Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/35/3cf4e48299a3b526.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/35/6d98b83795f3beab.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]

świetny fryz...widać że pewnie dopiero co mu zrobiłaś kucorka - wcale nie jest rozczochrany :diabloti:

Posted

[quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Witajcie Madziu, Torku, Masterku [/FONT][/COLOR][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]:Rose:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Ale Torek miał pomysł, cały czas się śmieję :shiny: hiihi
Ja lubię obydwóch [/FONT][/COLOR][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]:biggrina:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Cześć Zuzka ;)
Śmiej się śmiej, poczekamy na Twojego szczeniaczka :diabloti: I wtedy będę się śmiała jak też Ci zje mieszkanie :diabloti:

[quote name='Yorkie']W końcu Masterek :multi: Przy Torusiu to on jest nudny :evil_lol:[/QUOTE]
haha nudny, no może trochę :eviltong: Ostatecznie jest to już poważny 3-letni pies, któremu już nie w głowie głupoty :cool1: Do czasu jak zobaczy swojego yorkowego kumpla :loveu:

[quote name='fidelek2']świetny fryz...widać że pewnie dopiero co mu zrobiłaś kucorka - wcale nie jest rozczochrany :diabloti:[/QUOTE]
A bo to pewnie 3 dniowy kucorek :evil_lol: 3 dobowy właściwie:evil_lol: Więc nie dało rady, żeby się nie rozczochrał :eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Zuzka ;)
Śmiej się śmiej, poczekamy na Twojego szczeniaczka :diabloti: I wtedy będę się śmiała jak też Ci zje mieszkanie :diabloti: [/quote][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Orzesz Ty,a zobaczymy, może będzie grzeczny :eviltong: :diabloti:[/FONT][/COLOR]

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cześć Madziu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]dziś napisanie posta graniczy z cudem[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :motz: :wallbash: :huh: :mdleje:

Posted

[quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cześć Madziu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]dziś napisanie posta graniczy z cudem[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :motz: :wallbash: :huh: :mdleje:[/QUOTE]
Witaj :)

Mnie już wczoraj dgm szwankowała...:roll:

----------------------

Toro jest dzisiaj wyjątkowo grzeczny, co mnie, przyznam się, trochę zastanawia :evil_lol: Jak tylko się na niego spojrzę to się cieszy, liże, nie próbuje podgryzać rąk :niewiem: Nie zaczepia Mastera, teraz grzecznie przysypia na posłanku :hmmmm: Muszę obejrzeć mieszkanie chyba :evil_lol: bo może coś przeskrobał

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Może Toruś ma dzień wyjątkowej dobroci dla Magdy i Masterka? No chyba, że już coś wyjątkowego zmalował[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :razz:

Posted

[quote name='madziasto4']Raczej stawiam na pogodę, ja też jestem jakaś rozbita dzisiaj ;)[/quote]

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Przy takich warunkach atmosferycznych każdy ma prawo czuć sie fatalnie... wczoraj u mnie lało cały dzień, a dziś dla odmiany śnieżyło, ja mogę spać nawet na stojąco[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :roll:

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Ps. na dgm pogoda też działa destrukcyjnie[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] ;)

Posted

[IMG]http://images21.fotosik.pl/35/3cf4e48299a3b526.jpg[/IMG]
[B][COLOR=Magenta][SIZE=4][FONT=Arial Black]Witaj Masterku ! :loveu: Jesteś śliczniutki. :loveu: :loveu: :loveu:
Dzisiaj chciałam wyrzucić lapcika przez okienko !!! :shake::shake::shake: Albo strzelić sobie w łeb.:flaming::wallbash: Tak dzisiaj muli na DOGO...:placz::bye:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

Witaj Magdo :multi:

Jak tam psie wariaty? Toruś szaleje czy może dzis też spokojny jak wczoraj? A może on chory jakis, co? :eviltong: Niepodobne to do Niego...żeby tak niczego nie zmajstrować...:diabloti:

Posted

[quote name='Nadia86']ja tam wielbie oba w koncu przeciwienstwa sie przyciagaja:)[/quote]
Właśnie...dlatego ich galeria jest taka super.Przynajmniej wesoło jest.Oba chłopaki to debeściaki :evil_lol:.

Posted

[quote name='Aga76']
(...)
[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Ps. na dgm pogoda też działa destrukcyjnie[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] ;)[/QUOTE]
Działa bardzo destrukcyjnie...Przez ostatnie 2 dni normalne wejście na dgm było niemożliwe, o pisaniu postów już nie wspomnę...

[quote name='Nadia86']a ja noramlnie mam taki nastroj ze szkoda gadac.kupmy sobie wszytkie deprim:D[/QUOTE]
Ja tam się nie będę faszerować chemią :diabloti: :eviltong:

[quote name='PositiveThought']
jakie zamyślone spojrzenie... takie, takie Masterkowate, nieprawdaż?

dobry wieczóór. ja też dziś prawie umrzyłam. o_O[/QUOTE]
Masterek to i Masterkowate spojrzenie :niewiem: :lol:

[quote name='marzenna79']
[B][COLOR=Magenta][SIZE=4][FONT=Arial Black]Witaj Masterku ! :loveu: Jesteś śliczniutki. :loveu:
Dzisiaj chciałam wyrzucić lapcika przez okienko !!! :shake:
Albo strzelić sobie w łeb.:flaming::wallbash: Tak dzisiaj muli na DOGO...:placz::bye:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]
Witaj Marzenna ;)
Dzięki za komplement dla Mastera :loveu:
Ja też wczoraj nie mogłam wejść na dgm...:mad:

[quote name='fidelek2']Witaj Magdo :multi:

Jak tam psie wariaty? Toruś szaleje czy może dzis też spokojny jak wczoraj? A może on chory jakis, co? :eviltong: Niepodobne to do Niego...żeby tak niczego nie zmajstrować...:diabloti:[/QUOTE]
Cześć Kasiu ;)

Toro wyraźnie odżył, bo właśnie przywlókł do swojej budki kapcia taty :mad:

[quote name='misiaczek']Właśnie...dlatego ich galeria jest taka super.Przynajmniej wesoło jest.Oba chłopaki to debeściaki :evil_lol:.[/QUOTE]
Witaj :)
Cieszę się, że galeria się podoba :cool3: To prawda, że jest wesoło :lol: A już sobie wyobrażam jak będzie wesoło latem na działce :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']
Cześć Kasiu ;)

Toro wyraźnie odżył, bo właśnie przywlókł do swojej budki kapcia taty :mad:
[/quote]

Czyli wskoczył na swoje obroty :p

Posted

No wiesz, może jeszcze wyrośnie, niech Master się o to postara ;) No chyba, że Toro będzie szybszy i postara się niego zrobić kogoś takiego jak on :evil_lol: Dwa diabły w domu to nie lada wyzwanie :diabloti: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']No chyba, że Toro będzie szybszy i postara się niego zrobić kogoś takiego jak on :evil_lol:
Dwa diabły w domu to nie lada wyzwanie :diabloti: :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]
Wypluj te słowa :diabloti:

Posted

Stała się rzecz niesłychana :crazyeye: Master zjadł Torkowi obiad, a swoim pogardził :cool1: To, że swoim pogardził jest jak najbardziej normalne:evil_lol:, ale małemu pierwszy raz wyjadł kulki. Szkoda, że nie widzieliście miny Tora :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Stała się rzecz niesłychana :crazyeye: Master zjadł Torkowi obiad, a swoim pogardził :cool1: To, że swoim pogardził jest jak najbardziej normalne:evil_lol:, ale małemu pierwszy raz wyjadł kulki. Szkoda, że nie widzieliście miny Tora :lol:[/quote]
Ha, i dobrze mu tak :evil_lol: Master jednak nie jest mięczakiem ;)