Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Uff w pierwszym momencie przeczytalam : fajnie mu stoi :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Daguś[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']Fajnie mu stoją :loveu: I ta minka na pierwszej fotce - cudna :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Uff w pierwszym momencie przeczytalam : fajnie mu stoi :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Ale Ty jesteś Daga świntucha :cool3: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Uszka wyglądają suuuper :klacz::klacz::klacz: grzecznie na baczność stoją - na pewno będzie dobrze[/QUOTE] Musi być dobrze :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red][I][B]Daguś[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='madziasto4']:loveu: Ale Ty jesteś Daga świntucha :cool3: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No co :oops: :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No co :oops: :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] I nawet nie zaprzecza:evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']I nawet nie zaprzecza:evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]bo i takbys nie uwierzyla, jakbym zaprzeczyla :diabloti: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]bo i takbys nie uwierzyla, jakbym zaprzeczyla :diabloti: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Proszę, proszę jak się na mnie poznała :evil_lol: :cool3: Quote
Xiara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Uff w pierwszym momencie przeczytalam : fajnie mu stoi :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ja też... :oops: :oops: :oops: A tak w ogóle to witam ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Proszę, proszę jak się na mnie poznała :evil_lol: :cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hehe bo sama taka jestem :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Xiara']Ja też... :oops: :oops: :oops: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Uff nie bylam sama :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Xiara']Ja też... :oops: :oops: :oops: A tak w ogóle to witam ;)[/QUOTE] Głodnemu chleb na myśli :diabloti: Witam:p [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hehe bo sama taka jestem :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :lol: [quote][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Uff nie bylam sama :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Pewnie więcej Was jest:cool3: Świntuchy jedne:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4'] Pewnie więcej Was jest:cool3: Świntuchy jedne:cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]razem z Toba i Agusią to 4 :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]razem z Toba i Agusią to 4 :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Wypraszam sobie, nawet mi przez myśl nie przeszło nic innego niż stojące [B]uszka[/B] :diabloti: Quote
marzenna79 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=2]Witam serdecznie ! :) Zaglądnęłam tu , bo przyciągnęła mnie miejscowość, z której pochodzisz Masterku ( a spotkałam Cię w blogu u leemonci i Hakerka ). Miło mi spotkać kogoś z mego miasta. :multi: Obejrzałam fotki Masterka i stwierdzam,że to prześliczny piesio. :loveu: :loveu::loveu: Mizianko dla Mastera i oczywiście dla Toro...:smilecol: Zapraszam do złożenia wizyty w Galerii Sukcesa i Jego przyjaciół. Czekamy i pozdrawiamy. :cool3: [/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jeszcze chwila i oslepne....:mdleje: Nie 20 stron to nie dla mnie. Obejrzalam wszystkie zdjecia i filmiki, ale nie doczytalam do konca:shake::eviltong: Ja nie wiem jak ty to robisz, ze krecisz w takich momentach. Toro biegnacy do marchewki Mastera jest po prostu boski:loveu: Usmialam sie, ze hej! I widze, ze uszka powoli wracaja do normy:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Wypraszam sobie, nawet mi przez myśl nie przeszło nic innego niż stojące [B]uszka[/B] :diabloti:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tia, a świstak siedzi i zawija w te sreberka :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='marzenna79'][B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=2]Witam serdecznie ! :) Zaglądnęłam tu , bo przyciągnęła mnie miejscowość, z której pochodzisz Masterku ( a spotkałam Cię w blogu u leemonci i Hakerka ). Miło mi spotkać kogoś z mego miasta. :multi: Obejrzałam fotki Masterka i stwierdzam,że to prześliczny piesio. :loveu: :loveu::loveu: Mizianko dla Mastera i oczywiście dla Toro...:smilecol: Zapraszam do złożenia wizyty w Galerii Sukcesa i Jego przyjaciół. Czekamy i pozdrawiamy. :cool3: [/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] Witaj u nas :) Masterek to pochodzi z Gdańska, a nie z Gdyni :eviltong: ;) Cieszę się, że Master Ci się podoba :) Zaraz wymiziam :p Już do Was lecę :multi: [quote name='Magda_Miki']Jeszcze chwila i oslepne....:mdleje: Nie 20 stron to nie dla mnie. Obejrzalam wszystkie zdjecia i filmiki, ale nie doczytalam do konca:shake::eviltong: Ja nie wiem jak ty to robisz, ze krecisz w takich momentach. Toro biegnacy do marchewki Mastera jest po prostu boski:loveu: Usmialam sie, ze hej! I widze, ze uszka powoli wracaja do normy:multi:[/QUOTE] No jesteś nareszcie :sweetCyb: :lol: Dobra, odpuszcze Ci te 20 stron czytania :eviltong: Wiesz, właściwie to ja specjalnie nie muszę czekać na takie momenty, bo Torkowi odpala 24h na dobę :evil_lol: Ja też się cieszę z ucholców :multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tia, a świstak siedzi i zawija w te sreberka :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Małpa :evil_lol: Nie zmusisz mnie, nie przyznam się :evil_lol: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Małpa :evil_lol: Nie zmusisz mnie, nie przyznam się :evil_lol: :eviltong:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hehe skoro piszesz, ze sie nie przyznasz, to taka bez winy wale nie jestes :evil_lol: :eviltong: A jednak nie jedno przez myśl przeszło haha :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hehe skoro piszesz, ze sie nie przyznasz, to taka bez winy wale nie jestes :evil_lol: :eviltong: A jednak nie jedno przez myśl przeszło haha :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Dobra koniec tematu, bo się rzeczywiście jeszcze przyznam :evil_lol: Lecę na spacerek z małymi małpami :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']A wy ciagle o jednym:eviltong:[/QUOTE] Trzeba sobie życie umilać :evil_lol: :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O wy świntuchy :mad: Mogłam dodać ten jeden wyraz - uszka, bo skojarzenia są naprawdę...:oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ileż to można było nagadac? I to takie rzeczy :o :evil_lol: Jak mozecie o szkole mowic co? :placz: No jak? Dajcie jeszcze jeden dzien spokoju! :placz: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']O wy świntuchy :mad: Mogłam dodać ten jeden wyraz - uszka, bo skojarzenia są naprawdę...:oops:[/QUOTE] Co świńskiego to nie ja :stop: :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Ileż to można było nagadac? I to takie rzeczy :o :evil_lol: Jak mozecie o szkole mowic co? :placz: No jak? Dajcie jeszcze jeden dzien spokoju! :placz:[/QUOTE] :eviltong: To Kasia Fidlakowa zaczęła szkolny temat :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Co świńskiego to nie ja :stop: :eviltong: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]i ja też nie :p :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]i ja też nie :p :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Nie wierzcie jej, nie wierzcie jej :evil_lol: :eviltong: Profil :p Jak to się stało, że Toro grzecznie siedzi bokiem :???: :lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/93/62f54bad6f4c9261.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/93/5ee11a99fc6ffeee.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/93/9fc39e5813cca8db.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts