madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alka']to było zimą , chyba 2 lata temu... ni stąd ni zowąd zacząl kuleć.W domu nie zauważyliśmy, tylko właśnie na spacerkach...może miał poślizg na panelach , nie wiem ... :niewiem: drugi raz latem ugiegłego roku nadwyrężył sobie łapeczkę podczas wyskoku do piłeczki. Tym razem kulawizna szybko przeszła...[/quote] aaa nadwyrężenie...yorczek znajomych po dzikich wygłupach i szaleńczych biegach z Masterem też czasami zaczyna kuleć, tyle że to trwa góra kilkanaście minut. Delikatne te nasze pieski ;) Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='madziasto4']Mały znowu zwymiotował...:shake:[/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Biedny Toro.......:shake: :-( [/FONT][/SIZE][/COLOR][IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG] Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hej Madziu!:multi: Co u psiaków w niedzielny ranek? Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/66/645ea62ce6cbaf93.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/40/ac57c61a68a32d08.jpg[/IMG][/URL] [COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Magdusiu,Masterusiu i Torusiu:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Jak tam dzisiaj trzpiocik Toro się czuje ? Czy nadal tak wymiotuje ? A jak tam dostojny Masterek ? Czy zjadł chociaż czegokolwiek żuberek? [/FONT][/SIZE][/COLOR] [URL="http://lilypie.com/"][IMG]http://lilypie.com/pic/070311/2Cv5.jpg[/IMG][IMG]http://by.lilypie.com/YHLqp1/.png[/IMG][/URL] [COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black] [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='marzenna79'][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Biedny Toro.......:shake: :-( [/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote] Może jest chory...:roll: [quote name='Alka']Hej Madziu!:multi: Co u psiaków w niedzielny ranek?[/quote] [quote name='marzenna79'][URL="http://www.fotosik.pl/"][/URL] [COLOR=royalblue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Magdusiu,Masterusiu i Torusiu:multi::loveu:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=royalblue]Jak tam dzisiaj trzpiocik Toro się czuje ?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=royalblue]Czy nadal tak wymiotuje ?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=royalblue]A jak tam dostojny Masterek ?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=royalblue]Czy zjadł chociaż czegokolwiek żuberek?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/quote] Witajcie :multi: Pieski nadal nie chcą za bardzo jeść :shake: Mały dzisiaj na razie nie wymiotował. Dzisiaj planujemy jechać do weterynarza na prześwietlenie łapki, zapytamy przy okazji o ząbki Tora czy nie trzeba będzie wyrywać i o to niejedzenie... Quote
Aga76 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Dzień dobry Madziu, mam nadzieję, że nie dzieje się nic poważnego, będę czekać na najświeższe wieści.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hej Madziu! Ty to sie masz z tymi chlopakami jak z dziecmi:eviltong: Jeden kuleje i wymiotuje, drugi nie je. Moze jakas zmowa?:evil_lol: Daj znac jak bylo u weta;) Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Dzień dobry Madziu, mam nadzieję, że nie dzieje się nic poważnego, będę czekać na najświeższe wieści.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Cześć Aguś, cieszę się, że wpadłaś ;) Może chłopaki protestują z jedzeniem, bo im się Royal znudził ;) Jak tylko wrócimy od weta, napiszę co i jak ;) Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Madziu! Ty to sie masz z tymi chlopakami jak z dziecmi:eviltong: Jeden kuleje i wymiotuje, drugi nie je. Moze jakas zmowa?:evil_lol: Daj znac jak bylo u weta;)[/quote] Cześc Madzia ;) No właśnie, zmówili się czy co.... Dam znać ;) Quote
dzasta Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Koniecznie daj znać co i jak bo my tu na wieści czekamy :p A może poprostu chłopaki mają taki okres przesilenia wiosennego i tak reagują ale sprawdzić stan ich zdrowia u weta zawsze warto :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No to ja czekam na wynik ;) A jak im się Royal znudził tą kup inną, Royala, ale np. dla psów w mieście albo jakąś z tego typu. A może po prostu coś im jest :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='dzasta']Koniecznie daj znać co i jak bo my tu na wieści czekamy :p A może poprostu chłopaki mają taki okres przesilenia wiosennego i tak reagują ale sprawdzić stan ich zdrowia u weta zawsze warto :cool3:[/quote] Dam znać na pewno ;) Przesilenie wiosenne to raczej dopadło mnie :cool3: [quote name='Yorkie']No to ja czekam na wynik ;) A jak im się Royal znudził tą kup inną, Royala, ale np. dla psów w mieście albo jakąś z tego typu. A może po prostu coś im jest :hmmmm:[/quote] O taaa, pewnie, będę im kupować co rusz to inną karme :diabloti: Nie ma mowy...:p Wszystko okaże się u weta... ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='madziasto4'] O taaa, pewnie, będę im kupować co rusz to inną karme :diabloti: Nie ma mowy...:p Wszystko okaże się u weta... ;)[/quote] No co, trzeba im dogadzać :evil_lol: Ale trzeba poczekać, co wet powie, może są chorzy (odpukać!)... Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='madziasto4']Może jest chory...:roll: Pieski nadal nie chcą za bardzo jeść :shake: Mały dzisiaj na razie nie wymiotował. Dzisiaj planujemy jechać do weterynarza na prześwietlenie łapki, zapytamy przy okazji o ząbki Tora czy nie trzeba będzie wyrywać i o to niejedzenie...[/quote] i jak Madziu, wróciliście już...:roll: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [B]Hej Madziu;) widze że kruszynki nie mają się najlepiej:placz: ja też czekam na wieści od weta dużo zdrówka dla chłopców:loveu: [/B] Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Madziu i jak tam? Wracaj predko z wiadomosciami... Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Yorkie'] Ale trzeba poczekać, co wet powie, może są chorzy (odpukać!)...[/QUOTE] [quote name='Magda_Miki']I jakie wiesci?:razz:[/QUOTE] [quote name='Alka']i jak Madziu, wróciliście już...:roll:[/QUOTE] [quote name='*Ania...Niuf*'][B]Hej Madziu;) widze że kruszynki nie mają się najlepiej:placz: ja też czekam na wieści od weta dużo zdrówka dla chłopców:loveu: [/B][/QUOTE] [quote name='g_o_n_i_a']Madziu i jak tam? Wracaj predko z wiadomosciami...[/QUOTE] Właśnie dałam im kurczaczka z ryżem i marchewką i tak zajadali, że im się uszy trzęsły :multi: Przez jakiś czas byli na samym Royalu i pewnie im się przejadł ;) Tak więc odczekamy z godzinkę i dopiero pojedziemy do weta, żeby Torek nie zwymiotował w samochodzie tak jak ostatnio. Czyli sprawa niejedzenia odpadła i została łapka i zęby Tora, ale Masterka też weźmiemy, bo nie podobają mi się jego uszka.... Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='madziasto4']Właśnie dałam im kurczaczka z ryżem i marchewką i tak zajadali, że im się uszy trzęsły :multi: [/quote] chłopcy wybredni się zrobili...:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No widzisz, znudziło im się :roll: Jak ja to dobrze znam... kup im inną karmą, niech się chłopaki nacieszą :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Alka']chłopcy wybredni się zrobili...:evil_lol:[/QUOTE] Zdziwiło mnie tylko, że Torek też zaprotestował..., bo z nim nigdy problemu nie było z jedzeniem :lol: [quote name='Yorkie']No widzisz, znudziło im się :roll: Jak ja to dobrze znam... kup im inną karmą, niech się chłopaki nacieszą :loveu:[/QUOTE] Karmy nie będę zmieniać, bo mi następny worek zostanie do kolekcji ;) Po prostu znowu przerzucimy się na kurczaka :lol: Chłopaki to tak jak pańcia- obiad bez mięsa to nie obiad ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Karmy nie będę zmieniać, bo mi następny worek zostanie do kolekcji ;) Po prostu znowu przerzucimy się na kurczaka :lol: Chłopaki to tak jak pańcia- obiad bez mięsa to nie obiad ;)[/quote] Dobry pomysł ;) :eviltong: :p A ja wolę obiady i inne posiłki bezmięsne, nie lubię mięcha, jedząc go z sumieniem, że to jakaś część świnki, która musiała umrzeć, abym miała ją zjeść. O nie, to nie dla mnie... są inne pokarmy, które nie niszczą innego życia :multi: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='madziasto4']Zdziwiło mnie tylko, że Torek też zaprotestował..., bo z nim nigdy problemu nie było z jedzeniem :lol: [/quote] a co, będzie gorszy od Masterka :evil_lol: podpatruje starszego...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Yorkie']Dobry pomysł ;) :eviltong: :p A ja wolę obiady i inne posiłki bezmięsne, nie lubię mięcha, jedząc go z sumieniem, że to jakaś część świnki, która musiała umrzeć, abym miała ją zjeść. O nie, to nie dla mnie... są inne pokarmy, które nie niszczą innego życia :multi:[/QUOTE] Mnie jakoś specjalnie nie dręczą wyrzuty sumienia :eviltong: Po bezmięsnych jestem głodna...:eviltong: [quote name='Alka']a co, będzie gorszy od Masterka :evil_lol: podpatruje starszego...:evil_lol:[/QUOTE] On cały czas papuguje za Masterem, chodzi wszędzie tam gdzie Master, śpi w tych samych miejsach, na spacerze też krok w krok za Masterem :lol: Jedziemy właśnie do weta i kupimy przy okazji tego Royala Dental :multi: Quote
Recommended Posts