Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj widac, ze ferie Wam sie koncza bo od razu taki sikis szkolny temat na tej sotatniej stronie jest :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja nie miałam wolnego i przezylam wiec i Wy dacie rade :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Caluski i głaski dla Toreczka i Mastereczka :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry Madziu! :multi:[/QUOTE]
Cześć :multi:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj widac, ze ferie Wam sie koncza bo od razu taki sikis szkolny temat na tej sotatniej stronie jest :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja nie miałam wolnego i przezylam wiec i Wy dacie rade :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Caluski i głaski dla Toreczka i Mastereczka :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Pocieszam się, że za 6 tygodni święta i znów wolne :p I niedługo wiosna- to też poprawia humor :multi:

Później wygłaszczę, bo teraz siedzę pod kocykiem, przygnieciona laptopem, czytam książkę i za nic nie chce mi się ruszyć :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']O Madziu, pocieszylas mnie! To tylko 6 tygodni!! :multi:[/QUOTE]
Między Bożym Narodzeniem a feriami też było 6 tygodni, a przecież szybko zleciało, to teraz też jakoś poleci :)

Posted

[quote name='madziasto4']

Później wygłaszczę, bo teraz siedzę pod kocykiem, przygnieciona laptopem, czytam książkę i za nic nie chce mi się ruszyć :eviltong:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]haha jak odlaczyl neta od laptopa to gwarantuje ze wtedy łatwiej bedzie sie skupic na ksiazce, ale podziwiam, ze czytasz "Lale" :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]haha jak odlaczyl neta od laptopa to gwarantuje ze wtedy łatwiej bedzie sie skupic na ksiazce, ale podziwiam, ze czytasz "Lale" :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Wiem, wiem, ale nie mogę się przełamać :evil_lol: Muszę przeczytac...:shake: Wystarczy, że nie czytałam Cierpień Wertera, Dziadów, Kordiana i Nie-boskiej komedii :eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']Wiem, wiem, ale nie mogę się przełamać :evil_lol: Muszę przeczytac...:shake: Wystarczy, że nie czytałam Cierpień Wertera, Dziadów, Kordiana i Nie-boskiej komedii :eviltong:[/quote]

Przeczytasz jak już nie będziesz musiała :razz:, przynajmniej tak było ze mną. Jako lektura to było coś okropnego, ale jak przestało być lekturą to przeczytałam wszystko z ciekawości:razz:, a wiosnę to my mamy już dzisiaj :multi:
ciepełko, słoneczko, wszystkie okna pootwierane:loveu: oj, żeby tak już zostało!!!!

Posted

[quote name='madziasto4']Wiem, wiem, ale nie mogę się przełamać :evil_lol: Muszę przeczytac...:shake: Wystarczy, że nie czytałam Cierpień Wertera, Dziadów, Kordiana i Nie-boskiej komedii :eviltong:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja tez nic nie czytalam, a 4 z polskiego bylo i matura zdana :p :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tzn przeczytalam lektury ktore mialam w maturze ustnej z polskiego, a było ich 5 :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='leemonca']Przeczytasz jak już nie będziesz musiała :razz:, przynajmniej tak było ze mną. Jako lektura to było coś okropnego, ale jak przestało być lekturą to przeczytałam wszystko z ciekawości:razz:, a wiosnę to my mamy już dzisiaj :multi:
ciepełko, słoneczko, wszystkie okna pootwierane:loveu: oj, żeby tak już zostało!!!![/QUOTE]
Noo tylko żebym się z tym bezstresowym czytaniem wyrobiła do matury :evil_lol:

U nas odwilż :p Ale tylko +3 stopnie :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja tez nic nie czytalam, a 4 z polskiego bylo i matura zdana :p :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tzn przeczytalam lektury ktore mialam w maturze ustnej z polskiego, a było ich 5 :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
No proszę :p Będzie dobrze, nadrobię w wakacje :eviltong:
A te 5 to jakie były? :razz:

Posted

[quote name='madziasto4']No proszę :p Będzie dobrze, nadrobię w wakacje :eviltong:
A te 5 to jakie były? :razz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Już mówie :p [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[LIST=1]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pan Tadek[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ludzie bezdomni[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Moralnosc Pani Dulskiej[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gnój[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]zapomniałam tego tytułu :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LIST]

Posted

Dobra, postanowiłam :cool3: Idę czytać, jestem na 385 stronie, proszę rzymać kciuki, jak wrócę za kilka godzin na dogo to się pochwalę, w którym miejscu jestem :p

Ps. Proszę odliczyć ok godzinki, bo teraz jadę do sklepu :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Już mówie :p [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[LIST=1]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pan Tadek[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ludzie bezdomni[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Moralnosc Pani Dulskiej[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gnój[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]zapomniałam tego tytułu :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LIST][/QUOTE]
Ooo Pana Tadeusza też nie czytałam :oops: :eviltong:

Dobra idę już na serio :eviltong:

Posted

[quote name='leemonca']Przeczytasz jak już nie będziesz musiała :razz:, przynajmniej tak było ze mną. Jako lektura to było coś okropnego, ale jak przestało być lekturą to przeczytałam wszystko z ciekawości:razz:[/quote]
[B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black]To prawda, co powiedziała leemonca-Kasia !!!!!!!
Jeżeli nie musimy......to chcemy tym chętniej....... ;)
Madziu ! Przyjdzie czas i na Ciebie. ;)
[SIZE=4]Takie życie....... Życzę miłej lektury...Pa !!![/SIZE]
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

Ja jak do tej pory(podstatwówka+2 klasy gimn) nie przeczytałam żadnej lektury. Zawsze wyrabiałam na 4, ponieważ dostawałam szóstki za wszystkie recytacje i występy. W gimn. poziom się podwyższył, ale zaczęłam robić prace dodatkowe(a robiła je oprócz mnie tylko 1 osoba)=na 2 półrocze już 2 szóstka:p.

Posted

Wróciłam, ale cieniutko z czytaniem :roll: Przeczytałam ok 40 stron, ale wymiękam, ten cały Wokulski już mi dziś bokiem wychodzi :shake: A najgorszy jest pamiętnik Rzeckiego :mdleje:

[quote name='Magda_Miki']No to idz na serio:eviltong: Juz sio![/QUOTE]
Ejj mieliście krzyczeć 'Nie idź, nie idź, zostań z nami!' :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='marzenna79'][B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black]To prawda, co powiedziała leemonca-Kasia !!!!!!!
Jeżeli nie musimy......to chcemy tym chętniej....... ;)
Madziu ! Przyjdzie czas i na Ciebie. ;)
[SIZE=4]Takie życie....... Życzę miłej lektury...Pa !!![/SIZE]
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]
Znam to, znam :razz: Najgorzej właśnie jak się człowieka przymusza do czytania i to jeszcze w określonym terminie- nie ma szans :p

[quote name='Guffi']Ja jak do tej pory(podstatwówka+2 klasy gimn) nie przeczytałam żadnej lektury. Zawsze wyrabiałam na 4, ponieważ dostawałam szóstki za wszystkie recytacje i występy. W gimn. poziom się podwyższył, ale zaczęłam robić prace dodatkowe(a robiła je oprócz mnie tylko 1 osoba)=na 2 półrocze już 2 szóstka:p.[/QUOTE]
cześć Guffinek :p
Jak ja mam coś recytować to jestem chora :mdleje: Zupełnie nie nadaję się do publicznych występów :shake:

Posted

[quote name='madziasto4']
cześć Guffinek :p
Jak ja mam coś recytować to jestem chora :mdleje: Zupełnie nie nadaję się do publicznych występów :shake:[/quote]
Ja też, wszyscy tarzają się ze śmiechu, ponieważ ja cala się trzęsę:oops:, ale podobno dobrze gram/recytuje... Ale to tylko dlatego, ze łatwo mi jest coś zapamiętać;).

Posted

Masterek właśnie zażyczył sobie coś na deser i tradycyjnie biegnie do swojej szufladki, a mały nie wie o co chodzi, rozgląda się, ale też leci za Masterem :evil_lol: Byleby go tylko coś nie opuściło dobrego :p

----------------

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/27/8269adab34410b44.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/27/40429c96881fe7ee.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/27/1c07bbbdcfa07664.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/96/562b73dc82b1a925.jpg[/IMG][/URL]