Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yorkie']Tak, witałaś się ze mną, ale ja nie ;)
Śliczne foteczki :loveu: Master śpi na spodniach, a Toro w łóżku :evil_lol:
Mam pytanie: W jakim programie robi się takie ramki? :oops:[/QUOTE]
Te białe mam w PhotoImpression, a te przezroczyste w IrfanView ;)

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][I][B]Magduś,
Toro ma ślicznie sklejone uszka[/B][/I][/SIZE][/FONT] :bigok:[/QUOTE]
Dzięki :)
Początkowo nie chciałam mu sklejać z obawy, że coś źle zrobię :oops: Ale teraz już się trochę chyba wprawiłam, skoro ucholce stoją, to znaczy, że wszystko jest w porządku i plasterki dobrze przyklejone ;)

Posted

[quote name='Yorkie']IrfanView mam (ale tylko pomniejszam tam zdjęcia :oops: ), a ten drugi będę musiała ściągnać ;)
A jeszcze nawet całego Gimpa nie opanowałam, ani PhotoFiltre :oops: :shake:[/QUOTE]
W Irfanie wchodzisz Obraz->Efekty->Wypukły przycisk ;) A do aparatu nie dołączyli Ci żadnego programu? Ja mam PhotoImpression właśnie z płytki dołączonej do cyfrówki ;)

Posted

[quote name='fidelek2']a nie piszczy jak mu te plasterki ściagasz? ;)[/QUOTE]
Pierwszy raz jak mu ściągałam, to tak się beznadziejnie w niektórych miejscach przylepił, że mały troszkę piszczał. Wtedy postanowiłam, że chyba zrezygnuję z plastrów... Ale następnym razem leciutko obwinęłam plastrem uszko i skleiłam 2 końce plastra, tak że właściwie do ucha się specjalnie nie przykleił i już było dobrze :p A teraz kupiłam plaster papierowy (tamten był z tkaniny) i ten jest super (to jest właśnie ten na zdjęciu powyżej), jest lekki i słabiutko się przykleja :)

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I]Madziu, mam pytanie :placz: dlaczego mi zdjęcia zniknęły u Capri, wklejałam wczoraj wieczorem i przedwczoraj na dobranoc (po kilka w poście) i zostały posty tylko z tekstem i nic więcej - puste pole :placz: nie rozumiem, rozmiar był ok (wszystko poniżej 500*500) :shake:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I]Madziu, mam pytanie :placz: dlaczego mi zdjęcia zniknęły u Capri, wklejałam wczoraj wieczorem i przedwczoraj na dobranoc (po kilka w poście) i zostały posty tylko z tekstem i nic więcej - puste pole :placz: nie rozumiem, rozmiar był ok (wszystko poniżej 500*500) :shake:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
No właśnie zauważyłam :hmmmm: Ja na Twoim miejscu wkleiłabym jeszcze raz, bo być może one wcale się nie pokazały (zdarzyło mi się tak ze 2 razy) ;)

Posted

[quote name='madziasto4']No właśnie zauważyłam :hmmmm: Ja na Twoim miejscu wkleiłabym jeszcze raz, bo być może one wcale się nie pokazały (zdarzyło mi się tak ze 2 razy) ;)[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I]Teraz zaczęłam oglądać i się okazało, że bardzo dużo zdjęć zniknęło :placz::placz::placz: edytować tamte posty? spróbuję jeszcze raz powklejać foty, ale to przykre :placz::placz::placz:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I]Teraz zaczęłam oglądać i się okazało, że bardzo dużo zdjęć zniknęło :placz::placz::placz: edytować tamte posty? spróbuję jeszcze raz powklejać foty, ale to przykre :placz::placz::placz:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Poprzednie też poznikały? :crazyeye: To dość dziwne....

Posted

[quote name='madziasto4']Poprzednie też poznikały? :crazyeye: To dość dziwne....[/quote]
[FONT=Fixedsys][I]Tylko nie mieć pretensji do mnie, bo ja tu dzisiaj w ogóle nie byłam i przyszlam się TYLKO przywitać;).[/I][/FONT]

Posted

[quote name='Guffi'][FONT=Fixedsys][I]Tylko nie mieć pretensji do mnie, bo ja tu dzisiaj w ogóle nie byłam i przyszlam się TYLKO przywitać;).[/I][/FONT][/QUOTE]
Skoro się tłumaczysz...to zaczynam rzeczywiście nabierać podejrzeń :cool3:

Witamy, witamy ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Poprzednie też poznikały? :crazyeye: To dość dziwne....[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Zrobiłam ... musiałam poprawić 8 postów i wkleiłam po raz drugi ponad 20 zdjęć, oby nic już nie zniknęło [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:shake:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Zrobiłam ... musiałam poprawić 8 postów i wkleiłam po raz drugi ponad 20 zdjęć, oby nic już nie zniknęło [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:shake:[/QUOTE]
Bidulka...ale ważne, że zdjęcia już są :) Zaraz lecę zobaczyć, bo sesji hip hopowej, ani kokardkowej nie widziałam :shake:

Posted

[quote name='madziasto4']
Dla mnie żadna niedziela nie jest miła :shake: A tym bardziej ta po 2-óch tygodniach wolnych :placz:
[/quote]

spakowałaś już plecaczek? :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='fidelek2']spakowałaś już plecaczek? :eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Okropna jesteś :placz: :x

Właśnie czytam 'Lalkę', trochę rychło w czas, ale może dzisiaj skończę :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
O tak się mają uszka: :loveu:
[IMG]http://i13.tinypic.com/4iccznl.jpg[/IMG]
Jeszcze chodzi w plasterkach, ale myślę, że jesteśmy na dobrej drodze :multi:[/quote]
:multi: :multi: :multi: O ja...ale uszka maja się dobrze :multi: :multi: :multi:.
A nie mówiłam,że staną :eviltong:.
Ale Wy tu gadacie gaduły jedne :mad:.Jeden dzień mnie nie było a tu tyle do nadrobienia :cool3:.

Posted

[quote name='madziasto4']Hej, hej! :)

Dla mnie żadna niedziela nie jest miła :shake: A tym bardziej ta po 2-óch tygodniach wolnych :placz:[/quote]

Znam to uczucie.....a ja co mialam powiedziec po 3 tygodniach wolnego i jeszcze musialam nadrobic caly tydzien:eviltong:

Posted

[quote name='misiaczek']:multi: :multi: :multi: O ja...ale uszka maja się dobrze :multi: :multi: :multi:.
A nie mówiłam,że staną :eviltong:.
Ale Wy tu gadacie gaduły jedne :mad:.Jeden dzień mnie nie było a tu tyle do nadrobienia :cool3:.[/QUOTE]
Mają się dobrze, mają :multi: Wywar z łapek i fosforan wapnia dostaje cały czas, chodzi w plasterkach i jakieś rezultaty widać :multi:
A bo u nas to trzeba systematycznie się udzielać, to nie będzie zaległości :cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Znam to uczucie.....a ja co mialam powiedziec po 3 tygodniach wolnego i jeszcze musialam nadrobic caly tydzien:eviltong:[/QUOTE]
Według mnie po tylu dniach wolnych powinno być jeszcze kilka dni na rozruch:cool3:, a nie tak z kopyta do roboty :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Według mnie po tylu dniach wolnych powinno być jeszcze kilka dni na rozruch:cool3:, a nie tak z kopyta do roboty :evil_lol:[/quote]

Nauczyciele nie maja sily ruszac tak z kopyta:p Zobaczysz