedy jeszcze dycha to bylo cos :razz: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Buuu, nie mogę ich opitolić, bo zimno.. Ja też jeszcze nigdy kasiory nie znalazłam :-( Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 I wygrali Ci, którzy chciałam aby wygrali :loveu: Quote
Pegaza Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 to faktycznie ja chyba tu jedyna nominały znajduje chyba mam farta:lol: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/56/eac350f80b57a2b0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/56/27b28139364a858d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Iiiiiii STOOO LAT STOOOO LAT NIECH ZY-JE ZY-JE NAM! NIEEEEEEEEEEEECH ZY-JE NAM! A KTO? [COLOR="Red"][SIZE="6"]PELNOLETNIA MADZKA!!!!![/SIZE][/COLOR] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/831.gif[/IMG] Śiśkiego najlepszego jełopie :calus: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 O Ty goopku kochany :loveu::loveu::loveu: Senkju :buzi: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='madziasto4']O Ty goopku kochany :loveu::loveu::loveu: Senkju :buzi:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ty, a tak swoją drogą, to skąd wiedziałaś? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='madziasto4']Ty, a tak swoją drogą, to skąd wiedziałaś? :hmmmm:[/QUOTE] No Ty chyba zapominasz z kim rozmawiasz?! Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No Ty chyba zapominasz z kim rozmawiasz?![/QUOTE] Mówiłam Ci? Jaaaaaaaa Ci mówiłam? :question: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='madziasto4']Mówiłam Ci? Jaaaaaaaa Ci mówiłam? :question:[/QUOTE] Ale ze co znowu? Aleee Madzka nie badz swinia! Postaw cos no! Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale ze co znowu? Aleee Madzka nie badz swinia! Postaw cos no![/QUOTE] Aaaaaa, już kumam. Że niby zapomniałam, że ze szpiegiem rozmawiam. No tak, zapomniałam. Szpiclu jeden :cool1: :drink1::drink1: :tort: A torta to se całego możesz zjeść, bo ja nie przepadam. Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='madziasto4'] :drink1::drink1: :tort: A torta to se całego możesz zjeść, bo ja nie przepadam.[/QUOTE] Jaki tort? Juz sie przewracasz Madzka? Eeeee w boju niezaprawiona... Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jaki tort? Juz sie przewracasz Madzka? Eeeee w boju niezaprawiona...[/QUOTE] Marcello Ja jestem ta po prawej:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='madziasto4']Marcello Ja jestem ta po prawej:roll:[/QUOTE] NO, ta co padla. Jakie co?? A co to znaczy? Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']NO, ta co padla. Jakie co?? A co to znaczy?[/QUOTE] Nie, padła ta po lewej. Se stań tyłem, będzie Ci łatwiej rozróżnić storny. No się pytasz jaki tort, to Ci mówię. Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='madziasto4']Nie, padła ta po lewej. Se stań tyłem, będzie Ci łatwiej rozróżnić storny. No się pytasz jaki tort, to Ci mówię.[/QUOTE] Jeny jaka Ty sie dziwna zrobilas od kiedy jestes dorosla :shake: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jeny jaka Ty sie dziwna zrobilas od kiedy jestes dorosla :shake:[/QUOTE] Ciemu dziwna? Quote
Recommended Posts